Autors Tēma: Arī- par vecām mēbēlēm .  (Lasīts 6189 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: Arī- par vecām mēbēlēm .
« Atbilde #15 : 2014. gada 05. novembris, 14:06:59 »
Vot ratiņu es gribētu... Ja nav ar ķirmjiem. :evil: Un ja vēl ar pričendāļiem (kārstuvēm, piemēram)...
Omammas ratiņu mammas pagrabā ķirmji esot norijuši. (Vai pati izmeta, kas zina.)

Vot es atkal pasista uz reālām lietām.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2014. gada 05. novembris, 14:16:59 »
Vot ratiņu es gribētu... Ja nav ar ķirmjiem. :evil: Un ja vēl ar pričendāļiem (kārstuvēm, piemēram)...
Omammas ratiņu mammas pagrabā ķirmji esot norijuši. (Vai pati izmeta, kas zina.)

Vot es atkal pasista uz reālām lietām.

un ko Tu darītu, vērptu vai ?  Būtu tikai kaķim nagu trinamais :P

Atslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2014. gada 05. novembris, 14:33:24 »
Zin, Beton, ne pārāk smalki, bet vērpt un šķeterēt es māku. Joprojām kaifoju, ka man bērnībā laukos bija iespēja to visu redzēt un pamēģināt. Maniem sīkiem tādu lauku nav un nebūs. Toties ir pasista māte, kas uzskata, ka jebkura māka, kaut vai "esmu redzējis, kā to dara" statusā, ir bonuss. Pa planšeti šļūkāt nav liela māka, to katrs imbecīlis iemācās. Lai labāk mācās kaut ko ar rokām darīt, kamēr ir interese. Ij malku skaldīt, ij adīt. A kaķis nagus trin uz kaimiņu sētas.  :taunt:
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #18 : 2014. gada 05. novembris, 14:37:12 »
Mūsu laukos ir vairāki ratiņi, pat stelles. Nav ne jausmas, vai ir lietojamā kārtībā, jau vairākus gadu desmitus neviens nav lietojis. Stelles izjauktas, un man nav poņas, kā samontēt vai kādu detaļu netrūkst.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2014. gada 05. novembris, 16:08:40 »
 Uz kartiņām un citiem  papīriem un izstrādājumiem piesakos uzreiz -kaut samet maisā un atved sašķirošanai. Veci izšuvumi, kaut skrandās utt.

Par mēbelēm -Danu, apdomā pa ziemu, paskaties žurnālos, cik skaisti lauku māju interjeros iekombinē pa kādai vecai mēbelei.
Oi, meitenes vēl paliks bez skapja un krēsliem:)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #20 : 2014. gada 05. novembris, 16:27:08 »
Ui, man joprojām vecā kumode no laukiem guļamistabā - trīs lielie spoguļi,4 lielās lādes un divas mazās zem spoguļiem- smuks, kā traks. Nevarēju šķirties. Vienīgais, tas ērbēģis man izskatijās dikti liels . Jo man kā jaukākais  cilvēs puses pārstāvēj gribējās viņu mazāku,... nu vismaz vienu lielo lādi. Tad būtu ideāls variants rīta  spoguļošanas vajadzībām... Vienīgais, kas atturēja, - galdniekam tak būs jāmaksā. Tur tak lejā visādi kokgrebumi.. ;o(  Man riebjās kādam  maksāt...  Tikai nevajag smieties - kādu rītu  iekš TV ieraudzīju, ka viens vecis vienkārši noceļ no tapām  kumodes  virsu un ar zāģi nozāģē virsu, cik  zemu grib.... Vienā vārdā pēc 10 min manai kumodei virsa bija nost un es ar savu fuksīti 20 minūtēs nozāģēju  no augšas vienas lādes augstumu, izurbu caurumus jaunām tapām... iesmērēju ar koku PVA līmi un ... viss . Sapnis piepildijās! Un tā ideja bija Laba! Visi, kas redzēja rezultātu apstiprināja, ka tā ir labāk.Kaut kur bija bilžuks... Atradu! Tagad tai kumodei ir "nogriezts augšējās lielās lādes gabals . Nu jūs jau zinat - man ir diagnoze  :blushing:

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #21 : 2014. gada 05. novembris, 16:28:03 »
Mani interesētu apaļais galds un bufetes.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2014. gada 05. novembris, 16:38:39 »
danu, uzmanies, ka tev arī māju neaiznes

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2014. gada 05. novembris, 16:40:47 »
Tūlīt viss forums sadalīs tavu mantību savā starpā :)
Autorit, bildes studijā. Tieši pēc tā izskatās, ka tepat tiksi vaļā, ja tā vēlies :)

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #24 : 2014. gada 05. novembris, 16:51:00 »
man vajaga sietiņu :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #25 : 2014. gada 05. novembris, 18:41:19 »
Oi, Olguci, un tas mincis tur tik lepni seezh. Nu smuks peec velna.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #26 : 2014. gada 05. novembris, 18:59:07 »
Habibi - viņš to  zina, ka smuks ;o) Un visās bildēs, jo vienmēr blakus, viņam  patīk komunicēt un arī dikti pļāpīgs, ... uz vakara pusi ;o)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #27 : 2014. gada 05. novembris, 19:09:30 »
Es arī tādā kumodē varētu iemīlēties.  :blushing:

Atslēdzies danu

« Atbilde #28 : 2014. gada 05. novembris, 19:41:31 »
Ups!!! Kas to būtu domājis, ka šitāda piekrišana?! :D  Kā jau minēju- māju esam jau  ieziemojuši. Lielie darbi sāksies pavasarī- tik ilgi tak jūs varat pagaidīt?!  ;D  Tad varēs braukt , skatīt un izvēlēties, kas pašiem patīk un noder. Jā, un solītais tuss- arī spēkā!
Par tām vecajām lietām ar vēsturi- it kā jau ir feini- lielākoties tās ir pamatīgas, rokām darinātas lietas, bet man laikam traucē to aura... Bet tas nu tā- viss ir mūsu galvās :)
Reno- tiešām izšuvumi, tamborējumi , da jebkādi??
olguc- Mūspilsēta var lepoties ar tādiem talantiem! :) Cita starpā- kā Tev gleznošanas studiju, joprojām turpini ?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #29 : 2014. gada 05. novembris, 20:50:20 »
danu, -kopš man pagājušajā gadā  nāca papildus vēl viens darbiņš...  rukāju galvu nepacēlusi.  :computer: ...  Tāpēc studijai nav īsti laika, bet kad ir, tad ir baigais atslābums. Vienīgais, ko paspēju - pašreiz koridorī sienu apgleznoju... Bet doma ir es pat  ziemai terpentīnu bez smakas esmu nopirkusi, - a nu ja pēkšņi iekāriens? a bet es gatava :thumbsup: