Autors Tēma: Vienkārši tāpat  (Lasīts 35323 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Vienkārši tāpat
« Atbilde #120 : 2020. gada 23. septembris, 17:12:06 »
Camma , varbūt kādas nomierinošas tabletītes jums tur visām?...izklausās pēc krimināla ...

sīkajiem tik jātur mute, jo viņi mīkstiņi un sārti... vecais-sīkstais var izrunāties, neviens viņu neēdīs...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #121 : 2020. gada 23. septembris, 17:38:54 »
Citāts
kādēļ jāliek klāt kas tāds, kas speciāli jāslēpj?
Mēdz būt, ka pret garšu iebildumu nav, bet pret struktūru ir.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #122 : 2020. gada 23. septembris, 17:49:34 »
Ja man kāds iedomātos pie galda tā izrunāties -bļodas nost no galda, ledusskapī iekšā un viss. Ar pāris reizēm varētu pietikt. Pirms tam korekti būtu brīdināt, kāda turpmāk kārtība. Lai cik vecs, bet tādu emocionālo šantāžu atļaut pret mammu nevajadzētu
Man tā nopietni iznāca...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #123 : 2020. gada 23. septembris, 18:00:52 »
Ja man kāds iedomātos pie galda tā izrunāties -bļodas nost no galda, ledusskapī iekšā un viss. Ar pāris reizēm varētu pietikt. Pirms tam korekti būtu brīdināt, kāda turpmāk kārtība. Lai cik vecs, bet tādu emocionālo šantāžu atļaut pret mammu nevajadzētu
Man tā nopietni iznāca...

tieši tā!! mūsmājās vienkārši - ja negaršo tas, kas izgatavots, var braukt uz maķīti, pasūtīt picu (visiem!), vai smērēt zapcmaizes... un bez dir$anas

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #124 : 2020. gada 23. septembris, 19:08:38 »
aņuks iz dzīves.
Šorīt, kamēr dzēru rīta kafiju un lasīju interneta rīta jaunumus, zvans no mammuča. Vajag ar steigu atvest recepšu zāles no aptiekas. Neko darīt, paķeru somu un eju uz mašīnu. Pāris reizes spiežu atslēgas taustiņu, nekādas reakcijas. Mēģinu dabūt atslēgu slēdzenē, neiet. Nu moins! Akumulators nosēdies? Bet tad parasti logu stikli nolaižas lejā. Pasažieru durvis arī ciet. Ziemā, pie aukstuma, es parasti pa tām tieku iekšā un var šofera durvis atvērt no iekšas. Nu moins. Jāzvana servisa večiem, tad atceros, ka šamie aizbraukuši uz Kurzemes pusi. Dzirdu, kāds pirmā stāvā klauvē pie loga rūts un vicina ar roku uz kreiso pusi. Kur protams, stāv mans autiņš. Varu iedomāties, kas būtu, ja servisa veči būtu pie vietas un atbrauktu glābt savu grāmatvedi ;o)))

Atslēdzies tuk

« Atbilde #125 : 2020. gada 23. septembris, 19:08:40 »
Interesanti, vai tā bijis visu laiku, vai tik mūža nogalē škiet, ka agrāk zāle bija zaļāka un debesis zilākas... Bet jā, ikdienā varētu būt kaitinoši...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #126 : 2020. gada 23. septembris, 21:30:53 »
Piekrītu, ka daudzi produkti vairs nav tādi, kādi bija vēl gadus 20-30 atpakaļ. Bet ne jau tā, ka vispār nekā ko ēst nebūtu. Turklāt, ēd taču! Bet padir@ties vajag.
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #127 : 2020. gada 25. septembris, 10:49:48 »
Saņēmu draudzības uzaicinājumu no daiļas blõndīnes:

❤️❤️ sveiks dārgais. Mana grupa sastāv no vientuļām sievietēm un viņai patiešām ir vajadzīgs sekss no jums. Jums nav jāuztraucas par izmaksām, jo ​​šīs grupas sievietei nav vajadzīga nauda, ​​bet viņai ir nepieciešams apmierināt seksu no jums. Ievadiet savu e-pastu, lai iegūtu to, ko vēlaties. 💕 🔥 👉👉👉

Nez, sniegt viņām segsu vai pašai stāties grupā?  :scratch:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #128 : 2020. gada 25. septembris, 11:06:28 »
Ak, Kungs, iedomājos to vientuļo sieviešu grupu, kas vajā nabaga Minni, segsa nolūkā...  :rofl: . Un , gadījuma, kad šamās apjēdz, ka šai lauciņā segs nespīd, izvēlās citu segsuālās iekāres objektu un tad viss bars metās virsū nākamam potenciālām upurim. Nogribējies sievišķis nav prognozējams, kur nu vesela grupa. Man liekas, ka šai sakarā noteikti var atrast pāris pantu kriminālā likumdošanā  :just_popcorn:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #129 : 2020. gada 25. septembris, 11:21:40 »
Jā, jā - šis no sērijas ar piedāvājumiem palielināt to kā man nemaz nav  :evil:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies daddy

« Atbilde #130 : 2020. gada 25. septembris, 11:55:47 »
a man piedāvājas 20 gadu vecs jaunkundzis un vēl 8 miljoni pūrā :)

Lūdzu, man nav bijušo attiecību ar jums, bet manas pašreizējās grūtības dēļ es vēlos uzticēt jums savu dzīvi, es zinu, ka es riskēju, bet tas ir mans labākais risinājums, lūdzu, lūdzu, pieņemiet mani. es esmu vienīgā vēlā priekšnieka un Kamaras kundzes meita. es esmu 20 gadu vecs. mans tēvs pirms pēkšņas nāves nodarbojas ar dimantiem un zeltu. Lūdzu, es vēlos, lai jūs man palīdzētu nodot mantojumu ieguldījumu mērķim jūsu valstī. Summa ir 8 miljoni dolāru. Lūdzu, es gaidu jūsu steidzamo atbildi. Mans e-pasts (kamaraanna694@gmail.c/o/m)

Paldies, ar cieņu Anna jaunkundzi

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #131 : 2020. gada 25. septembris, 12:15:39 »
Nūuu, daddy, ar 8 miljoniem pūrā jau vairs nebūtu principiāli, jaunkundze vai jaunkundzis, precē tik nost! :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #132 : 2020. gada 25. septembris, 12:21:55 »
Jā, daddy krāniņš garāks, es zaudēju  :mrgr:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #133 : 2020. gada 25. septembris, 13:45:05 »
skaidrs  :talking: ... tā vientuļo sieviešu grupa neko nepiedāvāja, bet gan pieprasīja ... Es teiktu, ka šamās nepareizi izvēlējās taktiku

Atslēdzies tuk

« Atbilde #134 : 2020. gada 25. septembris, 13:54:53 »
Nez, sniegt viņām segsu vai pašai stāties grupā?  :scratch:

Esi dāsna un piedāvā V ! ;)