Autors Tēma: splendidā kaimiņi! domā ātri!  (Lasīts 2331 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: splendidā kaimiņi! domā ātri!
« Atbilde #15 : 2017. gada 25. augusts, 13:22:53 »
Uz 24.augusta filmām Tu arī biji?
tikai uz Emīliju

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #16 : 2017. gada 25. augusts, 13:58:03 »
tikai uz Emīliju
Un kā Emīlija? Mao arī bija?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #17 : 2017. gada 25. augusts, 15:29:35 »
Tātad 24.augusts un Emīlija.
Uz skatuves atkal visu enerģiju pazaudējusī DR un leišu režisors. Šis ir jau no konjunkūristiem, filmē un runā to, kas patīk tautai...visumā blablablāā, kā dresējis galv.lomas aktrisi Ievu, kura tik talantīga, ka nemaz nebija jādresē, kamēr citus aktierus vajadzēja...nu, un džeks saka, ka ar šo filmu dod savu daļu neatkarības ceļā, jo toreiz bija par jaunu...jauns, talantīgs un zin, ko vajag runāt - nevar nemaz salīdzināt ar tās pirmās filmas mūlāpu, kurš ir īsts màkslinieks un nav konjunktūrists! :)
Šoreiz nostrādā tex lāsts! ...man netālu apsēžas dàma ap 70, bet kura šogad nav mazgàjusies un bikšeles mainījusi...kur tie cerberi skatās, kā iekļuvusi?...nu, zàle pilna ap 70% un biļešu tantuki visu atstāju§i pašplūsmā....steidzīgi evakuējos un re!...viena loža tukša un labs divguļamais sēžamais!....bet pēc manis tur ieklūp viens kungs!...uzmanīgi nopētu...nav ne monoklis, ne rūtainas bikses!...un pieklàjība tak prasa, lai atnàcèjs stādītos priekšā! ...nu, es ir Mao un vai drīkstu nakata k-ngs pie jums uz dīvāniņa?...tātad nav Mao un klusē ar...
Filma ir par aktrisi Emīliju un lugu teātrī 70.gadu vidū Kauņā un balstīta uz reāliem notikumiem.
Es tagad atcerējos, ka toreiz mana pirmā sievasmàte, kura bija žurnāliste, kaut ko caur puķēm stāstīja, ka leiši uzveduši nacionālu lugu, pēc kuras tur Kauņā visi lidojuši no saviem posteņiem un luga aizliegta....par filmas saturu vairāk nestāstīšu, jo tā jāredz!
Filma ir īsta Holivuda! Nostrādāta pēc žanra likumiem no A līdz Ž...
Būs izvirzīta oskaram ārzemju filmu kategorijā un noteikti nonāks arī uz mūsu ekrāniem - tas ir kases gabals! Es tak jau teicu par režisoru? ;)
Par sinhrono tulkošanu.
Tā pati blondīne, kura tulkoja no igauņu valodas. Viņa prot gan esti, gan leišu?
Vai arī tulko no angļu subtitriem?
Man šķiet, ka tekstu dabū jau pirms filmas, jo tas nav kā tulkot dzīvu cilvēku.
Varbūt var piesaistīt kādu aktieri?..jo reāli jau nav jātulko, ir jālasa jau iztulkots teksts no lapas...
...un vēl vilšanās par to blondīni....kad filmā ir kadri, kur režisors kniebj teātra prīmu ( ne Emīliju) uz teātra rekvizītiem aiz skatuves, ir sex un skan mūzika!...un ko dara tulce?...neskatās , žāvājas un kārto savus papīrus! :D
Tātad iespējams, ka visiem sagribējās redzēt Emīliju! ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2017. gada 25. augusts, 16:35:35 »
...un man bija žēl, ka nebija diskusija ar filmas režisoru pēc seansa!....pats režisors un filmā atveidotais režisors bija vizuāli līdzīgi...apmēram vienāda vecuma, auguma un ar bārdu...
Būtu pajautàjis - vai arī kniebj filmu galvenās aktrises kā atveidotais režisors filmā? No kurienes tāda pieredze? :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #19 : 2017. gada 25. augusts, 19:42:29 »
Apbrīnoju Nakatu, ka spēj izsekot filmu sižetiem un vēl paralēli vērot 30-40 gadīgo blondīni - tulci.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2017. gada 25. augusts, 19:49:59 »
Apbrīnoju Nakatu, ka spēj izsekot filmu sižetiem un vēl paralēli vērot 30-40 gadīgo blondīni - tulci.

Un nemazgājušos dāmu.

Bet nakats forši raksta

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #21 : 2017. gada 25. augusts, 19:54:07 »
Tagad gaidīsim recenzijas no Mao.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2017. gada 25. augusts, 20:09:09 »
Tagad gaidīsim recenzijas no Mao.

Jā, gan jau tas otrs bija Mao, tikai maskējās bez rūtainām biksēm un nestādoties priekšā