Autors Tēma: Vienkārši tāpat  (Lasīts 35274 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: Vienkārši tāpat
« Atbilde #165 : 2021. gada 27. augusts, 13:49:19 »
Mūsu jaunieši bija pasākuši - ".. nav maizes mājās.." Viņi ēd viena noteikta veida graudu maizi. Pāris reizes pateicu - žēl, neesat nopirkuši. Tagad vienmēr tur ir tā maize nopirkta bez vecāku līdzdalības.  Es jau arī varēju teikt - aizmirsu, rīt nopirkšu utt, bet priekš kam? Ja pašiem vajag - lai plāno.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #166 : 2021. gada 27. augusts, 14:14:06 »
Brīdi padomāju, kā ir man.... Pirms kopīgiem pasākumiem - došanās ciemos, pārgājieniem, ceļojumiem - jau laicīgi tiek izrunāts, kas jāņem līdzi un kuram jāpalīdz ar drēbju izvēli. Pirms vīrs dodas prom (strādā tālu no mājām), pārjautāju, vai visu vajadzīgo ir paņēmis - ir bijušas reizes, kad nākas braukt atpakaļ pēc aizmirsta maka vai telefona... Puiku reizēm informēju par gaidāmo laiku, lai paņem lietussargu un uzvelk ko siltāku.
Par ēdienreizēm parasti izrunājam, kas man jānopērk un ko es gatavošu. Vai arī ko gatavos paši, kamēr manis nebūs mājās. 
Puika savu istabu tīra pats, parasti es iepriekšējā dienā pasaku, ka rīt jāievieš kārtība un ka viņam vajadzēs ar putekļusūcēju padarboties pa visiem paklājiem, nomazgāt traukus (ēd savā istabā pie datora, tur arī trauki krājas), nomainīt gultas veļu.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #167 : 2021. gada 27. augusts, 15:24:11 »
Padomāju mazbišķi.
Jā, parasti tiešām dara tas, kuram vajag, tur Trix taisnība par visiem 1000000%.
Un atkal domās atgriežos pie Kādatur Ķīnas kantona, kur ir totāls matriarhāts, pie tam, vīrieši vispār dzīvo atsevišķi. Dzīvo kā nu prot. Kad dāmītei hormoni uzšauj augstāku vilni, pamāj vīrišķim ar pirkstu (jebkuram!) lai nāk un izdara, kas darāms. Bet no rīta - šagom marš! uz savu čumu.
Nekad neesmu sapratusi sieviešu tieksmi iegūt kādu vīrieškārtas indivīdu personīgā lietošanā. Var jau būt, ja būtu ūberrūpīgais un izdarīgais pie sāniem, tad vaktētu.
Bet... nē. Nu nav vērts.
Visus sakost!

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #168 : 2021. gada 27. augusts, 15:52:25 »
Vai arī dara tas, kuram labāk padodas. Brīvāks laiks. Iedvesma. Forši, ja ir komanda.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #169 : 2021. gada 27. augusts, 16:06:46 »
Luīzes teksts pilnā spožumā ataino māti-kontrolētāju-pieskatītāju  :)
Nekad un nevienā situācijā nepārbaudu un neprasu vīram, ko viņš ir vai nav paņēmis kaut kur līdzi. Es tomēr vīru uzskatu par līdzvērtīgu pieaugušu cilvēku, kas nav jāvaktē.
Un ko var izrunāt par ēdienreizēm  :scratch: ..tā kā ģimenes konsīlijs sanāk un spriež?  :scratch:
Gan jau ka atšķiras dzīve ar un bez bērniem. Bērni - tas jau cits stāsts.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #170 : 2021. gada 27. augusts, 16:59:51 »
Vai arī dara tas, kuram labāk padodas. Brīvāks laiks. Iedvesma. Forši, ja ir komanda.

Tad man vienmēr būtu "лапки", nekad nebūtu laika un par iedvesmu neko nebūtu dzirdējusi. :ng:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #171 : 2021. gada 27. augusts, 17:16:26 »
Stipri sliecos apgādāties ar ''lapkām'' :)
Visus sakost!

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #172 : 2021. gada 27. augusts, 17:30:31 »
Kas ir lapkas?

Atslēdzies Milka

« Atbilde #173 : 2021. gada 27. augusts, 17:34:05 »

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #174 : 2021. gada 27. augusts, 17:36:06 »
Nu, ja lapkas, tad arī nervu zāles  :mrgr:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #175 : 2021. gada 27. augusts, 18:07:15 »
A ko Tu, Nāra, iesaki? Nelikties ne zinis? 
Vismaz es nevienam nezvanu un nepārbaudu, vai ir laicīgi piecēlies un skola/darbs nav nokavēti :mrgr:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #176 : 2021. gada 27. augusts, 18:10:22 »
Luīze, vīrs arī pārbauda, vai Tu esi visu paņēmusi?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #177 : 2021. gada 27. augusts, 18:28:16 »
Luīz, šodien pārāk vējains, stringus nevelc :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #178 : 2021. gada 27. augusts, 18:44:25 »

Nē, viņš paļaujas uz mani :mrgr:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #179 : 2021. gada 27. augusts, 19:09:20 »
A ko Tu, Nāra, iesaki? Nelikties ne zinis? 
Vismaz es nevienam nezvanu un nepārbaudu, vai ir laicīgi piecēlies un skola/darbs nav nokavēti :mrgr:

Jā, nelikties ne zinis - 5reiz aizmirsīs, 6.atcerēsies, protams, ja tas nav kas ļoti dzīvībai svarīgs. To es par vīru, bērniem cita lieta. Kgan ir viena konkrēta lieta, ko vasarā pie sava  vīra ievēroju - katru reizi viens un tas pats, bet es principā iepriekš nesaku, jo tiešām reiz nepieleks? :D  Un, ja viņam netraucē, kas tad man, neesmu mamma. ja tas man traucētu, gan atgādinātu, bet tā viņš pats sev sabojā štelli.