Autors Tēma: Čiv  (Lasīts 39314 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Čiv
« Atbilde #75 : 2017. gada 04. septembris, 19:35:34 »
Zinātniskās grāmatas? Par kādu tēmu? Kādu grāmatu pēdējo izlasīji?

Atslēdzies zemene

« Atbilde #76 : 2017. gada 04. septembris, 19:45:48 »
Es izlasīj grāmat Andris Račs Mana milestibas astroloģija bet pirms tam R.Templtone Numerologija. Skaitļi un to ietekme
Jo man patik astroloģija numeroloģija un literatūr par pārdabiskam lietan.

Atslēdzies zemene

« Atbilde #77 : 2017. gada 04. septembris, 19:49:26 »
Bet maijā es izlasij Modris Trompets Akmeņu dziedniecikās un maģiskās īpašibas. Es pati pērk tāds grāmats vai ari man vīrs dāvin tās jo viņš cien man izvēl.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #78 : 2017. gada 04. septembris, 19:56:36 »
Kā tur Staņislavskis teica? :)

Ja cilvēks lasa grāmatas, viņš šitā neraksta, tā ka zemen, beidz lauzties un tēlot :) Un pat puskurzemniece ar pamatskolas izglītību teiktu no Ventspil nevis no Ventspils, šitā redz :)

Ja mālē bildi, ņem pareizās pindzeles... :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #79 : 2017. gada 04. septembris, 20:00:57 »
Man baigi patīk tā rakstība, es pilnīgi dzirdu valodu dzīvajā.. zemene maskējas, patiesībā ļoti labi un pareizi raksta savā dialektā.

Atslēdzies zemene

« Atbilde #80 : 2017. gada 04. septembris, 20:02:29 »
Emilija es teiks tev ka man nau nekads rezons izlikties jo man par to alg neviens nemaksa un es vispar neprot izlikties. Kas grib tic, a kas grib netic, tas ir viņ privāt liet

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #81 : 2017. gada 04. septembris, 20:06:45 »
Oi, pārsmējos, tplv māca zemeni, kā rakstīt. Tjip, neko nesaprotot, smadzeni nākoties lauzīt. Man neviens zemenes teikums neliek galvu lauzīt, doma vienmēr ir pilnīgi skaidra. Vienīgais, kurš man liek smadzeni mežģīt šai forumā, ir Tplv.
Un kāpēc gan zemene te navarētu rakstīt par saviem kaķiem un bērniem vai ko citu. Un kāda daļa, kas viņa - čigāns, transvestīts vai mammis. Lasi un priecājies, nevienu tak neaiztiek. Pagaidām.

Atslēdzies reno

« Atbilde #82 : 2017. gada 04. septembris, 20:15:53 »
Tad tev, Zemene, jānāk uz literatūras sadaļu un jāstāsta par izlasītajām grāmatām

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #83 : 2017. gada 04. septembris, 20:20:12 »
Zin, zemen nevien neaiztiek. Man drīzāk asinis uzsit tādi mao vai nakati. Ja netīk, var nelasīt. Te jau visi jūtas stipri pārāki.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #84 : 2017. gada 04. septembris, 21:37:29 »
ko TU tplv nesaproti???
es ko dura?? ja visu saprotu? :scratch: lai tak raksta kā grib...paC jau ar neesi nekāds valodnieka labais spārns.
p.s zemene, skan kudi labāk  :smile:

Nu re, nebiju i ne stundiņu prom, kā vesela lapa ar ziņām sarakstīta. Un ko mēs tagad manām? Mēs visi zinām, ka Zemenes jaunkundze pirmkārt cietīs dēļ ierakstu noformējuma, tiklīdz KĀDAI uznāks melnie, tā metīsies virsū kā fūrijas, tad būs grafomānijas dienas, kad ne burtiņu nedrīkstēs uzrakstīt šķībi.
p.s. vai man vienas liekas interesanti tas ka tikko parādījās Zemene pazuda Mao? Man Zemene patīk labāk :)

Save

Atslēdzies Minne

« Atbilde #85 : 2017. gada 04. septembris, 21:44:17 »
[quote author=tas_pats_lv link=topic=6276.msg114651#msg114651 date=1504550249
p.s. vai man vienas liekas interesanti tas ka tikko parādījās Zemene pazuda Mao? Man Zemene patīk labāk :)
Save

Tad Tev cerība, ka Zemene daiktu parādīs

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #86 : 2017. gada 04. septembris, 21:44:31 »
Pagaidām vienīgā fūrija-grafomāne, kas pieprasa gramatiku, ir tplv... :D ko, vientulīgi sajuties, auro pēc citām fūrijām?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #87 : 2017. gada 04. septembris, 22:00:00 »
Godātā Zemenīt!
Izglītība cilvēka dzīvē nebeidzas nekad un lepnība uz sasniegto, piemēram - gramatiku, mēdz būt liels sods, jo liedz apgūt, ko vairāk, un saglabāt prātu atvēru jaunām vēsmām un idejām.  Un gramatiku kā reizi māca pamatskolā, tā kā vajadzētu vien saņemties un censties rakstīt pareizi, tas reizēm sakārto arī domas daudz kārtīgāk. Vēl vairāk, tas pauž cieņu pret lasītāju un rosina simpātijas pret teksta autoru. Turklāt mūsdienās datoros ir iespējams uzstādīt programmiņu, kura ir kļūdu labotājs spelcheckers un viņa tev parādīs visus aizdomīgi uzrakstītos vārdus piedāvājot citus variantus, kas obligāti nebūs pareizi lietojumam, bet vismaz tādi vārdi ir zināmi. :)       

Ar cieņu un no sirds tas_pats_lv

Atslēdzies Camma

« Atbilde #88 : 2017. gada 04. septembris, 22:02:34 »
Pats nelietosi? Ne?
Visus sakost!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #89 : 2017. gada 04. septembris, 22:06:56 »
Godātā Zemenīt!
Izglītība cilvēka dzīvē nebeidzas nekad un lepnība uz sasniegto, piemēram - gramatiku, mēdz būt liels sods, jo liedz apgūt, ko vairāk, un saglabāt prātu atvēru jaunām vēsmām un idejām.  Un gramatiku kā reizi māca pamatskolā, tā kā vajadzētu vien saņemties un censties rakstīt pareizi, tas reizēm sakārto arī domas daudz kārtīgāk. Vēl vairāk, tas pauž cieņu pret lasītāju un rosina simpātijas pret teksta autoru. Turklāt mūsdienās datoros ir iespējams uzstādīt programmiņu, kura ir kļūdu labotājs spelcheckers un viņa tev parādīs visus aizdomīgi uzrakstītos vārdus piedāvājot citus variantus, kas obligāti nebūs pareizi lietojumam, bet vismaz tādi vārdi ir zināmi. :)       

Ar cieņu un no sirds tas_pats_lv
Tplv, ceru beidzot tavos tekstos to visu redzēt ievērotu.
A zemenei tāpat labi.