Autors Tēma: Vienkārši tāpat  (Lasīts 35318 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Vienkārši tāpat
« Atbilde #180 : 2021. gada 27. augusts, 19:20:23 »
Mums ģimenē nav tik strikti kā šeit dažam labam. Mierīgi viens otram varam pajautāt - paņēmi?, neaizmirsi? Ja, piemēram, ejam kopā ārā no mājām, bet katrs atgriezīsies citā laikā, nu kas tur sevišķs tam, kurš slēdz durvis apvaicāties - atslēgas paņēmi? Vai citreiz - lietussargu neņemsi? Vienalga kurš tas būtu, vīrs, sieva, bērns... Nesaprotu, kas tur tāds?  :?: 

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #181 : 2021. gada 27. augusts, 19:25:24 »
Nekas jau nav tāds. Normāli. Runa jau par to, ka 1 ir mamma/audzinātājs un prorābs. Otrs nē. Un tad pirmais sagurst un dusmojas. Ja abi apmierināti,  viss pa pirmo.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #182 : 2021. gada 27. augusts, 20:03:43 »
Nu, ja lapkas, tad arī nervu zāles  :mrgr:
A  kāpēc nervu zāles?

Atslēdzies dip

« Atbilde #183 : 2021. gada 27. augusts, 20:14:05 »
Nepatiks rezultāts. Pats galdiņš, izrādās, neklāsies.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #184 : 2021. gada 07. novembris, 21:13:09 »
Iepatikās sludinājums no ss-a. Un nodomāju, ka pie šī saimnieka labprāt ciemos aizbrauktu. Žēl, nav man kur turēt šito smuko kazu  :mrgr:

Tiek andelēta kaza vārdā Ždanoka. Šis "vellaģīmis" ir diezgan nešpetns lopiņš - viņai nesagādā problēmas bez kartes un kompasa atrast kaimiņa dārzu un nozlopēt kāpostīnus - tātad neapjuks skarbajā pasaulē un pratīs gūt labumu arī uz citu rēķina. Neko dikti gudra nav, bet toties prot skaļi bļaut un smuki bolīt acis - visi priekšnoteikumi, lai kļūtu par deputātu. vēl pie šī CV jāpiemetina, ka kazai piemīt reti muzikāls talants - tā prot spēlēt citiem uz nerviem, tātad ideāla kandidatūra vakcinācijas ministra vietai. Un šo iespēju demokrātiskā Eiropas valstī nedrīkst liegt, jo ir jāievēro kazas cilvēktiesības. Taču pirms kaza tiek par ministri, nākamajam laimīgajam kazas saimniekam vēlams nokārtot adopciju vai laulību - modernā sabiedrībā tagad šīs formalitātes vairs nav problēma, jo šādi un līdzīgi taču tagad daudzi dara, un ja kāds ko mēģinās iebilst, tā būs diskriminācija. šī procedūra jāveic tāpēc, ka ministra tuvākie radagabali parasti drīzumā tiek pie ļoti labi apmaksāta darba vai / un gūst citus labumus - kādus, to mēs varam redzēt no dzīviem piemēriem visu pēdējo gadu garumā. Kad jau kaza būs tikusi parlamentā, gan jau tur atradīs kādu āzi sev par civilvīru un tiks apgreidota ar kazlēniem un laimīgais kazas īpašnieks varēs sarunāt bezmaksas pienu. Lai šī visa verbālā nesaturēšana nesamulsina patiesi īstenu kazas gribētāju, apliecinu, ka sludinājums ir īsC, lopiņš reāls un vajadzība spiedīga - nāk ziema un kūts durvis nevar aiztaisīt, jo lopu par daudz. šitamējā iemesla pēc, ir iespēja dabūt arī vēl dažu citu kustoni līdzņemšanai. jā, un vēl - Ždanokai līdzi nāk vēl viena pievienotā vērtība - otra tāda pat kaza, un pilnīgi par brīvu, bet ir viens bet - tā pašiem būs jānoķer - man līdz šim tas vēl nav izdevies. kazu varu pārdot, varu arī mainīt pret kaut ko saimniecībā noderīgu - vēlams pret traktoru. šīs kazas un arī citi iespējamie andeles kustoņi ir apskatāmi tepat, manā trušu dārzā, sīkāka info uzspiežot apakšā uz manas mājas lapas adresi. aprobežojumi te pie mums laukos nav nekādi, bet pie diktas vēlēšanās, ierobežojumu faniem varu piedāvāt pastāvēt minūti uz vienas kājas, vai palēkāt. stāvēšanas ilgums un lecienu daudzums atkarīgs no politiskās situācijas un ārprāta stāvokļa nopietnības. lai arī no tā jēga tikpat cik no šābrīža aprobežojumiem, bet kaut vai šādi atbalstīšu cīņu par gaišo nākotni. Lai jums visiem laba e-veselība.
Lopkopība,  Lauksaimniecības dzīvnieki Kazas, cena 9.99 €, Foto
https://www.ss.com/msg/lv/agriculture/animal-husbandry/agricultural-animals/goats/inemf.html#photo-1
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 07. novembris, 21:18:20 no kvadra »

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #185 : 2021. gada 21. decembris, 19:49:03 »
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Camma

« Atbilde #186 : 2022. gada 21. jūnijs, 07:56:10 »
Otrpusis šorīt smējās no sirds par vienu ārzemju kungu, kurš ēstuvē pasūtījis brokastis, gardu muti noēdis čurkstinātu bekonu ar piedevām. Bekons gan esot mazliet interesantāk garšojis, bet varbūt kāda jancīga garšviela gadījusies. Tikai ejot ārā pamanījis izkārtni - veģetāriešiem. Un bekons no rīsu papīra....
Es gan gaidīju citu atrisinājumu - ka būs bekons no kāda ekzotiska lopīša.
Man cits jautājums uzpeldēja. A kāda vella pēc pārliecinātiem dzīvniekmīļiem vajag gaļas erzacu? Kas tas ir - parastā divkosība? Un kā būs, ja patrāpīsies citā reizē īsta gaļa? Nosukās ka neaizķeras?
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #187 : 2022. gada 21. jūnijs, 11:52:13 »
Es arī to nekad neesmu sapratusi, nu ja neēd gaļu, tad neēd. Kādēļ jāveido sojas gulašs, cīsiņi, pieminētais bekons... Tad tā arī nosauc un pasniedz kā ceptu rīspapīru vai zirņu plāceni. Bet nē, zirņu kotlete un kāpostu karbonāde.  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #188 : 2022. gada 21. jūnijs, 12:02:51 »
Es arī to nekad neesmu sapratusi, nu ja neēd gaļu, tad neēd. Kādēļ jāveido sojas gulašs, cīsiņi, pieminētais bekons... Tad tā arī nosauc un pasniedz kā ceptu rīspapīru vai zirņu plāceni. Bet nē, zirņu kotlete un kāpostu karbonāde.  :mrgr:

Manuprāt viss ir galvā. Tāpat nesaprotu bezalkoholisko alu u.c. Nu ja gribas alu, tad dzer alu, ja negribas, tad kvasu, sulu, morsu, tēju, ūdeni... 
Vai mākslīgie ikri - nu ja nevar atļauties vai alerģija no dabīgajiem, nu tad nafig ēst "sojas bumbiņas ikru krāsā"??!

pusdienlaiks  :steak: [size=78%]  [/size]

Atslēdzies tuk

« Atbilde #189 : 2022. gada 21. jūnijs, 12:19:51 »
Tas liek domāt, ka patiesībā viņi alkst pēc tās gaļas un tādā veidā cenšas ķermeni apmuļķot. Ja man gribas burkānu, es taču negatavoju gaļu burkāna izskatā, vai frikadeli nesaucu par plūmi.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #190 : 2022. gada 21. jūnijs, 12:44:24 »
Bezalkoholiskais alus ir cita lieta. Garša ir, reibuma nav.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #191 : 2022. gada 21. jūnijs, 12:59:44 »

Bezalkoholiskais alus ir cita lieta. Garša ir, reibuma nav.

precīzi tas pats, kas "bezgaļas gaļa" - garša ir, kalorijas ir, bet kaza dzīva! :)

Vegāns pārmet zaļajam - tavam kažokam vajadzēja 20 dzīvnieku ādiņas!! 
Zaļais  atbild -  bet tavs kažoks nesadalīsies 200 gadus!!
:)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #192 : 2022. gada 21. jūnijs, 22:08:28 »
Jā, es, pati gandrīz veģetāriete būdama, arī šito nesaprotu!   Man nevajag gaļas erzacu un nevajag gaļas ēdienu nosaukumus. Nevajag cīsiņus, bekonus, karbonādes...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #193 : 2022. gada 27. jūnijs, 15:20:39 »
Tikko noklausīta lauksaimnieku saruna:
-būs vien pabalstu jāprasa.
-kā tā?
-nu kā - vai nu nolies, vai nokaltēs.

Es ar tā padomāju, ka trešais variants mūsu platuma grādos vēl nav redzēts.
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #194 : 2022. gada 27. jūnijs, 15:47:10 »
Par veģetāriešiem un erzacu nosaukumiem.

Varbūt kādam tiešām gribas desu, kotleti vai karbonādi, gribas tās garšas. Un atteicies no dzīvnieku ēšanas viņš ir ētisku apsvērumu dēļ. Tāpat kā gribas apavus vai kaźoku, bet ne no dzīvnieku materiāla. Tāpat jau mākslīga materiāla apavus sauks par apaviem un kažoku - par kažoku  :?: