Autors Tēma: Fototapetes un virtuves paneļi  (Lasīts 3925 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Fototapetes un virtuves paneļi
« : 2017. gada 03. septembris, 13:34:22 »
Sveiki!

Tā, kā joprojām  topā ir remonts, tad ir jautājums, ko labāk, flīzes vai paneli?

Varbūt kādam ir kādi labi linki ar izgatavotājiem plus idejas, kādas bildes izskatās veiksmīgāk - labāk, telpa būs salātzaļa.
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies magda

Re: Fototapetes un virtuves paneļi
« Atbilde #1 : 2017. gada 03. septembris, 16:30:08 »
Viennozīmīgi- paneli! Jaunajā mājā uzlikām tādu- esmu ļoti apmierināta- kopšana ir nesalīdzināmi vieglāka! Par bildēm gan neko nevarēšu ieteikt, tas pēc pašas gaumes un izvēles. Parasti tajos kantoros ir katalogi ar paraugiem. Man labu brīdi pārdevējs bija jāparliecina,ka negribu ne "tās smukās orhidejas", ne "garšīgās zemenes" , un palmas saulrietā ne tik! Gribēju viegli pelēku ietonēt, pierunāja ar "vieglu marmora " rakstu. Nožēloju,ka nestāvēju kā klints! Nav tik traki,bet mācība,ka jāpastāv uz savu- ir!

Atslēdzies zemene

« Atbilde #2 : 2017. gada 03. septembris, 16:56:45 »
Man ir parastais fototapets. uz tam bij jabut 100 dalmacieš suniši bet uz tas sienas sagaja tikai 89 ar pus bet parejie gaida kad tiks uzlimet uz virtuvs durvim. Vsiem patika un ome pat apraudajas

Atslēdzies itta

« Atbilde #3 : 2017. gada 03. septembris, 17:33:04 »
Viennozīmīgi- paneli! Jaunajā mājā uzlikām tādu- esmu ļoti apmierināta- kopšana ir nesalīdzināmi vieglāka! Par bildēm gan neko nevarēšu ieteikt, tas pēc pašas gaumes un izvēles. Parasti tajos kantoros ir katalogi ar paraugiem. Man labu brīdi pārdevējs bija jāparliecina,ka negribu ne "tās smukās orhidejas", ne "garšīgās zemenes" , un palmas saulrietā ne tik! Gribēju viegli pelēku ietonēt, pierunāja ar "vieglu marmora " rakstu. Nožēloju,ka nestāvēju kā klints! Nav tik traki,bet mācība,ka jāpastāv uz savu- ir!

Man par taadu versiju pateica, ka tad varu staaveet un pati ziimeet, ja nav bilde un skaista, tad nav ko kjeernaat naudu :D
Bet nelielaa telpaa taas milzu ogas un pukjes gan negribu, kaut kaa skjiet uzbaaziigi paarspiileeti..., no otras puses varbuut es maldos...

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2017. gada 03. septembris, 17:42:38 »
Ja salātzaļa virtuve, tad paneli es liktu gaiši pelēku vai smilšukrāsas, Bet Dura mums te daudz jokus taisīs

Atslēdzies zemene

« Atbilde #5 : 2017. gada 03. septembris, 19:28:00 »
Man jok patīkās bet tas gan nebij nekads joks

Atslēdzies itta

« Atbilde #6 : 2017. gada 03. septembris, 22:01:38 »
Nu katram savs, vienam dalmaaciesi, bet citam ainavas :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2017. gada 03. septembris, 23:41:07 »
Pusdalmācietis ir kruta. Bet vēl krutāk, ka ir kāds, kurš tos suņus arī izskaita

Atslēdzies magda

« Atbilde #8 : 2017. gada 04. septembris, 11:45:07 »
Itta-ja telpa ir salātzaļa,kādā krāsā ir virtuves iekārta un darba virsma?

Atslēdzies itta

« Atbilde #9 : 2017. gada 04. septembris, 14:39:52 »
Ja nepaardomaasu, tad balti vai smilsu bruuni skapiisi, metaaliska virsma vai cita versija, jo virtuves iekaarta ir mekleejumu stadijaa, biju domaajusi par mini virtuves iekaartu, jo maza telpa...

Tik LV neko praatiigu neatradu :(

Doma ir par Limatec mini virtuveem tik versiju, kur maksimaalaa komplektaacija :)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 04. septembris, 14:45:14 no itta »

Atslēdzies magda

« Atbilde #10 : 2017. gada 04. septembris, 14:51:29 »
Mēs virtuves iekārtu sūtījām galdniekam,jo virtuve tieši otrādi- liela. Standarta varianti neder. Dēls Rīgas dzīvoklim ,standarta projekts, telpa neliela- pasūtīja internetā.
Es izietu novirtuves iekārtas krāsas- ja skapīši smilškrāsas,tad paneli liktu bēšīgu. Grīdas arī tādos toņos. Sienu krāsojums ir tik aktīvs,ka vēl kādus košumus neliktu.

Atslēdzies itta

« Atbilde #11 : 2017. gada 04. septembris, 14:58:37 »
Nu es ljoti iedegos uz to Limatec, bet cipars no 500 liidz 1000 atkariibaa no tehnikas, kas iekljaita :(

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #12 : 2017. gada 05. septembris, 09:53:54 »
Itta-ja telpa ir salātzaļa,kādā krāsā ir virtuves iekārta un darba virsma?
Man, pie salātzaļām sienām, virtuves iekārta ir balta, grīda tumši pelēka un darba virsma dzeltena. Mazai virtuvei labi izskatās - šķietami plašāka un saulaināka.  :in-love:

Atslēdzies itta

« Atbilde #13 : 2017. gada 06. septembris, 17:18:45 »
Man veel ir paardomas, par virtuves iekaartu, jo lielaakais, ko var ielikt ir metru divdesmit :(

Atslēdzies magda

« Atbilde #14 : 2017. gada 06. septembris, 18:49:37 »
Man jau šķiet,ka mazajām standarta virtuvēm ir ļoti liela izvēle iekārtām. Dēlam lielākā problēma bija izvēlēties kuru pirkt. Negribēja neko pārlieku šiku un dārgu. Manuprāt,galvenais ir apzināties cik lielu naudas summu var atļauties ieguldīt, nu un pēc tam-kādā krāsā,stilā utt..