Autors Tēma: Kopdziives likums  (Lasīts 7832 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Kopdziives likums
« Atbilde #60 : 2022. gada 04. aprīlis, 12:44:53 »
Par "patīk"/"nepatīk" tomēr gribas skatīties tālāk un dziļāk...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #61 : 2022. gada 04. aprīlis, 12:51:16 »
Nu es zinu sievieti kura augusi vienīgi ar māti un vecmammu un tā arī nespēj izveidot normālu ģimeni. Un velti skaidrot, ka tas, kas viņai šķiet šausmas ir normāla vīrieša uzvedība. Pieļauju, varētu būt problēmas lezbiešu bērniem ar pretējā dzimuma uztveri. Ne visiem, protams. Bet uzvedības modeļus tomēr ietekmē dzimtā ģimene.
Vai tad tādu cilvēku nav pilna pasaule, kas auguši tikai ar māti vai tēvu? Nesaku, ka nav problēmas. Bet tā jau mūžveca lieta. Tāpat pilnā ģimenē augušajiem nav nekādu garantiju, ka viegli veidos savas ģimenes, kā arī sapratīs, ka tāda vai citāda ir normāla vīrieša vai sievietes uzvedība. Man apkārt gandrīz visi nākuši no pilnām ģimenēm, pašiem vai nu ģimenes nav vai problemātiskas. Laba ģimene ir liels retums. Tāpat minoritātes nāk no pilnām un it kā labām ģimenēm, tas pats Streips, Reiniks un citi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #62 : 2022. gada 04. aprīlis, 12:55:08 »
(c) "Tiek uzskatīts, ka likuma legalizētās viendzimuma pāru attiecības iznīdēs ne tikai laulības institūtu, bet radīs aizvien vairāk cilvēku ar netradicionālu seksuālo orientāciju."
Gribu zināt piemērus, kā likums var likt mainīt orientāciju :rofl:

es teikšu tā, ja attiecības garantē lielākus ienākumus, tad ir tādi, kuri gatavi mainīt orientāciju...nu, tas pats kašera miņins, kurš pats no sevis nav nekas, bet redz cik labi būt kašera draudziņam!.... :mrgr: ...vai Eltona mīļotie...laba, ērta dzīve un pofig ko drāzt

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #63 : 2022. gada 04. aprīlis, 12:56:03 »
Un nevienam jau neko neuzspiež, tak heteroseksuālie no pilnām ģimenēm ir laipni aicināti veidot pilnas, laimīgas ģimenes. Tie viendzimuma pāri viņiem pilnīgi neko neatņem, bet arī viņiem kaut kā jādzīvo, tiem citādiem.. Ja grib bērnus, tad grib. Un dabūs pilnīgi legāli, paši savus bioloģiskos, ja ļoti gribēs.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #64 : 2022. gada 04. aprīlis, 12:57:54 »

es teikšu tā, ja attiecības garantē lielākus ienākumus, tad ir tādi, kuri gatavi mainīt orientāciju...nu, tas pats kašera miņins, kurš pats no sevis nav nekas, bet redz cik labi būt kašera draudziņam!.... :mrgr: ...vai Eltona mīļotie...laba, ērta dzīve un pofig ko drāzt

Pag, nu Nakat, kur tu ņēmi informāciju, ka šie cilvēki ir MAINĪJUŠI orientāciju?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #65 : 2022. gada 04. aprīlis, 13:04:12 »
Nu labi. Visai psiholoģijas zinātnei ir maldīgi atklājumi par pretējā dzimuma vecāka novērtējuma lomu pašapzinīgas bērna personības veidošanā. Lai nu tā būtu.
Es neesmu pret, ka tā homo partneru kopdzīve kā likumīgi jāsakārto, bet vai šis variants ir labākais gan šaubos.
Tā nu sanācis, ka man paziņu lokā padaudz homo, bet viņi par šo visu necepas, parādēs neiet, mantiskās attiecības sakārtojuši un par varavīksnes karoga vicināšanu vīpsnā.

Gan jau biseksuāļi, tādu jau pulka, tie orientācijas mainītāji.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #66 : 2022. gada 04. aprīlis, 13:04:14 »
Pag, nu Nakat, kur tu ņēmi informāciju, ka šie cilvēki ir MAINĪJUŠI orientāciju?
tici man, ka tie veči, kuri geju ģimenēs ir vīri, ir normāli hetero ...vai precīzāk sakot, šiem vienalga ko - sieviete, vīrietis vai kaza ...un, protams, man nav pierādījumi, bet ir dzīves novēojumi  pie citiem gejiem 

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #67 : 2022. gada 04. aprīlis, 13:06:53 »
 Normāli hetero.. šiem vienalga ko - sieviete, vīrietis vai kaza.. Citēju Tevi. Nu, Nakat, jums normālajiem hetero tiešām šitā ir?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #68 : 2022. gada 04. aprīlis, 13:11:57 »
Normāli hetero.. šiem vienalga ko - sieviete, vīrietis vai kaza.. Citēju Tevi. Nu, Nakat, jums normālajiem hetero tiešām šitā ir?
es teicu par tiem, kas geju pāros...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #69 : 2022. gada 04. aprīlis, 13:18:04 »
Runā cik gribi, tēma vienalga nonāk līdz personālijām -  "vot man zināma ğimene, abet man zināmais vienalga nodzērās"... Abet man arī ir labs paziņa - zilais, ar kuru kopīga viena interese, un es viņam virsū neskrienu!  Runa ir par likumu, par ideju, par principu, par... Ek, nav vērts...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #70 : 2022. gada 04. aprīlis, 13:25:44 »
Nu bet tas jau ir par likumu, par principu.. tāpat jau katram "zilajam" un heteroseksuālajam savs personisks stāsts. Likums jau var būt.
Bet Nakats pinas meistarībā. Normālais hetero geju pāros ir kaut kas cits kā normālais hetero tradicionālajos pāros.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #71 : 2022. gada 04. aprīlis, 13:29:10 »
"Normāls hetero geju pāros" ir...kā to sauca... oksimorons, ja?  :mrgr:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #72 : 2022. gada 04. aprīlis, 13:36:30 »
Tagad piesakieties, kurš to likumprojektu vispār ir izlasījis? (Es tikko kā).
Un nē, Petraviča arī nav lasījusi :rofl:
Tur ir runa par mantiskajām, tiesiskajām attiecībām. Vajag diezgan bagātu fantāziju, lai pievilktu  Ramonas rūpes un raizes.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #73 : 2022. gada 04. aprīlis, 14:06:36 »
Tās rūpes un raizes ir pilnīgi pamatotas.
"Mantiskās, tiesiskās", kā tad... Iedod tik velnam mazo pirkstiņu - perversiju reģistrāciju - un paņems visu roku.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #74 : 2022. gada 04. aprīlis, 14:10:25 »
Mantiskās attiecības bez tā visa var sakārtot