Autors Tēma: Čiv  (Lasīts 39329 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Čiv
« Atbilde #60 : 2017. gada 04. septembris, 14:25:31 »
Dura ir man kļičk,bet vispar es neesu dura
Nu bet kāpēc tāda kļičk? Ja jau pati sevi par duru sauc, tad nav ko brīnīties ka citi kā pret tādu arī izturas.

Atslēdzies nex

« Atbilde #61 : 2017. gada 04. septembris, 14:33:50 »
ļaujiet tak cilvēkam izklaidēties un "kosiķ pod duru" , neņemiet nopietni.

ja cilēkam tiek kād priek no šitā, nav jau žēl..

Atslēdzies magda

« Atbilde #62 : 2017. gada 04. septembris, 14:43:50 »
...ojjjjj- pilnmēness tuvojas!  :rofl:  Jautri,jautri-gastroļi turpinās!
Dura- ja Tu sevi pozicionē tieši tā,kādu attieksmi pret sevi gaidi? Un nesauc citus savā vārdā!
 Jaunbiedrs??! :cool:  nuu kā "magda'' -jā  :cool:  Un ilkņus nevienam ne rādu ,ne taisos rādīt. Un sevišķi pozicionēt sevi netaisos.Ne  man tam laika pietiek, ne intereses. Reālā dzīve ir gana piepildīta,tādēļ rakstu reti.

p.s. Joprojām neticu,ka dura ir reāls personāžs!

Atslēdzies zemene

« Atbilde #63 : 2017. gada 04. septembris, 15:00:09 »
Tā ir tav darīšan magd kam tu tic vai netic jo to es nevar ietekmet. Ludzu kads pastastiett man ka var kļičk izmainit šeit jo es ta padomaj ka jāman tā jo dura toč es neesu kaut ari rakstu vienkarš briesmigi. Bet es trenēšos un bus labak!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #64 : 2017. gada 04. septembris, 16:18:07 »
a kapēc tu visu uzmanību nepārtraukti vērs uz savu rakstību? tjip tā tava personības pamatiezīme? gan jau mēs to paši pamanītu...
manis pēc tu vari rakstīt ka tu gribi,galvenais lai ir doma apakšā... bet
pagaidām izcilu domu neķeru.... tas sīkums....kad izkulsies no priekškambara laukā, tad cerams atvērsies arī domas lidojums :)

p.s tad tu vairāk esi kurzemniece, jeb tomer čigāniete??? rakstīb stils vairāk velk uz čigānieti... no Sabiles vai Talsem?
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies zemene

« Atbilde #65 : 2017. gada 04. septembris, 16:34:26 »
Neesmu nekād čigāniet un kurzemniec ari tikai pus uz pus. Tēvs no Venstpils bet māt Olainē dzimis un audzs. Mellen pastāst man lūdz kā kļičku te nomainit jo neesu dura. Es grib uz zemene nomainit. Vai kāds lūdz nomainiet man to

Atslēdzies zemene

« Atbilde #66 : 2017. gada 04. septembris, 16:35:19 »
Ab man vecāk ir latvieš un sauc mani Gundega.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #67 : 2017. gada 04. septembris, 17:27:30 »
Mellen pastāst man lūdz kā kļičku te nomainit jo neesu dura. Es grib uz zemene nomainit. Vai kāds lūdz nomainiet man to

Liekas nāksies reģistrēties pa jaunu, jo lietotājvārds komplektā ar epasta adresi un pamatkomplekts virtuālam tēlam. Varbūt Sparkai -  šīs vietas tehniskajam guru, ir kāds brīvs vakars un tu varēsi viņas pierunāt nomainīt savu lietotājvārdu uz Gundega, kas izklausās brīnišķīgi :)   

Atslēdzies nex

« Atbilde #68 : 2017. gada 04. septembris, 17:41:15 »
Tā būs labi, vai arī ir citas vēlmes?

Atslēdzies zemene

« Atbilde #69 : 2017. gada 04. septembris, 18:07:53 »
Liels paldiesiņš piton :go_go:

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #70 : 2017. gada 04. septembris, 18:14:51 »
Tagad vajadzētu nokrāsot matu oranžus un uztaisīt jaunu bildīti :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #71 : 2017. gada 04. septembris, 18:43:41 »
Jā, jaukā, vai tu nevarētu vismaz pacensties rakstīt tā, lai nav nav jālauza smadzenes un jāpiedomā, kas ar to ir domāts?  :) Gramatiku būtu ļoti labi ievērot ;) Savādāk, uz šo brīdi tu, jaukā, nez kāpēc raksti kā 3+7=10 gadīgs bērns ar gramatiskām kļūdām ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #72 : 2017. gada 04. septembris, 18:51:30 »
 :rat: :rofl:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #73 : 2017. gada 04. septembris, 19:01:08 »
ko TUtplv nesaproti???
es ko dura?? ja visu saprotu? :scratch: lai tak raksta kā grib...paC jau ar neesi nekāds valodnieka labais spārns.

p.s zemene, skan kudi labāk  :smile:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies zemene

« Atbilde #74 : 2017. gada 04. septembris, 19:31:29 »
Cienitais tas pats_lv kungs, ja jau jūs esiet izglitots un intelektuals kungs vai tiešam jjūs domajiet ka es nerakstitu labak ja prastu? Jūs vispar esiet redzējs cilvēk kurš prot labi rakstīt bet tomer raksta slikt? Tad jums ir dīvain loģiskā domāšan cienitais.
Esu beigusi diemžēl tikai pamatskol un  tā tai dzīve sagadijās ka nevienā darbā nevajadzej rakstit - ne zīlēšans salonā ne Maksimā, tāpec tā man valod ir ar drusku ielaist. No grāmatam es daiļliteratūr nelas jo man patik tikai zinātnisks grāmats vai par bērn audzināšan.
Ar cieņu zemene