Autors Tēma: Vienkārši tāpat  (Lasīts 35347 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Vienkārši tāpat
« Atbilde #45 : 2017. gada 21. oktobris, 20:27:08 »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #46 : 2017. gada 21. oktobris, 20:29:24 »
Un te vēl viens gabaliņš
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #47 : 2017. gada 21. oktobris, 20:54:44 »
Dimašam plašāks diapazons - jūt zemos toņu arī.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #48 : 2017. gada 02. novembris, 09:35:39 »
Šorīt gandrīz galu ņēmu - no pārsmiešanās.
BBC nāca klajā ar interviju. Uz pannas čurkstēja cauraudzis un tējkannā ūdens burbuļoja, tā ka precīzus uzvārdus un nosaukumus nesaklausīju. Vēl jo vairāk, ka atšķīru tikai tos, kuri pazīstamāki.
Esot kāds baiss guru uzņēmis filmu par izvirtībām Holivudā. Bet neesot DRĪKSTĒTS publiskot. Vot tagad, tagad nu gan! Esot bijis jāsagaida šis mītū mirklis un tagad - JĀ!
Nu ko, skrienam visi uz ķinīti taisīt miljonus! (nē, ne jau sev, kāds naivums!). Un lai vai cik draņķīga tā filma arī nebūtu, tauta klakšķinās mēli un saldsērīgi elsīs - kāds šedevrs! kāda uzdrīkstēšanās!
Jā, uzdrīkstēšanās. Uzskatīt visus par peļņai izmantojamiem kretīniem.
Tāds Monikas Levinski dubls nr.136 (?)
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #49 : 2017. gada 06. novembris, 19:15:50 »
Nez, no kurienes tāda muļķīga tendence?
Šokolādes studija - nē, nekā ēdama, sorālijs.
Biskvīts - atkal vilšanās, nav ne ceptuve, ne kafūzis - kaučkāda mōōōkslas studija.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #50 : 2018. gada 20. aprīlis, 09:43:12 »
Nupat konstatēju, ka esmu... nja, kas tad?
Braucam vakarā uz māju un pa ceļam saku otrpusim, ka pārtikas lielbodē jāiebrauc. A šis slaidi iegriež depiņā.
Ķērcu ''kur tes? vai tad te kaut ko vaig?''
Šams ''nē, es pa inercei.''
Es ''nez kapēc mums nav inerces uz krūšturu un kažoku bodi?''
Šams ''a tāpēc ka es neesmu nedz zilais, nedz transvestīts''.
Es (uzsāku skaļā un agresīvā balsī, nobeigumā ''uzkāros'') ''a es mūždien uz lūžņu bodēm braucot esmu (!?)....'' Jā, vot kas es esmu?
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #51 : 2018. gada 20. aprīlis, 09:50:12 »
par ko cepiņš?? ēdiens arī depiņā nopērkams, un šmiga depiņā pat lētāka nekā lielveikalā...tik izvēle reizēm pieklibo...  :taunt:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #52 : 2018. gada 20. aprīlis, 12:28:44 »
Nupat konstatēju, ka esmu... nja, kas tad?
Braucam vakarā uz māju un pa ceļam saku otrpusim, ka pārtikas lielbodē jāiebrauc. A šis slaidi iegriež depiņā.
Ķērcu ''kur tes? vai tad te kaut ko vaig?''
Šams ''nē, es pa inercei.''
Es ''nez kapēc mums nav inerces uz krūšturu un kažoku bodi?''
Šams ''a tāpēc ka es neesmu nedz zilais, nedz transvestīts''.
Es (uzsāku skaļā un agresīvā balsī, nobeigumā ''uzkāros'') ''a es mūždien uz lūžņu bodēm braucot esmu (!?)....'' Jā, vot kas es esmu?

Nu pēc analoģijas Tu esi latenta aktīvā lezbiete :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #53 : 2018. gada 20. aprīlis, 13:15:26 »
Lezbiete nesanāks. Jo nez vai mīlestība pret sevi tā būtu traktējama :)
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #54 : 2018. gada 25. maijs, 13:44:36 »
Šodiena psiha. Ne sliktāk kā Ogucim.
Sēžu kā no plīts izsprucis sesks un dzeru minerālvasseru. A pa galvu nebeidz jaukties domu murckulis.
Sieviete vienlaikus taisīs manikīru, pārskatīs puikam mājasdarbus, pievaktēs 3 katlus un vienu pannu ar paiku, izštukos, ko rīt vilks pati un ko uzraus mugurā 3 sīkajiem, piezvanīs otrpusim, lai neaizmirst nopirkt pašam bārdas skujamos asmeņus un 3/4 collu kreisās vītnes starpposmu vannasistabas boilerim.
Vīrietis vienlaikus lodēs 1 mikroshēmu 1 platē un labākajā gadījumā gudros, kuru izd.āzt - sievu vai kaimiņieni?
Pamatdoma šim salīdzinājumam - veiksmīgie firmu vadītāji ir ar sievišķu domāšanas tipu. Vai ļoti stipri reducētu vīrišķo, kad neko citu kā tikai vienu konkrētu domu vienlaikus!
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #55 : 2018. gada 25. maijs, 13:56:44 »
Šodiena psiha. Ne sliktāk kā Ogucim.
Sēžu kā no plīts izsprucis sesks un dzeru minerālvasseru. A pa galvu nebeidz jaukties domu murckulis.
Sieviete vienlaikus taisīs manikīru, pārskatīs puikam mājasdarbus, pievaktēs 3 katlus un vienu pannu ar paiku, izštukos, ko rīt vilks pati un ko uzraus mugurā 3 sīkajiem, piezvanīs otrpusim, lai neaizmirst nopirkt pašam bārdas skujamos asmeņus un 3/4 collu kreisās vītnes starpposmu vannasistabas boilerim.
Vīrietis vienlaikus lodēs 1 mikroshēmu 1 platē un labākajā gadījumā gudros, kuru izd.āzt - sievu vai kaimiņieni?
Pamatdoma šim salīdzinājumam - veiksmīgie firmu vadītāji ir ar sievišķu domāšanas tipu. Vai ļoti stipri reducētu vīrišķo, kad neko citu kā tikai vienu konkrētu domu vienlaikus!

Nespēja deleģēt pienākumus un nokomplektēt (apmācīt) uzticamu komandu neliecina par labu vadītprasmi

Atslēdzies daddy

« Atbilde #56 : 2018. gada 25. maijs, 13:58:00 »
veiksmīgie firmu vadītāji ir ar sievišķu domāšanas tipu.

Šitā doma pārbaudīšanas vērta...
par pārējo - nelien visām pudelēm par korķi... otrpusim par muftām atgādināt  :rat: 
pat ja nopirks - vienalga pieliks, tad kad būs lemts, kad stratēģisko domu buferis būs patukšojies...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #57 : 2018. gada 25. maijs, 14:22:28 »
Daddy - a ko, Tava sieviņa Tev neko tādu neatgādina? Ne? Varbūt viņa pat nemaz nezina, ka ir 3/4 collu kreisās vītnes muftas? ? ?
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #58 : 2018. gada 25. maijs, 14:40:53 »
Daddy - a ko, Tava sieviņa Tev neko tādu neatgādina? Ne? Varbūt viņa pat nemaz nezina, ka ir 3/4 collu kreisās vītnes muftas? ? ?
Tādas tehniskas detaļas viņai par laimi nav jāzina (lepojos!) :smoker:
bet kaut kādas lietas protams, ka mēģina atgādināt - nu tur žalūzija jau pusgadu nav paceļama... es saku - atceros, bet tagad svarīgākas lietas risināmas - ko karpai piedāvāt...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #59 : 2018. gada 05. jūnijs, 16:36:12 »
Braucot uz darbu patrāpījās ceļā pāris mūķeņu. Ja nu kur var notirgot Vigantolu (Dvit), tad tas ir klosteris! Ja nu vienīgi pagalmā plikas sauļojas :).

p.s. par tirgošanas ideju pieprasīšu %!
Visus sakost!