Autors Tēma: Aizvainojums  (Lasīts 7091 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Aizvainojums
« Atbilde #15 : 2017. gada 17. augusts, 15:02:02 »
Kas nu tur par lutināšanu. Emocijas, kas atņem spēku un iztukšo.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2017. gada 17. augusts, 15:06:40 »
Kas nu tur par lutināšanu. Emocijas, kas atņem spēku un iztukšo.

tas tajā gadījumā, ja tās tiek apspiestas. Domā māte-daba visu to mehānismu mums aiz neko darīt iebūvējusi?? :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2017. gada 17. augusts, 15:11:48 »
Reizēm jau vajag un noder. Bet nekā izkaifojama tur nav.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #18 : 2017. gada 17. augusts, 15:40:33 »
Ja zlo nje zapominaju, ja zapisivaju

Atslēdzies Broms

« Atbilde #19 : 2017. gada 17. augusts, 16:57:05 »

Aha..
Es ļaunu prātu ilgi neturu!
Atriebjos un aizmirstu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #20 : 2017. gada 17. augusts, 19:35:40 »
Es otrādi. Es visu atceros, Ričard.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2017. gada 17. augusts, 19:42:59 »
Es otrādi. Es visu atceros, Ričard.

Šo esmu pamanījusi - laba atmiņa apgrūtina dzīvi ;)

Atslēdzies dille

« Atbilde #22 : 2017. gada 18. augusts, 09:49:39 »
Tas ir tik ļoti, ļoti neproduktīvi sevī visu krāt un pārvārīt.  Smukumu tas dikti bojā, liekas krunkas rada :)

Pirms gadiem biju kādā klosterī, viena ļoti mūsdienīga, vidēja vecuma mūķene mums visu ko stāstīja.
Cilvēki bija sastājušies aplītī. Un es, nejauka būdama, paskatījos uz sejām. Jā, mūķene (pareizticīgā)nebija jauna, bet viņā jautās tāds cēlums, pašcieņa un iekšējs miers, tas atspoguļojās arī sejā.
Man ienāca prātā : "brīvs no kaislībām", kad tu redzi, ka cilvēkā ir tāda dziļa paļāvība, noturīgs miers un tas viss izlīdzina vaibstus.
Un tad mēs, visi pārējie... Citam īgnuma rievas, citam dusmas, katram kaut kas sejā, vienu sievieti domās dēvēju par karavadoni ... 

Es pati ļoti ātri aizsvilstos, mēģinu ar sevi sarunāt, skaitīt līdz 10 un dziļi izelpot, līdz šim izdodas švaki, bet ilgi sevī krāt dusmas, neredzu jēgu.
Droši vien man nav labas atmiņas uz tādām lietām :) , tik ātri aizmirstu to, kas šķiet nebūtiski, arī visādas nepatikšanas. Reizēm taisni kauns .
Radagabals sen atpakaļ precējās, sieviņa lielā stāvoklī, bet miršu vainadziņu, par ko citi iesmēja, jo tajos mūžsenajos laikos tā bija.
Un tad, pēc kādiem gadiem, runājos vienreiz ar radagabala sievu un saruna mums tā virzās, ka atceros : tavās kāzās taču arī nedejoja, tev laikam kaut kas bija ar kāju?
Un viņa svētā sašutumā - tu, ko!? es taču stāvoklī biju!!
Bet es pie sevis nodomāju - nu i būtu priecājusies, ka klačas neatcerējos, tagad atgādināji, nu gan atcerēšos :D   
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 18. augusts, 09:55:10 no dille »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #23 : 2017. gada 18. augusts, 16:15:17 »
Par mūķenēm un mūkiem - brīvi no kaislībām un saistībām. Jāpakasa aiz auss...

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #24 : 2017. gada 18. augusts, 19:55:11 »
Tos aizvainojoši domātos vai nedomātos tekstus jau var dažādi uztvert.

Vislabākais ir tad, ja tur var uztvert gan to racionālo, kas tur varbūt ir pavisam niecīgs, gan tā teicēja paša emociju un atkarību producēto, gan sabiedrības stulbuma rezultātu.

Pie tam ir situācijas, kad no priekškara izlien visādi papildus personāži un parāda savu īsto dabu un tā nepatīkamā komunikācija retrospektīvi atskatoties ir atklājusi, kā, piemēram, funkcionē organizēta varas mobinga struktūra.