Autors Tēma: Vienkārši tāpat  (Lasīts 35270 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Vienkārši tāpat
« Atbilde #60 : 2018. gada 06. jūnijs, 17:14:55 »
Autiņā no rīta bļarkšķ radio, kaut kādi divi jaunēkļi tērgā un sauc dziesmas nosaukumu un tūlīt arī skan īsiņš fragments. Nekad nebiju domājusi, ka latviešiem kaut kas tik kretīnisks dziesmās dziedams - nu, kaut vai ''beigta kaija lido'' un vēl kaut kas tikpat idiotisks. Šitas pa galvu murgojas un auss tver tālāk - ''laiziet rozes, laiziet neļķes'', ''zirgs saraujas pikucī'', ''manai kūcīgs vaigs''. Pārsteigta un apstulbusi lūru uz otrpusi, cerībā, ka tikai es ar gļukiem. Bet šis lūr pretī ar tādu pašu izmisušu skatienu un jautā – ''kāpēc rozes jālaiza?''. "A tāpēc, ka zirgs saraujas pikucī!''. ''Jā! Ar zirgu arī briesmas!''.
Knapi izkāpām no autiņa, vēl pusstundu zirdzām.
Tagad pie vakariņu galda atcerējāmies dīvainās dziesmas. Ha! Mammucis un puiks arī piebalso, ka esot ilgi brīnījušies par stulbajiem nosaukumiem.
Nu saki viens cilvēks....
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #61 : 2018. gada 09. jūlijs, 08:57:51 »
Ilgāku laiku dvēsele spiedz ''gribu eklēru!''. Šad tad sanāk veikalā gar eklērplauktiem novilkties, bet... sieķis nepil! No vienas puses - gribās ka vai raibs gar acīm, no otras - kā iedomājos to surogātu, tā vēmas nāk. Un nenopērku.
Otrpusim gluži pretēji - sasapņojies par doktordesu vai medniekdesiņām un tik pērk un tik met miskastē.
Kāpēc viss šis ienāca prātā? A vakar biju zemnieku tirdziņā. Redzu nu tīīīīīk kārdinošu asinsdesu, domāju - ņemšu. Labi, ka turpat uz letes mazi gabaliņi garšošanai sagriezti - tādu mēslu sen nebija gadījies mutē bāzt! Nē, nu visiem gadās neveiksmes, bet tak nevar būt, ka ar desām un kūkām neveiksmes vien gadās!
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #62 : 2018. gada 06. augusts, 14:42:45 »
Sajūsmina cilvēku mēģinājums līdzīgi skanošus vārdus tulkot tieši. Šon redzēju vienkārši fascinējošu uzrakstu uz atkritumu tvertnes ''sožiteļskij musor''. Tulkots no ''sadzīves atkritumiem''.
Sožiteļ - civilsieva/vīrs. Bet nu ja, kopā ta sadzīvo!
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #63 : 2018. gada 06. augusts, 15:25:10 »
''sožiteļskij musor''
Nu jā, amizants apliecinājums tam, ka latvieši pārstājuši zināt krievu valodu  :mrgr:
Ar ko, pa manam, it nemaz nebūtu ko lepoties...

Atslēdzies reno

« Atbilde #64 : 2018. gada 01. septembris, 23:57:36 »

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #65 : 2018. gada 02. septembris, 00:41:55 »
pahože ,ja neznaju, cto takoje mebelj :D  :rofl: :rofl:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #66 : 2018. gada 02. septembris, 09:37:34 »
5 no 10 bija pareizi...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #67 : 2018. gada 05. decembris, 18:12:30 »
Sniegs nokusis, sala nav. Bet cigļi pie barotavas jau pieraduši. Šodien skaļi čiepstēja un lamājās, ka sabiedriskā ēdinātava iztukšīta. Nu ko, āvu kājeles un metos negantos rīļas piebarot. Tā nu sēžu pie ķēķa loga un skatos uz histērisko rosību putnūzī. Un prātā vislaik grozās viena doma - nez, nav redzēts, ka cigļi gaisā saskrietos. Logā ik pa laikam iebumsī. Pēc statistikas likumiem taču vajadzētu būt, ka tāda peripetija kādreiz atgadās.
Ir kāds šito redzējis?
Kaķiem gan tā gadās, sevišķi, ja lūr augšā uz manās rokās esošo paikas bļodu un taisa hoāsu apakšā. Bijuši gadījumi, ka nobūkšķ vien un putekļu mākonis paceļās.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #68 : 2018. gada 05. decembris, 18:19:00 »
Mani šorīt grasījās noslepkavot. Rafinēti.
Sīkais rudais burlaks bija negarastāvoklī un briesmīgi man atriebās par kažoka ķemmēšanu - apķēra manu roku ar nagainām priekšķepām, ielaida zobus un procesu pabeidza ar nagainām pakaļkājām. Pakaļkāju nagi plēsa manu miesu ar skriukšķi. Vēl milimetrs un būtu vēna pušu - gareniski, centimetrus 7. Un pasniegtu šo slepkavību kā pašnāvību. Kā likts, pasniegtu...
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #69 : 2018. gada 05. decembris, 19:20:28 »
Nu, gareniski jau vēnas griezt nav pieņemts, man tā šķiet, ne? Un daudziem paralēliem šņāpieniem...

Bet kašaku nagi ir baiss ierocis, tas gan. Šitādu mūdzi labāk plikām rokām vispār neņemt.  :n-:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #70 : 2018. gada 05. decembris, 21:07:14 »
Trāpīt vieglāk griežot šķērsām, bet efekts lielāks no gareniska griezuma - grūtāk aizlāpīt.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #71 : 2018. gada 05. decembris, 21:18:04 »
Rafinēts mincis... ;)
Nepateicība jau pasaules alga..., bet nu, ja man kāds sadomātu frizūru taisīt,
kad prātā citi, “globālāki“ plāni... nez‘, varbūt pat rīkli pārgrauztu... :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #72 : 2018. gada 05. decembris, 21:20:01 »
Slēdzienā stāvētu: Pašnāvība ar kaķa nagam līdzīgu priekšmetu.

Jā, gareniski vēnas dīrājot, drošāka garantija

Atslēdzies Camma

« Atbilde #73 : 2019. gada 27. janvāris, 20:44:09 »
Nesen sanāca atkal vecāku kungu uz vājnīcu vest. Vēls vakars un vaina tāda, ka būs jāatstāj vājnīcā. Tā kā neesmu no tiem, kas kaut ko uzspiež, palieku ārpusē, kamēr kungu izmeklē.
Pēc 10 minutēm saniknots dakteris izlūr pa durvīm un neganti uzbļauj, lai nākot es iekšā. Tā un šitā, kāda es nolaidīga persona, jo nemaz veco nepieskatot. Man uzacis uzlien aš līdz matiem. Un par spīti manām pretenzijām (?), šamo noteikti vajag atstāt vājnīcā. Jautāju, kur problēma? Kā - kur? Es taču būšot nikna (izskanēja, ka tādēļ, ka nevarēšu līdz galam veco nobeigt!). Vot ķebe raz! Labi, visu nokārtojam, izskatām čupu izrakstu, dakteris jau mīļāks pret mani, griežamies uz iešanu koridorī, te vecais burlaks vēl vārgā balstiņā izmet ''a vai man tur ēst arī dos?''. Tik naidīgus skatienus sen nebiju jutusi mugurā kā dunčus duramies. Zinātu tas dakteris, ka vecajam nabadziņam ''trešās dienas nēģīšiem jau ir bleķaina piegarša''...
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #74 : 2019. gada 11. marts, 18:12:40 »
Esam iepirkušies, sakrāmējuši visu vāģī, ietrausušies paši. Visi braucēji priecīgi tērgā, jo visa pirkšanās paspēta pirms sestdienā mostas citi tirgus sirotāji. Stāvvieta kļuvusi bieza un stāvētgribētāji gaida rindā, kamēr kāda vieta atbrīvosies. Uz manu vietu arī vismaz 2 gribētāji. Tauta tekalē starp, gar un aiz vāģiem kā kad tie vāģi būtu no kartona taisīti un ne bīstamāki par ķisenu pašu gultā. Palūru visos spoguļos un sāku kūņoties laukā no šaurās bezizejas. Visu laiku lūru pa labi-pa kreisi-atpakaļ-pa kreisi- pa... ka tavu māmiņu! - pa labi nez kā vienā acumirklī izplājusies līdzbraucēja avīze pa pusi no salona! Tad gan es mauroju. Un cenzējamo vārdu tur bija daudz...
Visus sakost!