Autors Tēma: Toreiz un tagad  (Lasīts 4129 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Toreiz un tagad
« Atbilde #30 : 2014. gada 07. novembris, 16:24:35 »
Man bija pingvīns. Ļoti garšoja.

Atslēdzies j

« Atbilde #31 : 2014. gada 07. novembris, 16:30:38 »
Pingvīns sākumā bija tiešām garšīgs. Taču mans favorīts blakus vecajam apaļajam eskimo pa 20 kap bija tāds spaļš rullis šololādē, lielāks par eskimo un bez kociņa, pa 25 kap. Dabūt to gxn vdrēja tiksi rīgā un, manuprāt, tikai universālveikalā

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #32 : 2014. gada 07. novembris, 17:07:11 »
Mans sapņu saldējums bija sveramais, ko pirku Tallinas ielā, ejot no skolas, tik trekns, ka reizēm gandrīz sviesta krāsā... Bet Vēsma arī patika, pēc garšas atgādināja citrona sieriņu.

Atceros patika maizes un dārzeņu (marinējumi, skābējumi) veikala smaržas.  :D
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Mango

« Atbilde #33 : 2014. gada 07. novembris, 17:12:37 »
Vēl man bija karstā maize Brīvības/Šarlotes/Miera stūrī. Vienu pirkām apēšanai pa ceļam, otru mājai.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #34 : 2014. gada 07. novembris, 17:14:32 »
Mana karstā maize bija Mūkusalas ielā. Katru dienu svaigs garās maizes kukulis, mīksta silta rozīņmaize... Tas tik bija kaut kas!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #35 : 2014. gada 07. novembris, 17:45:50 »
Ļoti daudzi produkti tagad ir izstrādājumi. Veikalos nopērkamā "zāvētā"gaļa - ūdeņaina gaļa apziesta ar diezin ko.

Par maizes rūpniecību žēl.  Plastmasas tomāti, avenes,zemenes

Man ģimenes loceklis strādāja Somijā. Somi brīnījās, ko viņš tā jūsmo par Latvijas tomātiem. Tomāts ir tomāts.Nu tad aizvedām viņiem kasti ar Latvijas tomātiem tomātu laikā. Somu pilsētniecēm 'mutes palika vaļā, tagad saprotot par ko runa!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #36 : 2014. gada 07. novembris, 20:48:52 »
Man jau liekas, ka patērētais kartupeļu daudzums ir samazinājies, jo mainījušies ēšanas paradumi - vairāk rīsi, makaroni, griķi, kuskuss. Uz šķīvja dārzeņu daudzumu palielinājies, vismaz mūsmājās.

Eh, tās karstās maizes Šarlotes un Miera ielu stūīi - tik garšīgas. Ne tikai baltā, bet bija arī tādi mazi, formās cepti, laikam jau graudu maizes kukulīši - tūlīt mājās tika apēsti vēl silti ar sieru.