Autors Tēma: Varbūt daļai sieviešu tomēr labāk būtu jābūt apspiestām?  (Lasīts 2098 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Tātad.
Laiks: 2017. gada jūlija beigas.
Vieta: viens no Rīgas jaunajiem rajoniem - parks.

Un ko es redzu? Pa ietves labo malu ar sporta ratos sēdošu sīci soļo, cik var saprast, centrālās personas māte.
Pa ietves kreiso, - pati centrālā persona - jauna sieviete ar "vēderiņu" (kurā mēnesī varētu būt - nepateikšu), redzamu, bet ne pārāk lielu. Un? Kas viņai ir rokā? Kūp cigarete. Tas, vēderā, kurš jau IR dzīvs, nevar un nemāk pateikt, kā viņš jūtas šīs jaunās "māmiņas" nodarbes laikā. Varbūt esmu vecmodīgs, bet vai tā mātīte nebojā tam sīcim veselību gadījumā? Un, ja bojā, tad ar kādām tiesībām, atļaujiet pajautāt?

Varbūt tomēr vajadzētu dot tiesības ja ne zigfridam, tad vismaz tā sīča tēvam to kazu presēt, presēt un presēt, kamēr tās stulbās smadzenes tomēr sāk darboties? Atvainojos par pārlieku emocionalitāti. Bez emocijām izskakoties, - varbūt tādām labāk tomēr būt "apspiestām"?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

Re: Varbūt daļai sieviešu tomēr labāk būtu jābūt apspiestām?
« Atbilde #1 : 2017. gada 29. augusts, 17:53:55 »
Un kāpēc tu domā, ka kazas vīram ir kaut kādi īpaši progresīvi uzskati par smēķēšanu? Varu derēt, ka dūmu uzvelk kopā. Tu jau pats šaubies, vai tas ir vai nav kaitīgi. Diez kā tas gadījās gudrajam vīrietim ar tādu stulbeni sapīties?

Un vispār ir likuma norma, droši varēji izsaukt policiju. Kāpēc to nedarīji? :rofl:

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #2 : 2017. gada 29. augusts, 18:00:21 »
Labā mala, kreisā mala, bet vējš uz kuru pusi - pūta virsū ratos sēdošajam bērnam vai prom no bērna?

Man žēl, ka tā atkarība un/vai prāta mazspēja ir tik liela. Vienlaicīgi man trūkst pierādījumu bāzes, lai es pārliecinoši teiktu, ka apspiestība šādos gadījumos dod jelkādu uzlabojumu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2017. gada 29. augusts, 18:05:49 »
Nē, nu daļai cilvēku vispār nevajadzētu vairoties. Nu y ko tagad?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #4 : 2017. gada 30. augusts, 08:48:07 »
Līdzīgu skatu redzēju pie dzemdību nama - jauna sieviete nepārprotamā 9.mēnesī, halātā (varbūt dzemdēt atbraukusi?) stāv aiz mašīnām un alkatīgi pīpē.  :faint: Netrūkst taču šajā pasaulē egoistu!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2017. gada 30. augusts, 08:51:22 »
Nedomāju, ka šīm būtnēm apzinīgi, atbildīgi, gudri vīrieši blakus. Šos arī tā kā prasītos apspiest, ne?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2017. gada 30. augusts, 08:54:36 »
Šos arī tā kā prasītos apspiest, ne?

Disciplinēt... ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2017. gada 30. augusts, 08:56:37 »
Kad iedomājos, cik nopīpētu, nodzertu spermatozoīdu kusli dodas ceļā....trieciens nācijai

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2017. gada 30. augusts, 08:59:53 »
"Apspiešana" problēmas kontekstā ir pilnīgi garām jēdziens. Apspiešana ir dominēšanas sistēma. Kā jau te teica - kurš tad dominēs un ar kādiem rezultātiem?