Autors Tēma: Čiv  (Lasīts 39255 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies zemene

Re: Čiv
« Atbilde #105 : 2017. gada 05. septembris, 16:42:35 »
Minne, man ome teic ka tie kas paš zog tie cits par zagļiem uzskat...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #106 : 2017. gada 05. septembris, 16:43:48 »
Tev vajag Broņai pajautāt, kā var sievišķo (feminisma) pašcieņu paaugstināt, lai gribētos sevi sieviešu dzimtā apzīmēt, savādāk reizi no reizes tu pārej uz sevis apzīmēšanu vīriešu (cilvēka) dzimtē :D  Un tad es saku mulst ;)

Atslēdzies zemene

« Atbilde #107 : 2017. gada 05. septembris, 16:43:58 »
Tu aizsutij tiem draugiem man bēbiš foto? Un kād rezultāt Minne ko? Kauns nav nemaz tev?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #108 : 2017. gada 05. septembris, 16:44:51 »
Nav

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #109 : 2017. gada 05. septembris, 16:46:26 »
Tev vajag Broņai pajautāt, kā var sievišķo (feminisma) pašcieņu paaugstināt, lai gribētos sevi sieviešu dzimtā apzīmēt, savādāk reizi no reizes tu pārej uz sevis apzīmēšanu vīriešu (cilvēka) dzimtē :D  Un tad es saku mulst ;)
Dārgais Ptlv, tev tak kā kurzemniekam vajadzētu zināt par to dzimtes lietu (ne dzimtas). Mulsums nevietā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #110 : 2017. gada 05. septembris, 16:48:01 »
Dārgais Ptlv, tev tak kā kurzemniekam vajadzētu zināt par to dzimtes lietu (ne dzimtas). Mulsums nevietā.

Kurzemnieki dzimumu uz tausti nosaka  :smej:

Atslēdzies zemene

« Atbilde #111 : 2017. gada 05. septembris, 16:49:48 »
tas_pats_lv kungs,  te tāds dažs dāms nolasijušas ir ka man sliktā gramatik uz tā fon kas lien no viņam  āra ir tīrais sūds pardon
Un pareiz man māt teic ka man atrašanas pie jums būs tolerancs tests priekš pārejiem bet tās 3 dāms to test nau izturējuš!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #112 : 2017. gada 05. septembris, 16:50:21 »
Ir sieviešu dzimta un vīriešu dzimte. Vells, es arī apmulsu no tā Tplv.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #113 : 2017. gada 05. septembris, 17:02:49 »
Zemen, neļauj sevi saindēt, te visas cienītās nav neindīgas. Un kas, ko ar viņam tagad darīt, ja ne peldināt tīras mīlestības ūdeņos, lai atkal plaukst un zied un pieņemas spēkā, pareizi? Bet Tev, lai tu valodā neklumburotu vajag mazliet saņemties, lai tas teksts nebūtu smieklīgs tāpēc, ka tur gramatikas kļūdas, bet gan tāpēc, ka tur joks :) Saproti ? :)  :ligo: Nedrukā tik neganti daudz, bet pamēģini kaut ko uzdrukāt pareizi ar reizēm :) Šeit un tarkšķi var bez gramatikas, bet visur citur lēnām un cik vien var pareizi - tā tad būs labi un jauki.  :flowers:

Atslēdzies zemene

« Atbilde #114 : 2017. gada 05. septembris, 17:17:09 »
Bet es vairs negrib neko rakstīt tp... kungs, vis apetīt pārgāj. Un vispar tur nav tikai gramatik, ko tu sak jo es tak runāj iekš kurzemniek dialekt un tāpat arī rakst! Es līdz 6.kl Ventspilī uzaug un mācijās tāpec tāds dialekts ir man
Kāpēc čangaļ var runāt un rakstit sava valodā bet kurzemniek nevar sava dialektā  es nesaprot?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #115 : 2017. gada 05. septembris, 17:39:40 »
Tāpēc ka valoda ir domāta, lai saprastos, nevis radītu divdomīgas situācijas. :) Mājā, kur visi ir viena dialekta lietotāji, sper to spundi vaļā un dzied no visas sirds, kā nu māki ... bet tur kur cilvēki dažādi, tur jāizsakās pieklājīgi visiem dialektiem pieņemami, lai neradītu mulsumu un ķiķināšanu (jo sist tos palaidņus nedrīkst) :) It sevišķi tas ir ar rakstīto valodu! Bet nezaudē sparu, atpūties, apdoma un turpini :) Cilvēks, kas ir labi izrunājies (izrakstījies no sirds), nekad nekārsies ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #116 : 2017. gada 05. septembris, 17:51:37 »
Neklausies tplv, runā savā dialektā, ja gribi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #117 : 2017. gada 05. septembris, 19:56:50 »
Zemene, klau!....ja liec savu bildi, savus bērnus utt, tad kāpēc zemene?
Raksti ar savu īsto vārdu!...nu, Liene Bērziņa utt
Tas būtu tikai pareizi, ja jau liec bildes! :)

Atslēdzies zemene

« Atbilde #118 : 2017. gada 05. septembris, 20:02:17 »
Bet Nakats ir tavs īstais uzvards ne? Atkal 1 kurš mekle kā piesieties zemenei :bird:

Atslēdzies zemene

« Atbilde #119 : 2017. gada 05. septembris, 20:04:21 »
Šitajā forumā uztureties nav joka liet,visi tād pedant vai neticigie ka nelab paliek. Vienigi Broņa, mellen un vel varbut kāds tā nedar.