Autors Tēma: Vienotības likvidācija  (Lasīts 6102 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Vienotības likvidācija
« : 2017. gada 25. augusts, 16:14:29 »
Biedriem pametot partiju, likvidē "Vienotības" Garkalnes novada nodaļu
Rīga, 25.aug., LETA. Vairumam "Vienotības" Garkalnes novada nodaļas biedru pametot politisko spēku, pieņemts lēmums likvidēt partijas Garkalnes nodaļu, aģentūru LETA informēja likvidējamās nodaļas vadītāja vietniece Elga Liepiņa.
Vairums jeb 13 no 17 Garkalnes novada nodaļas biedriem vērsušies pie jaunā partijas valdes priekšsēdētāja, ekonomikas ministra Arvila Ašeradena ar iesniegumu par izstāšanos no partijas, neredzot iespēju turpmāk būt par šīs partijas sastāvdaļu.
Garkalnes nodaļas pārstāvjus neapmierina situācija politiskajā spēkā. "Turklāt pēdējā gada notikumi, pašvaldību vēlēšanu rezultāti, kā arī notikumi "Vienotības" kongresā pārliecinājuši, ka partija nav gatava mainīties un nav gatava cīnīties par tās politiskajiem mērķiem," viņi norāda.
"Diemžēl varam secināt, ka partijas galotnei ir svarīgas tikai savas intereses un amati, savukārt biedri nodaļās, kas ir jebkura politiskā spēka pamats, netiek ņemti vērā," sūdzas likvidējamās nodaļas biedri.
Garkalnes nodaļas pārstāvji ir pārliecināti, ka politiskajam spēkam nepieciešama pārbūve un bez radikālām pārmaiņām un partijas pārbūves tai neesot nekādu iespēju nākamajās Saeimas vēlēšanās, vai arī tās būs tik minimālas, ka partiju nevarēšot uzskatīt par vērā ņemamu politisko spēku.
"Partijas veiksmīga pastāvēšana būtu iespējama tikai tādā gadījumā, ja tā tiktu pārbūvēta no iekšpuses, tiktu veiktas pārmaiņas, nostiprināti jauni mērķi. Uzskatām, ka "Vienotības" vadība ir nodevusi lielāko daļu savu biedru, kā arī tos ideālus un principus, uz kuriem sākotnēji tika būvēta," uzskata pamest partiju nolēmušie biedri.
Viņi uzsvēra, ka, tā kā partijas reģionālā nodaļa nevar pastāvēt, ja tajā ir mazāk par pieciem biedriem, tad tiek likvidēta arī pati Garkalnes nodaļa.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Es domāju neviens nav pārsteigums šāda attīstība, pēc Vienotības kongresa? 

tas_pats_lv

• Viesi
Re: Vienotības likvidācija
« Atbilde #1 : 2017. gada 25. augusts, 17:04:59 »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2017. gada 25. augusts, 17:56:05 »
Nē, nav.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #3 : 2017. gada 26. augusts, 15:20:48 »
Protams, Vienotība tiks likvidēta ne agrāk kā pēc 2018 gada Saeimas vēlēšanām, bet tas netraucē radīt "bērnu" partijas, kas jau tagad var sākt pieprasīt "mantojumu".
Uz šo brīdi uz "Vienotības" politvaras nišas sadalīšanu pretendē vismaz 3 jauni vai jaundibināmi spēki, kam praktiski nav nekādas pieredzes, bet tikai populisms:
"Kustība par", Jaunā Konservatīvo partija" un "Progresīvie". Bērnu partijas mēģinās aplasīt, nu jau Ašerādena, veco "Vienotību". Tā kā ja Jums ir viedoklis vai interesanta informācija par šo procesu - dalieties. :)
No otras puses ir jāsaprot, ka tas ir viens un tas pats politiskais konglomerāts, bet nu jāvēro kā sponsoru nauda sadalīsies.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #4 : 2017. gada 28. augusts, 15:23:07 »
Pēc biedru izstāšanās likvidē arī "Vienotības" Saulkrastu novada nodaļu
Citāts
Rīga, 28.aug., LETA. Pēc lielākās daļas "Vienotības" Saulkrastu novada nodaļas biedru izstāšanās no partijas likvidēta šī politiskā spēka reģionālā nodaļa, aģentūru LETA informēja līdzšinējais nodaļas vadītājs Normunds Līcis.
Viņš izplatījis paziņojumu, ka biedri kolektīvi izstājas no partijas. "Kopumā mūsu nodaļā bija reģistrēti 43 biedri, pašlaik [nodaļā] reāli paliek viens biedrs. Līdz ar to tiek likvidēta arī pati "Vienotības" Saulkrastu nodaļa," norāda Līcis.
Attiecīgais lēmums pieņemts pēc 19.augustā notikušā partijas kongresa. "Mēs cerējām, ka kongress nesīs pārmaiņas, ko bijām tik ļoti gaidījuši. Diemžēl tas nenotika. Pateicoties virknei atsevišķu biedru radītām situācijām un notikumiem vairāku gadu garumā, "Vienotība" ir pazaudējusi savu vārdu, dibināšanas mērķus un principus," pauž likvidējamās Saulkrastu nodaļas vadītājs.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #5 : 2017. gada 29. augusts, 11:41:32 »
tas_pats_lv, vai tiešām ir kaut viena tēma, kuru Tu nepadarītu tik šaušalīgi garlaicīgu? Piedod, bet ir tik drūmi skatīties. :sad_smiley:

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #6 : 2017. gada 29. augusts, 11:54:32 »
tas_pats_lv, vai tiešām ir kaut viena tēma, kuru Tu nepadarītu tik šaušalīgi garlaicīgu? Piedod, bet ir tik drūmi skatīties. :sad_smiley:

Lai būtu interesantāk, ir jautājums: kas atbildes par "Vienotības" Latvijai nodarīto postu, kas būs atbildīgs? Un ja gribas sarežģītāk, tad kas Latvijas vidēji 2 Saeimu partiju sistēmā vispār ir par kaut ko atbildīgs?
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 29. augusts, 11:57:49 no Spārka »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2017. gada 29. augusts, 12:15:29 »
Varen interesanti tādi retoriski jautājumi...
 :sarcasm:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #8 : 2017. gada 29. augusts, 12:49:42 »
Lai būtu interesantāk, ir jautājums: kas atbildes par "Vienotības" Latvijai nodarīto postu, kas būs atbildīgs? Un ja gribas sarežģītāk, tad kas Latvijas vidēji 2 Saeimu partiju sistēmā vispār ir par kaut ko atbildīgs?

Latviskās mentalitātes iedzīvotāju valstī? Vait' nav skaidrs? Neviens neatbildēs, jo pēc definīcijas takšu nevienam un ne par ko nav jāatbild. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #9 : 2017. gada 29. augusts, 12:59:00 »
Latviskās mentalitātes iedzīvotāju valstī? Vait' nav skaidrs? Neviens neatbildēs, jo pēc definīcijas takšu nevienam un ne par ko nav jāatbild. :)

Jā tā izskatās pēc sistēmiskas kļūdas, pats galvenias ka Vienotības vai citas likvidētas bezatbildīgas partijas biedri iet uz citu un stājas iekšā. Kas mums ir premjers - Tautas partijas biedrs Kučinskis, tagad gan viņš ir citā partija...
Pilnīgi bezatbildīgas ir tās partijas, ~8 gadu PR sia! Bet partijas ir Latvijas politiskā sistēmas balsts!   

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #10 : 2017. gada 29. augusts, 13:06:28 »
Kaščejevs un Ambainis taču ir eksaktie zinātnieki, bet liberālās ideoloģijas pamatā ir relatīvisms, kas saka, ka nekādu tādu stabilu  zināšanu un principu vispār nevar būt. Vai tur nav pretruna?
Vai arī tie abi tiks izmantoti, lai ar viņu autoritāti aizsegtos no visādiem liberālisma kritiķiem!?

es domāju ka šie džentlmeņi ir tikai reklāmas plakāti PR vajadzībām :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #11 : 2017. gada 29. augusts, 16:37:40 »
Viņķele noliks Saeimas deputāta mandātu, bet ne jau kaut kādiem ideālistiskiem nolūkiem, bet gan jo darbs Saeimā traucē viņai aizbraukt uz Ameriku mācīties Arizonas universitātes Makeina (slavena republikāņa) institūtā. :) Atgriezīsies propagandas stabule ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #12 : 2017. gada 29. augusts, 17:12:08 »
Viņķele noliks Saeimas deputāta mandātu, bet ne jau kaut kādiem ideālistiskiem nolūkiem, bet gan jo darbs Saeimā traucē viņai aizbraukt uz Ameriku mācīties Arizonas universitātes Makeina (slavena republikāņa) institūtā. :) Atgriezīsies propagandas stabule ;)

Vai būtu jau pienācis laiks? ... kad vara LV mētāsies nevienam nevajadzīga kkur uz ielas stūra? Ir jāsāk vērot! Re, jau vēl viens precedents ir. Ja mācības institūtā ir vienam konkrētam cilvēkam svarīgākas par iespēju stūrēt dievzemīti ...  :wtf:  Būtu interesanti saprast domu gājienu, pateicoties kam tāds rezultāts prioritāšu izvēlē?
Lai gan, ... velti es te, iespējams, dramatizēju, jo:
a) minētā persona saprot, ka nākamā gada vēlēšanās nekas nespīd, pateicoties pašas līdzšinējai uzvedībai,
b) minētā persona ir godam kalpojusi tiem, kuri labprāt redzētu kārli kā karlīnu un otrādi, godam pārdevusies par 30 sudraba gabaliem nonstopā visus šos gadus, un nu ir pienācis laiks saņemt algu - gala aprēķinu, tā sakot (kā Dombrovskis, piemēram, saņēma vietu tur, kur viņš sēž šobrīd, - par visiem veiksmesstāstiem LV),
c) minētā persona saprot, ka, lai kādreiz atgrieztos politikā, ir jāpiedāvā ar hroniskiem mazvērtības kompleksiem un atmiņas īsumu sirgstošajiem vēlētājiem sevi jaunā - saulvedes un mesijas - veidolā, pie tam ar ierāmēru papīreli, kuru izsniedzis provinciāļuprāt tāāāāāāāāāāds ASV institūts, spīdošs nimbs virs galvas ir garantēts. :) Šobrīd ir jātais pauze, lai pēc gadiem 4 (cik tur ilgi viņa mācīsies?) notiktu aigšāmcelšanās un debessbraukšana ar tekstiem: "Tagad es saprotu, ka Vienotība darbojās kļūdaini, bla, bla, bla, es visu esmu sapratusi un TAGAD ... laimes lācis ir iesiets saitītē un saitītes gals - man rokā! Laidiet pie varas un viņš NĀKS!!!!! Nāks, jo man tagad ir smalks diploms un augsta līmeņa izglītība."
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #13 : 2017. gada 29. augusts, 17:16:21 »
Tikai gadu mācīsies, es gan nezinu kā ir precīzi, varbūt pat paspēs atpakaļ uz 2018 gada vēlēšanām. :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #14 : 2017. gada 07. septembris, 14:00:14 »
Vēl viens Vienotības "bērns":
Citāts
Tas būs biedrības "Sabiedrība par labām pārmaiņām" pārstāvju kopīgais lēmums, vai dibināt politisko partiju, sacīja politiķis Edvards Smiltēns.
Kā ziņots, bijušais partijas "Vienotība" Saulkrastu nodaļas vadītājs Normunds Līcis sacīja, bijušie Saulkrastu nodaļas biedri, sadarbojoties ar Smiltēnu, grasās dibināt jaunu politisko spēku.