Autors Tēma: Kopdziives likums  (Lasīts 7882 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: Kopdziives likums
« Atbilde #45 : 2022. gada 04. aprīlis, 10:52:41 »
Mani uzrunāja FB atrasts ieraksts: (aptuvens) "Kamēr sabiedrība divu vīriešu skūpstus uztvers neiecietīgāk kā vīrieša vardarbību pret sievieti, tikmēr ar sabiedrību kaut kas nav kārtībā"...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #46 : 2022. gada 04. aprīlis, 10:53:24 »
Varbūt  atrod kādu ar tādiem pašiem uzskatiem, kam piekrist, bet ne TIK šausmīgi glupu radību :mrgr:

Sūdu kaudze, kurā atraste pērle, nemazina pērles patieso vērtību.
Ja Tu peļķē atradīsi simtnieku - nepaņemsi tikai tāpēc, ka peļķē ir mikrobi? :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #47 : 2022. gada 04. aprīlis, 11:02:58 »
Varbūt  atrod kādu ar tādiem pašiem uzskatiem, kam piekrist, bet ne TIK šausmīgi glupu radību :mrgr:
Kāpēc Tu domā, ka es eju kaut kādas "radības" pavadā, vienalga, vai tā būtu Petraviča, Gobzems, Apinis vai kas, un, ja piekrītu kaut kādā ziņā, tad noteikti atbalstu arī visu pārējo, ko šī "radība" saka vai dara?! Man nav elku, nav neviena, kura pausto uztvertu par patiesību pēdējā instancē, tikai tāpēc, ka to teikusi VIŅA, šī RADĪBA. Gluži tāpat, kā nenoraidu viedokli tikai tāpēc, ka to izteikusi kāda visādi citādi man netīkama persona. Arī forumā varu nolaikot postu, ko izteicis kāds, ar ko citā tēmā strīdos uz vella paraušanu. Kāpēc cilvēki jāšķiro atvilktnēs "pareizie" un "nepareizie"?!

Es nemeklēšu citu tikai tāpēc, ka ŠAI kauns būtu piekrist. Jo piekrītu viedoklim un man nav principiāli svarīgi, kas to izpaudis. Tev acīmredzot ir otrādi, pofig ko saka, galvenais kas - "pareizajiem" piekrītu, "nepareizajiem" nepiekrītu, jo kauns piekrist kādam no nepareizās atvilktnes.

P.S. Precizitātes labad varu pārfrāzēt savu iepriekš  rakstīto kā "Piekrītu Ramonas Petravičas paustajam viedoklim" nevis viņai pašai.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2022. gada 04. aprīlis, 11:13:04 »
Tam varu piekrist, ka bērns audzis viendzimuma ģimenē sastapsies ar grūtībām savā hetero ģimenē. Nebūs pieredzes, kā veidojas attiecības ja dzimumi dažādi, domāšana atšķirīga.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #49 : 2022. gada 04. aprīlis, 11:17:40 »
Tam varu piekrist, ka bērns audzis viendzimuma ģimenē sastapsies ar grūtībām savā hetero ģimenē. Nebūs pieredzes, kā veidojas attiecības ja dzimumi dažādi, domāšana atšķirīga.

Esmu pret bērniem homoseksuālās ģimenēs, bet nepiekrītu argumentam, ka nebūs pieredzes kā veidojās attiecības. Zinu ģimeni kur tēvs slinks, vardarbīgs alkoholiķis, māte čakla pa vairākiem darbiem raujas...un dēls ir tieši tāds pats sliņķis, alkoholoķis un liekēdis...tā arī bērniem veidojas viedoklis kādām jābūt arttiecībām ģimenē.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #50 : 2022. gada 04. aprīlis, 11:32:38 »
Ko var muldēt par neveselīgām attiecībām? Vai kāds liedz precēties ar pretējo dzimumu? Bērni homoseksuālās ģimenēs neizaugs labi? Aha, hetero ģimenēs gan vienmēr viss tiiiiik pareizi tik skaisti.
Kādā tur Liepājas baznīcā, kas pirms tam vareni uzstājās pret cilvēku šķirošanu, tagad, piesakot laulības, būšot jāuzrāda paraksts par šī veselīgās un vienīgās pareizās ģimenes atbalstu. Kurš tad tagad sāk šķirot?
Cik daudz bērnus jūs personīgi pazīstat, kas auguši viendzimumam ģimenēs? Pazīstu vairākus, normāli veselīgi bērni vai nu jau jaunieši.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #51 : 2022. gada 04. aprīlis, 11:38:33 »
(c) "Tiek uzskatīts, ka likuma legalizētās viendzimuma pāru attiecības iznīdēs ne tikai laulības institūtu, bet radīs aizvien vairāk cilvēku ar netradicionālu seksuālo orientāciju."
Gribu zināt piemērus, kā likums var likt mainīt orientāciju :rofl:
(c) "Šajā likumā ir iekļauta norma, ka uzticība attiecībās nav nepieciešama."
Nu šo es brīvā brīdī likumprojektā pameklēšu..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #52 : 2022. gada 04. aprīlis, 11:41:34 »
Nu es zinu sievieti kura augusi vienīgi ar māti un vecmammu un tā arī nespēj izveidot normālu ģimeni. Un velti skaidrot, ka tas, kas viņai šķiet šausmas ir normāla vīrieša uzvedība. Pieļauju, varētu būt problēmas lezbiešu bērniem ar pretējā dzimuma uztveri. Ne visiem, protams. Bet uzvedības modeļus tomēr ietekmē dzimtā ģimene.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #53 : 2022. gada 04. aprīlis, 11:48:45 »
Nu es zinu sievieti kura augusi vienīgi ar māti un vecmammu un tā arī nespēj izveidot normālu ģimeni. Un velti skaidrot, ka tas, kas viņai šķiet šausmas ir normāla vīrieša uzvedība.
Šajā gadījumā audzināšana vainīga nevis ģimenes modelis. Mamma un vecmamma savu nespēju veidot attiecības pārnesušas uz bērnu. Žēl, ka tā.
Man pašai rados ir viendzimuma pāris - 2 sievietes labākajos gados, nesen mākslīgās apaugļošanas ceļā tika pie bērna. Neviens radinieks uz viņām ar pirkstu nerāda un nesaka, ko vajag vai nevajag mīlēt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #54 : 2022. gada 04. aprīlis, 11:53:51 »
Kāpēc lai rādītu ar pirkstu?  Bet mēs tomēr savas ģimenes neapzināti veidojam no dzimtajā ģimenē uztvertā. Gan ar plus, gan mīnuss zīmi.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #55 : 2022. gada 04. aprīlis, 11:56:20 »
Nu es zinu sievieti kura augusi vienīgi ar māti un vecmammu
2011. gada tautas skaitīšanā laulātie ar bērniem veidoja 32,3 % no ģimenēm. Par ko mēs varam runāt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #56 : 2022. gada 04. aprīlis, 12:00:39 »
Šķirta ģimene jau nenozīmē, ka bērnam nav saikne ar tēvu, kā manā minētajā gadījumā, kur tēva ailē svītra.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #57 : 2022. gada 04. aprīlis, 12:23:27 »
(c) "Tiek uzskatīts, ka likuma legalizētās viendzimuma pāru attiecības iznīdēs ne tikai laulības institūtu, bet radīs aizvien vairāk cilvēku ar netradicionālu seksuālo orientāciju."
Gribu zināt piemērus, kā likums var likt mainīt orientāciju :rofl:

Mainīt droši vien ne, bet iegūt gan. Bērniem, kas šādās ğimenēs auguši un normālas attiecības nav redzējuši. Jo orientācija NAV no dzimšanas akmenī cirsta un neiespaidojama. Fenotips = genotips + iegūtā pieredze.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #58 : 2022. gada 04. aprīlis, 12:34:20 »
Es domāju, ka nevajag putroties ar miglainām definīcijām, skaidrojumiem, liekulīgu vēl nedzimušu bērnu žēlošanu.
Vajag vnk pateikt - man nepatīk viendzimuma pāri, un tiem nevajag dot jelkādas tiesības. 
Tad atlikušie varianti būtu - man vienalga vai arī "atbalstu".

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #59 : 2022. gada 04. aprīlis, 12:43:02 »
Nezinu, kur te liekulība vai putra. Viss ir gana tieši. Un man nepatīk nevis viendzimuma pāri kā tādi (tos varētu ievietot atvilktnē "man vienalga"), bet gan pataloğijas postulācija/legalizācija/uzspiešana par normu - Overtona loga pēdējā stadija. Bet šo atšķirību, kaut sausu muti 1000x atkārtotu, varavīkšņainie un to atbalstītāji spītīgi atsakās uztvert.