Autors Tēma: Vienotības likvidācija  (Lasīts 6106 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: Vienotības likvidācija
« Atbilde #30 : 2017. gada 08. novembris, 16:21:33 »
hmmm...es te laikam vienīgais, kurš personīgi ir saticis un runājis ar rudo lapsu?...uzreiz teikšu, ka tas bija pirms politikas un tad, kad dāma vadīja ĀM konsulāro departamentu...hmmm, man ir divejādas jūtas...kā pret politiķi ir ok...taču ĀM viņu ievilka Māris Riekstiņš, ar kuru , cik saprotu, mācījās LU juristos...pēc tam MR regulāri parādījās jau premjera kandidātos un tas 100% bija rudās lapsas devums...nu, nezinu, nezinu...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #31 : 2017. gada 08. novembris, 17:01:27 »
Pirmā doma bja, ka Nakata kungs sāks par SĀ stāstīt kā par vēl vienu meiteni uz izsaukumu. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #32 : 2017. gada 08. novembris, 20:14:59 »
Zigi, ja es kaut ko pateikšu par Tevi, tad citiem foruma lietotājiem ir jānodomā, ka esi puiks pēc izsaukuma? ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #33 : 2017. gada 08. novembris, 20:58:45 »
Zigi, ja es kaut ko pateikšu par Tevi, tad citiem foruma lietotājiem ir jānodomā, ka esi puiks pēc izsaukuma? ;)

Nu gan salīdzināji! Zigfridu ar Solvitu! Kas tas zigfrids vispār tāds ir? Nekas! Nulle! :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #34 : 2017. gada 08. novembris, 23:42:52 »
Ar Solvitu noteikti būtu bijis interesentāk kā ar Regīnu.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #35 : 2017. gada 21. decembris, 17:00:34 »
"Vienotības" frakcijas priekšsēdētāja amatā Āboltiņu nomaina Abu Meri
Rīga, 21.dec., LETA.

"Vienotības" Saeimas frakcijas priekšsēdētāja amatā apstiprināts deputāts Hosams Abs Meri.
Līdzšinējā frakcijas vadītāja Solvita Āboltiņa noliks Saeimas deputātes mandātu un plāno atgriezties diplomātiskajā dienestā.
Abu Meri frakcijas priekšsēdētāja amatam rekomendēja "Vienotības" valde, izslēdzot no partijas Āboltiņu. Šādu lēmumu partijas valde pieņēma 6.novembrī.
Par frakcijas priekšsēdētāja vietniekiem ceturtdien netika lemts. Šos amatus iepriekš bija lemts piedāvāt tā dēvētājiem reģionu pārstāvjiem un partijas "Kustība "Par!"" deputātiem.

Visa Latvija gaida vēlēšanas, lai izbeigtu šo anahronismu, ko sauc par Vienotību! #vēlēšanas2018

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #36 : 2017. gada 21. decembris, 18:31:51 »
Vai, nu es to Abu Meri atceros no tā laika, kad biju aizvedusi mammuci caurskatīt kuņģi un zarnu traktu.  Man vēl reģistratūrā pāris reizes jautāja, vai es tiešām esmu ar mieru ... nu tā kā šams ārzemnieks un vai mēs sapratīsimies. Bet tā kā man tāpat nebija viegli mammuci pierunāt tās šļaukas rīšanai, teicu, ka mums vienalga.
Nu kā spečuks, šams man patika. Mammis procedūru izdzīvoja, šams visu smalki apskaidroja, ko redzēja, kas neizdevās un kāpēc, arī ieteikumi, kā tālāk dzīvot bija sakarīgi. Parasti jau ar mums tik sīki neviens neauklējās. Bet kā cilvēks... nu nezinu. Šams pēc rakstura atgādināja mūsu angļu radus - šami arī tādi ... nu pardaudz labdabīgi bērnišķīgi. Droši vien, kā cilvēks viņš ir ļoti jauks, bet kā tur kaut kāds ... frakcijas vadonis... Nu neziņu, viņu taču tur noēdīs. Tur taču TĀDS midzenis. Ja viņam piedāvātu kādu labdarības  fondu vadīt, tad varbūt. Bet pašreiz tāda neomulīga sajūta. Tur ir jābūt azbesta nerviem, šams taču nav no tādas vides. Tagad, arī es esmu par 85% pārliecināta, ka Vienotība būs nolemta.
Principā jau viss kaut kā likumsakarīgi. Sākumā Vienotībā bija diezgan spēcīga, jo tur bija uzvārdi ar mugurkaulu. Veči ar raksturu izveidoja sev spēcīgu aizmuguri un tika līdz augstākiem plauktiem. Vairs pēc Vienotības īpašas vajadzības nebija, iestūma krēslā rudo lapsu. Lapsa, tai vietā, lai turpināt apsaimniekot jau uzceltu politisko vienību - izjauca tur visu pastāvošo kārtību ar savām intrigām, bezkaunību un stulbumu. Tagad, kad no vecās Vienotības tur vairs nav ne smakas, pēdējie spēki izlietoti, tam lai izmest šamo no ierindas. Bet, praktiski vairs nav neviena, kas spēs to Vienotību saturēt. Piebalgs, tas arī jau bija dīvains risinājums. Vēl atceros, kad šams pa Eiropu grozījās un kad šai galā šamo mēģināja informēt, cik Latvijā ir grūti laiki un viņš atbildēja ar stāstu, ka esot bijis Āfrikā un šamiem arī neiet viegli. .... droši vien, arī ļoti jauks cilvēks.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #37 : 2017. gada 21. decembris, 19:06:23 »
Ir aizdomas, ka V. ir izstrādāts (vairs nederīgs un savu nokalpojis) materiāls pat priekš tās kādreizējiem vadoņiem. Tagad amatos tiek likti muļķīši, kuri vēl aizvien nez' kam tic vai tādi, kuri pēc definīcijas ir spējīgi tikai visu novest līdz pilnīgam kraham. Un ir aizdomas, ka tas tā ir jau labi sen. Atgādina lielākās daļas mirēju situāciju pirms iziešanas citos medību laukos (LTF, LC, Tautas partija), kad bijušie bosi dara visu, lai bijušais veidojums ātrāk izdzistu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #38 : 2017. gada 21. decembris, 19:37:15 »
Par Vienotību paklusēšu, bet attiecībā uz H.Abu Meri neticu, ka viņš ir tāds cukurdūkulītis, kā Olgucis raksta. Domāju, ka tā ir tikai viena no "sejām" - ar pacientiem. Ne velti viņa exkundze Linda vai katrā intervijā uzsvēra viņa dienvidnieka temperamentu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #39 : 2017. gada 21. decembris, 20:09:12 »
..nu, bet gruzīns Staļins - dienvidu asinis un temperaments, prata savākt dūrē to bardaku un pie reizes visus krievus pēc revolūcijām un pilsoņu kara..
Neviens dakteris nav romantiķis, drīzāk ciniķis...dienvidnieki čupojas, viņiem spēcīgs šis instinkts, sarunāšanas māksla un tirgošanās...esiet dzirdējuši, ka libāņi ir labāki tirgotāji, pārdevēji par žīdiem? ;)
Žīdus mēs pazīstam , bet libāņus?
Latvieši katrs velk deķi uz savu viensētu, kamēr gudrs lībānis šo īpašību, vājību izprot kā savu izdevību....vienīgi, kāpēc nepaņēma uzvārdu Mūrnieks?;)
Nu, Džugašvili pie krieviem būtu izkritis, bet Staļins aizgāja kā pa sviestu!
...tātad ne Abu Meri, bet varbūt Aibis Mēriņš? :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #40 : 2017. gada 21. decembris, 20:09:18 »
 :coffee: ... nu par to temperamentu viņa noteikti labāk zina  :smile:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #41 : 2017. gada 21. decembris, 20:51:57 »
...vienīgi, kāpēc nepaņēma uzvārdu Mūrnieks? ;)

Ņemt otrās sievas pirmā vīra uzvārdu būtu gaužām jocīgi un vīrieša necienīgi. Kas nu viņš par Mūrnieku... :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #42 : 2017. gada 21. decembris, 23:57:52 »
Hosama bijusī sieva Linda ir ļoti laba Solvitas draudzene.
Visi tāpat tur vienā katliņā vārās