Autors Tēma: Pavlova kaķis  (Lasīts 3702 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Pavlova kaķis
« : 2014. gada 05. novembris, 14:06:48 »
Nu, jā.

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Camma

Re: Pavlova kaķis
« Atbilde #1 : 2014. gada 06. novembris, 09:48:45 »
Mums strādā arī cits variants - ja minki redz mani, tad jāaicina pie bļodiņas (kaut arī 3 minūtes atpakaļ visi draudzīgi tur jau ietusējām), ja redz vīru - tad jabļauj, lai atver durvis/logu ārā vai iekšā iešanai.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2014. gada 06. novembris, 09:54:44 »
Darba dalīšana :) Mūsējais murrāties/mīlināties galvenokārt pie vīra lien :(

Atslēdzies Mango

« Atbilde #3 : 2014. gada 06. novembris, 12:15:47 »
Mums tas pats, es - apkalp.personāls, vīrs - lai samīļotos. Mums gan kaķene, var jau saprast. :D

Atslēdzies itta

« Atbilde #4 : 2014. gada 06. novembris, 14:28:41 »
Mūsējā atradusi jaunu tehniku, agrāk bļāva sēžot uz grīdas, tagad iz izlēmusi, ka saimnieki labāk dzirdēs, ja atradīsies sejas augstumā :). Kad grib slapjo tad vispār gudriniece bļauj un iet uz ledusskapja pusi, tjipa tak saprati, no kurienes jāpaņem  :), bet tas strādā tikai uz mani :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2014. gada 06. novembris, 16:10:55 »
Ja čaukst maisiņš - značit BŪS MALTĀ GAĻĻīTE! tad bizo pa ceļam visu gāžot riņķī uz ķēķi. Pie lecskapja tiek TIKAI nolikta paika, ko ienes no āra - veikala, pagraba, noķer dārzā (peļi, žurki).
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2014. gada 06. novembris, 16:22:13 »
jebkura man aktivitāte izraisa košakam apetīti, šams mirklī pārtop par nelaimīgu,  pusstundu nebarotu uz ģībšanas robežs nabadziņu. Ja nereaģēju, uzlec uz galda noguļās uz dokumentiem , skatās ar pārmetumu acīs un domā par mani ko Nelabu...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2014. gada 06. novembris, 17:19:19 »
Mūsējā atradusi jaunu tehniku, agrāk bļāva sēžot uz grīdas, tagad iz izlēmusi, ka saimnieki labāk dzirdēs, ja atradīsies sejas augstumā :). Kad grib slapjo tad vispār gudriniece bļauj un iet uz ledusskapja pusi, tjipa tak saprati, no kurienes jāpaņem  :), bet tas strādā tikai uz mani :)

Identiski.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #8 : 2014. gada 07. novembris, 09:25:14 »
Mans večuks runcītis, tiklīdz sāku runāt ar savu mammu pa telefonu, pielien klausulei klāt un monotonā balsī skaļi ņaud. Diviem veciem ļautiņiem savas intereses.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #9 : 2014. gada 07. novembris, 09:44:39 »
Mums pie lecskapja ir kkur nošpikots teksts "Netici kaķim, viņš tikko ēda"
Bet viņš laikam lasīt nemàk, jo rīcība nemainās - ikreiz, kādam ienākot pa durvīm, kamēr novelc apavus, šis žēli skatās, reizēm paņaud. Bet pēc tam gan nav cita varianta, kā uz virtuvi. Šis bļaudams pa priekšu, tipa kačis nedēļu nav ēdis... visādi norāda, ka Tu nu toč viņa pēdējā cerība. Tas, ka sausās barības trauks vienmēr ir pilns, tas pofig. To var ēst naktī, kad nav neviena, kas kko no ledusskapja padotu.
Bet varbūt tāpēc es esmu tas labais, jo nespēju večukam neticēt. Pastēti, kkādu gaļu, desu šis vienmēr dabū.
Aukstā gaļa šim vispār ir gardumu gardums :)

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #10 : 2014. gada 07. novembris, 11:36:57 »
Bet mans bija advancēts. Viņš maltīšu nosaukumus saprata. Kad es teicu "vakariņas", tad šis aplaizījās un pie savas bļodas prom.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #11 : 2014. gada 07. novembris, 11:45:22 »
Mums ar ir pamaaciiba pie leskapja...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #12 : 2014. gada 07. novembris, 12:10:57 »
Mūsējam, laikam jau patecoties cienījamam vecumam (ap 14) visādas cimperlīgas zamaškas. Izdomā, ka grib uz balkona. Mjau. Lūdzu, kungs! Pēc min. atkal mjau, gribu iekšā. Aiziet pa blakus istabas logu, izlec uz balkona un pie durvīm atkal mjau, iiieeeeelaaaidiet kaķi beidzot! 

Ziemā viņš noteikti domā šitā:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #13 : 2014. gada 07. novembris, 13:22:28 »
Manējie atkal jālūdzas, lai paēstu. Sausais neskaitās, tas vienmēr pieejams, kā jau Kuuls teica. Man gandrīz špagatā jānostājas, lai kungi ieēstu svaigu fileju, vārītu zivtiņu vai konserviņus (no dārgā gala, protams). Itin bieži tie trauki jāiztukšo un jānes kaimiņu kaķenītei apēst (starp citu, viņas vārds ir Betons :rofl: ).
Vienīgais, kas skaitās patiesi garšīgs - pelēcis grib izēst persieti no mājas un nāk zagt viņa sauso barību. Negribas, bet ēd.
Melnītis par visgaršīgāko uzskata ūdeni no Pētera (zivs) akvārija.
A persim viss pofig.

Atslēdzies itta

« Atbilde #14 : 2014. gada 07. novembris, 19:01:05 »
Nezinu, kā Jūs minčiem, bet mūs dāmai gados ir tāda balstiņa, ka iedosi visu ko vēlais, lai tikai nav jāklausās to bļaušanu un lai pa nakti, kad iet uz toleti netiktu visi pamodināti, tad ir vai nu ļoti ātri jāpaspēj tikt garām viņas traukam un gultā, vai arī pirms viņa sākusi izteikt savas pretenzijas, jāpaspēj ielikt traukā svaigu sauso paiko.... Laikiem liekas, ka mājas noteicēji ir nevis saimnieki, bet kaķis, jo viņa ir izdresējusi pilnīgi visus sākot ar 2 kājainajiem un beidzot ar pārējiem 4 kājainajiem...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...