Autors Tēma: Pozitīvā domāšana kaitē veselībai  (Lasīts 4428 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Re: Pozitīvā domāšana kaitē veselībai
« Atbilde #15 : 2017. gada 23. augusts, 12:55:13 »
Starpstāvoklis ir reālisms. I viss.

Paģiras tās ir :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #16 : 2017. gada 23. augusts, 15:42:46 »
Reiz ir samērā populāra akcija "30 dienas svārkos", varbūt vajag akciju "30 dienas domāt reāli"? :sarcasm:
Spārka, kas notiks ar pasauli??!!?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2017. gada 23. augusts, 18:09:13 »
Nu, optimisti allaž domās pozitīvi. Pesimistam domāt pozitīvi?, lauzt savu būtību?
Nu nezinu, vai pesimists jutīsies laimīgs domājot pozitīvi... ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #18 : 2017. gada 23. augusts, 19:06:26 »
 :hi:
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #19 : 2017. gada 23. augusts, 19:25:04 »
Ok, būsim veselīgā kontaktā ar realitāti - visdrīzāk šis ir kārtējais mārketinga gājiens studentu piesaistīšanai RSU. Jo septembris ar joni tuvojas. Ja saturs lika kādam aizdomāties, lieliski, lai gan man ir zināmas aizdomas, ka veselam cilvēkam viss pateiktais ir pašsaprotams (izpaliek vienīgi gudrās, grūti izrunājamās diagnozes), savukārt, neveselam cilvēkam tāpat būs jāmeklē speciālista palīdzība.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #20 : 2017. gada 24. augusts, 09:19:51 »
Ir speciāli treningi strādājošiem sarežģītās situācijās, piemēram lielu projektu pārdevējiem. Tajos trenē no rītiem pozitīvi ielādēties un dienas garumā arī tā pozitīvi darboties. Tālredzīgi vadītāji treknajos gados labprāt savas komandas kaujas pirmajās rindās esošos superpuikas un supermeitenes gribēja redzēt visādi pozitīvi motivētus jo bija skaidri redzamas izmaiņas klientu attieksmē, it īpaši kad savārītas ziepes.
No šā izriet loģisks secinājums - ja tev vajag, ir attiecīgas zināšanas un ir interese, nu piemēram kaut ko ģeldīgu attīstīt, ielādē komandu un/vai ielādējies pozitīvi, var druzciņ pārspīlēt, bet pareizi ir, lai tas paliek par dabisku efektu. Ja tev nevajag, nav intereses - močī, kā gribi, kauč reāli, kauč smadzenēm šļakstoties... .

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2017. gada 24. augusts, 09:22:45 »
Pilnīgi noskurinos, šito iedomājoties/vizualizējot

Atslēdzies Mao

« Atbilde #22 : 2017. gada 24. augusts, 09:47:36 »
Nav tik traki - piedāvāju visiem pamēģināt. Tikai pirmais solis. No rīta pamožoties pasmaidiet. Un tā smaidot dodieties uz kur nu kuram vajag, piemēram uz dušu. Un tā atkārtojiet vismaz nedēļu. Trolejbusā arī drīkst, nevienu nekaitinot protams, smaidīt. Monitorējiet personiskās sajūtas un nedēļas veikumu, ar uz sajūtām. Darbojas, ja kas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2017. gada 24. augusts, 11:22:06 »
Man pirmais solis nesanāks, es parasti pamostos nevis pamožos ;)
Vai Tu Mao no rīta nepamosties jau smaidīgs? Varbūt racionālāk to smaidu uzstutēt jau gulēt ejot... :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #24 : 2017. gada 24. augusts, 11:32:31 »
Man pirmais solis nesanāks, es parasti pamostos nevis pamožos ;)
Vai Tu Mao no rīta nepamosties jau smaidīgs? Varbūt racionālāk to smaidu uzstutēt jau gulēt ejot... :)

1. Labi, labi...
2. Es runāju par to, ka ir vienkārši strādājoši paņēmieni, kā sevi viegli pieregulēt pat ja ir bijis slikts sapnītis, maz gulēts gaidot kārtējo grūtību, cita nebūšana un bla, bla, bla...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #25 : 2017. gada 24. augusts, 20:48:44 »
Iedomājos, kā Mao guļ ar smaidu. Pamostas ar smaidu, dodas uz vannasistabu pačurāt ar smaidu. Aš bail sametās.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2017. gada 24. augusts, 20:51:15 »
Iedomājos, kā Mao guļ ar smaidu. Pamostas ar smaidu, dodas uz vannasistabu pačurāt ar smaidu. Aš bail sametās.

Pareizi jāraksta - ar Smaidu

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #27 : 2017. gada 24. augusts, 20:54:05 »
Nu vai nav vienalga, vai ar Smaidu, Jautru vai Skaidru.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #28 : 2017. gada 24. augusts, 21:10:38 »
Ar Skaidru notīrījām vecus traukus. Nav vienalga!