Autors Tēma: Čiv  (Lasīts 39263 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies zemene

Re: Čiv
« Atbilde #45 : 2017. gada 03. septembris, 22:12:18 »
Un vispar, es nau nekād parodija vai klaunc bet gan dzivs cilveks ar savu ģimen,lab es slikti zin gramatiku bet tas nedo nevienam tiesibs mani apvainot un mans bērns, saprat jus ne?

Atslēdzies zemene

« Atbilde #46 : 2017. gada 03. septembris, 22:14:11 »
Man Nakat kungs paprasij lai es ielik bildes un es ielik, a kas tur slikts ir, es nesaprot

Atslēdzies Minne

« Atbilde #47 : 2017. gada 03. septembris, 22:50:00 »
Minee bet tu saproti ka tu mani apvainoj? Daudzi bebiši ir lidzigi bet ka tu manu Elmaru vari piešut saviem draugiem un vel tik parliecinoš ta pateikt, aizsuti tad tiem draugiem tagat to bildi un pajauta ir tas vinu berns vai lidzigs tikai un tad uzrakst te!

Vispār tā mana "pārliecinošā" replika bija atbilde uz Broņas komentāru, tā kā nejauc te visu kopā, ok?
Otrkārt, "mats matā" nenozīmē apgalvojumu, ka tas ir viens un tas pats bērns.

Bet, ja jūties apvainojusies (kas nebija mans mērķis), varu atvainoties. Piedod, ka aizvainoju

Atslēdzies zemene

« Atbilde #48 : 2017. gada 03. septembris, 22:54:37 »
Labi piedodu bet vispar tu izlokies minne, lai ari gramatiku nezinu tomer neesu glupa! Jo tu pirms tam pagriez tā it ka es tiešam butu nozagusi tavu draugu berma bildit bet tā ir mana Elmara bildit! Un tevs vinam ir mans virs un vinam ir berni tikai ar manīm

Atslēdzies Minne

« Atbilde #49 : 2017. gada 03. septembris, 23:01:46 »
Ok, ej ar mieru

Atslēdzies Minne

« Atbilde #50 : 2017. gada 03. septembris, 23:35:17 »
Zini, dura, es tomēr vēl pateikšu vienu lietu (man personiski tāda sensitīva), nenovaldījos, jo Tu laikam nesaproti.

Tu vīram (it kā) pajautāji, un viņš atļāva Tev savu bildi te ielikt. Bet, vai saviem bērniem Tu aŗī pajautāji, vai viņi gribētu, ka viņu bildes publiski apskatāmas?  :evil:

Jā, esmu nikna

Atslēdzies zemene

« Atbilde #51 : 2017. gada 04. septembris, 13:02:35 »
Es nesaprot minne vai ari tu esi dura? Jus paši draugos un fisbukā saliek kādas tik bldes grb  i bernu i vīru i draudzenu i  bildes  peldkstimos un pat uz poda,bet te jus panik cel del daziem pieklajigam gimenes bildem un smukiem berniem. Man tas liekas dum un liekuliba!

Atslēdzies zemene

« Atbilde #52 : 2017. gada 04. septembris, 13:05:35 »
Un niknam bij jābut man par taviem vakardiens apmelojumiem nevis tev! Liekule

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #53 : 2017. gada 04. septembris, 13:13:56 »
Ai, tak neņem galvā. Kurš nu liek, kurš neliek tās bildes.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #54 : 2017. gada 04. septembris, 13:15:23 »
lasu un brīnos - kāda gan kuram daļa, kādas kurš liek bildes un kāpēc!  :fubar: :fubar:   kaķu bildes OK, ja? kaķīšiem ar neviens atļauju nepajautāja...

Sveika jaunpienācēja!  :)  Te tāds klubiņš, ja attieksme sākumā nenobaida, tad pasēž skabūzī un pamazām tiek pieņemts  :m:
 :sarcasm:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #55 : 2017. gada 04. septembris, 13:23:56 »
es jau domāju ka dura pazudīs pēc pirmā uzbrukuma.
ievelc elpu un turpini... viss labi  :yes:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies zemene

« Atbilde #56 : 2017. gada 04. septembris, 14:03:10 »
Paldies labie cilvēk,es redz ka te tād ir! Bet minne izmantoj taktik ka labakā aizsardzib ir uzbrukums, laikam palik kauns par sav vakardiens apmelojum tapec pec tam uzbruk man kapec es liek bērn bilds.
Dura ir man kļičk,bet vispar es neesu dura un vis lab saprot tikai rakst slikt bet uz lapstiņām mani nolikt nevares-es prot sevi aizstavet turklat taisnigi. Es kadreiz zīilēšans salonā stradaj ne tik Maksimā un cilvekiem vis taisnib pateic pec kartim, pec roks un atrad lab kontakt ar viņiem, viņ man stastij par sav dziv daudzko. Paši saprot,ka tur smadzenem jabut lai vis to uzklausit un vel atbildet pec būtibs. Man to vis zīlēšan iemacīj vira vecmamma kas ir čigāniet un bij zīlniec daudzas paaudzēs.
Tapec tie kas doma ka es tiešam dura un mani var abižot,tie pārreķinajās

Atslēdzies daddy

« Atbilde #57 : 2017. gada 04. septembris, 14:06:05 »
padzīvosi un redzēsi, ka arī Minne nemaz tik slikta nav :)  tb viņa pati sliktākā persona forumā... ir viena cita :P

Atslēdzies zemene

« Atbilde #58 : 2017. gada 04. septembris, 14:12:08 »
Minne varbut nav tas sliktakais,daudz sliktāk ir magda kas man par klaun nosauc,viņ laikam doma ka citus cilvēks pazemojot pate var pacelties augstak bet ir otrād! Parād sav zemiskum un viss

Atslēdzies daddy

« Atbilde #59 : 2017. gada 04. septembris, 14:16:21 »
Minne varbut nav tas sliktakais,daudz sliktāk ir magda kas man par klaun nosauc,viņ laikam doma ka citus cilvēks pazemojot pate var pacelties augstak bet ir otrād! Parād sav zemiskum un viss

magda tač jaunbiedrs, savu nišu vēl meklē, ilknīšus rāda  :murmur:  ko no viņas paņemsi??
;)