Autors Tēma: medicīna Krievijā  (Lasīts 1735 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

medicīna Krievijā
« : 2017. gada 15. augusts, 09:12:14 »
Izlasīju Delfos, kā cilvēks Stradu uzņemšanā 6 stundas gaidījis -šausmas. Tā laikam ir briesmīgākā vieta LV medicīnā.
Bet Krievijas stāstiņš arī briesmīgs
https://lenta.ru/articles/2017/08/15/doc/

Atslēdzies mellene88

Re: medicīna Krievijā
« Atbilde #1 : 2017. gada 15. augusts, 09:30:06 »
reno :) es arī tā daru,kad man liekas ka kkas iet galīgi slikti..paskatos un palasos ka daudziem ir vēl sliktāk....un, nomierinos :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies true detective

« Atbilde #2 : 2017. gada 15. augusts, 09:56:21 »
tā notiek visur,  ne tikai LV. arī FI rindā uzņemšanā gaida daudzas stundas, ka arī mēnešiem ilgas rindas pie speciālista vai uz kādu konkrētu operāciju utml. 
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 15. augusts, 10:05:03 no true detective »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2017. gada 15. augusts, 13:16:48 »
tā notiek visur,  ne tikai LV. arī FI rindā uzņemšanā gaida daudzas stundas, ka arī mēnešiem ilgas rindas pie speciālista vai uz kādu konkrētu operāciju utml.

identiski AT

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #4 : 2017. gada 15. augusts, 23:40:03 »
Tas pats arii UK. Nogaidi n stundas un beigaas tik dabuu paracetomolu...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2017. gada 16. augusts, 08:49:28 »
Latvijā gan daudz labāk!
Bērnu slimnīcā bērns ar akūtām vēdera sāpēm un negulētas nakts tiek aizsūtīts mājās ģā uzraudzībai... izdzīt cērmes (bez analīzēm, bez jebkādām parādībām podiņā). Kad ar visām patiesībām un nepatiesībām caur paziņām uztaisita unikāla analīze un atrasts, ka vēderā ir baktērijas, kurām tur nekādi nav jābūt, gastroenterologs paziņo, ka tas no... uzmanību!... īslaicīgām izmaiņām diētā!
Ja kas, galva sāp no tur esošajiem tarakāniem, dzeriet ''kobru''. Un ja izdomāsiet pagaršot kādu neparastāku ogu - dizentērija vai vēdertīfs garantēti!
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2017. gada 16. augusts, 09:07:11 »
bet tā jau ir bijis no laika gala -puslīdz droši vari slimot vienīgi pa blatu

Atslēdzies dille

« Atbilde #7 : 2017. gada 16. augusts, 14:33:40 »
Zinu konkrētu sievieti(dzīvo Maskavā), kura, katru gadu braucot darīšanās uz Latviju, jau iepriekš saplāno šeit visas ārstu pārbaudes - zobārstu, ginekologu utt., arī, ja kas ārstējams, cenšas šeit, Latvijā.
Tur vēl joprojām esot padomju sistēma, kas iesākas jau ar totālu necieņu pret pacientu.
Es Latvijā neesmu varējusi sūdzēties ne par ārstu profesionalitāti, ne attieksmi. Tā kā man viss ir labi. Vēl arī otrs aspekts - esmu ieinteresēta savas veselības saglabāšanā, esmu izmantojusi gan alternatīvas ārstēšanās metodes, gan mēģinu atrast informāciju, kas varētu palīdzēt.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #8 : 2017. gada 16. augusts, 16:37:28 »
Cilveeki joprojaam nesaprot, ka muuslaiku uznjemshana nav padomju uznjemshana... te tom jau uznjemshanaa tiek njemtas analiizes, veikti izmekleejumi, noteimta dg un sanjemta aarsteeshana...
Kam besii gaidiit6 st, ir briivs ambulatori gaidiit 4 meeneshus...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2017. gada 16. augusts, 16:49:17 »
šito "vajag iet pagulēt slimnīcā" no senilajiem prātiem neizsitīs vēl daudzas desmitgades...