Autors Tēma: jaunā biblioteka  (Lasīts 1258 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

jaunā biblioteka
« : 2014. gada 05. novembris, 10:07:53 »
Beidzot biju -pa blatu tikām pat pašā augšā. Kāpēc tie plašie logi nopumpoti, tā arī nesapratām.Skats kolosāls, protams.

Iesaku izstādes -par Pauls-Vīgneres kroņiem man liekas te jau rastīja -fantastiski skaisti , arī viss izstādes noformējums, tumšais fons, gaismas.
Vecās grāmatas , Rīga, vispār pēc semināra vēl kādas 2 stundas staigājām un skatījāmies.

Autostāvvieta pēc prezident''uras atgriezīšoties. Darbinieki jau esot mazliet pārguruši no nebeidzamajiem ekskursantiem, ap 14  garderobē sāka trūkt nummuriņi.

Grāmatu siena ļoti asprātīga un skaista

Atslēdzies danu

Re: jaunā biblioteka
« Atbilde #1 : 2014. gada 05. novembris, 10:53:57 »
Reno, vai ne?!  :) Man gan tas ir "profesionālais kretīnisms" ,bet sirds gavilē,kad esmu tajā ēkā!
Arī darbinieku telpas, beidzot, kā pie cilvēkiem.
Mazliet izbrīnīja bērnu nodaļas mazie izmēri, bet - var jau būt ,ka tā vajag un pietiek.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2014. gada 05. novembris, 11:13:13 »
par augšā tikšanu - īsti blats nav vajadzīgs, tur pietiek izrādīt iniciatīvu un uzzināt, kad var pieteikties uz oficiālu ekskursiju un tad ir cerība tikt arī augšā.
Es gan neesmu pašā tornī bijusi.
Bet darbinieki - jā, viī ir nomocīti. Pieļauju, ka tas viņiem arī nes lielu prieku, bet tomēr - papildslodze ir liela, visi tie ntie pasākumi un cilvēku tūkstoši...

Grāmatu izstāde būs arī nākamgad, bet man teica, ka, sakarā ar prezidentūras gadu, tai izstādei būs vai nu neiespējama vai grūtāka piekļūšana. Un līdz kuram ir Pauls-Vīgneres izstāde?

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2014. gada 05. novembris, 16:03:19 »
Mums jau nebija nekāda oficiāla ekskursija, pēc semināra uzsauktajām pusdienām teica-varat staigāt, kur gribiet (līdz 8'stāvam)
Tornī jau bijušas 1 laulības un 2 vēl pieteiktas. Arī tobrīd kaut kam tur klāja bufetes galdiņus, un kāzu pāris ar fotogrāfu un gidu uzbrauca augšā bildēties. Tik tie melnie punktiņi...

Par Vīgneri nezinu,kādas 3 nedēļas jau ir.