Autors Tēma: pie kaimiņiem Krievijā  (Lasīts 2750 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

pie kaimiņiem Krievijā
« : 2017. gada 27. augusts, 15:57:12 »
https://snob.ru/profile/26058/blog/128291

Nav jau labi iekopēt tādus palagus, bet šoreiz veltījums speciāli dažiem kopēšanas meistariem

Atslēdzies reno

Re: pie kaimiņiem Krievijā
« Atbilde #1 : 2017. gada 25. septembris, 12:50:53 »
Neatceros, kurš te vārsmoja par "jaunā formējuma cilvēku", kuru jau gandrīz izdevās padomju varai izveidot, tikai laika pietrūka -Zigis vai PTLV. Tad no vēl viens palags -veltījums jaunā cilvēka apoloģētam
https://lenta.ru/articles/2017/09/24/newman/

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #2 : 2017. gada 25. septembris, 13:43:52 »
Nav jau labi iekopēt tādus palagus, bet šoreiz veltījums speciāli dažiem kopēšanas meistariem

Reno nemaz neuztraucas par savu karmu un turpina Mao biznesu :) Vai tiešām Reno neuzrunāja Dalailamas vizīte?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2017. gada 25. septembris, 15:27:42 »
https://snob.ru/profile/26058/blog/128291

Vārsmoju es, bet ne par to ir runa. Smieklīgākais ir tas, ka, ja nebūtu V.I. Ļeņina, tad būtu pilnīgi reāli tas, ka jebkāds valstiskums šodien, 2017. gadā, latviešiem būtu tik tiešām kā beigta ēzeļa ausis. Citiem vārdiem, nekādas runas ne par pirmo, ne par otro LR vispār nebūtu bijis nekad. Bet, nuuuuu, tas takšu neliedz uzliet Uļjanova kungam ik pa laikam kādu samazgu spainīti. :) Krievi, kritizējot Ļeņinu, runā par to, ka tika sagrauta Krievijas impērija, kurā tādiem latviešiem izredzes uz valstiskumu būtu tādas pašas kā zilonim lidot, bet latvieši vēl piebalso. :) Jocīgi tie latvieši, patiešām jocīgi cilvēki. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #4 : 2017. gada 25. septembris, 15:49:18 »
Krievijas Ļeņiņieši savu izdarīja 1920 gadā noslēdzot miera līgumu ar Latviju. Savukart, 1940 gadā Staļinieši jau pārvilka visam tam pāri svītru. Protams, ka nebija iekšēju Latvijas iemeslu, par starptautiskiem lieki runāt, bet tā Staļiniešiem nevajadzēja darīt! Galu galā, 1945 gadā tāpat varētu Latviju atbrīvot no nacistiem un 1990 gadā sabruktu tas monstrs PSRS. ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #5 : 2017. gada 25. septembris, 16:00:13 »
Bez Ļeņina šodien LV teritorija būtu kkas līdzīgs Komi APSR teritorijai, kurā komipermjatu atrast ir liela laime. Un visādi ulmaņi un čakstes, ja vien iedomātos kko lekties, klusītēm sapūtu 25 gadu nometinājumā (labākajā gadījumā) kādā Sibīrijas ciemā bez sauszemes ceļa uz ārpasauli. Latviešiem pat iespējas ideju kārtīgi noformulēt nebūtu bijis, kur nu vēl realizēt.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #6 : 2017. gada 25. septembris, 16:08:42 »
Bez Ļeņina šodien LV teritorija būtu ...

Šīs ir fantāzijas, līdzīgi kā bez Pētera I Latvija tagad būtu kā Kanāriju salas :) Ļeņins ir 80 gadu PSRS propagandas radīts lielā mērā, jo vajadzēja paslēpt Staļina varas darbus  ;)
Pamatā Latvija ir Latvija tāpēc ka ir latvieši :) Vai tu vēl esi latvietis?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #7 : 2017. gada 25. septembris, 16:33:05 »
Šīs ir fantāzijas, līdzīgi kā bez Pētera I Latvija tagad būtu kā Kanāriju salas :) Ļeņins ir 80 gadu PSRS propagandas radīts lielā mērā, jo vajadzēja paslēpt Staļina varas darbus  ;)
Pamatā Latvija ir Latvija tāpēc ka ir latvieši :) Vai tu vēl esi latvietis?

Paanalizē citu Krievijas impērijas tautu dzīvi tajā valstī! Ja domā, ka latviešiem būtu kkāds citāds liktenis, nekā, piemēram, Ziemeļkaukāza tautām, tad ... es neredzu, kur būtu atšķirība, ja uz pasauli raugās Krievijas imperatora acīm? Ja neskatāmies apkārt, tad ... palasi P. Rozīša "Valmieras puikas." Ne ūberizsmeļošs, bet tomēr, - tālaika dzīves tēlojums ar skolu inspektoriem, kuri uzstāja, lai visi runā krieviski, utml., ar skaisto pavasari apziņās pirms 1905. gada un uzdrošināšanos, kura pēc 2 gadiem pēc 13. janvāra beigsies ar ko? Nē, Cars saprata, ka kkas tautai ir jāatvieglina un to drusku arī atsvieda, bet gana svarīgāks situācijas atrisināšnas instruments būs soda ekspedīcijas. Ar šaušanām, kāršanām un aktīvistu masveida bēgšanu uz Eiropu.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #8 : 2017. gada 28. oktobris, 03:55:27 »

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2017. gada 03. novembris, 09:50:13 »
«В квартире на Ломоносовском проспекте были обнаружены более 124 миллионов долларов, почти 1,5 миллиона евро и свыше 342 миллионов рублей. Еще в одной квартире, на Мичуринском проспекте, количество обнаруженных денег было скромнее — почти 19,5 миллиона рублей, 600 тысяч евро и 20 тысяч долларов», — сказал собеседник агентства.

Tas par kaut kādu  ekonomiskās policijas darbinieku Krievijā. Mani ieinteresēja tīri tehnisks jautājums -cik daudz vietas aizņem tādi naudas blāķi

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2017. gada 03. novembris, 10:54:26 »
« Mani ieinteresēja tīri tehnisks jautājums -cik daudz vietas aizņem tādi naudas blāķi
1,5 milj. 500 eur banknotēs ap 3-3,5 kg, 200 eur banknotēs ap 8,5 kg, 50 eur banknotēs 30+ kg.
Nemaz tik daudz vietas neaizņem.  ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2017. gada 03. novembris, 10:58:46 »
bet 124 milj dolāri un 324 milj rubļi -tāda kaudzīte tomēr sanāks

Biedram jau vēl šis tas piederēja.

https://lenta.ru/news/2017/11/03/bogatstvo/

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #12 : 2017. gada 26. novembris, 22:56:29 »