Autors Tēma: Čiv  (Lasīts 39317 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies zemene

Re: Čiv
« Atbilde #120 : 2017. gada 05. septembris, 20:10:34 »
Un daddy ar ir ļot jauks. Ja vel kād es izlaid, piedodiet.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #121 : 2017. gada 05. septembris, 20:12:33 »
Bet Nakats ir tavs īstais uzvards ne? Atkal 1 kurš mekle kā piesieties zemenei :bird:
nakata kngs ir literārs tēls no Murakami un es aiz viņa slēpjos! Ja slēpjos, tad savas bildes nelieku, jo tad tà vairs nav slēpšanās. Bet Tu tak neslēpies!
Tad raksti ar savu vārdu! :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #122 : 2017. gada 05. septembris, 20:14:35 »
Zemene, klau!....ja liec savu bildi, savus bērnus utt, tad kāpēc zemene?
Raksti ar savu īsto vārdu!...nu, Liene Bērziņa utt
Tas būtu tikai pareizi, ja jau liec bildes! :)

Tu kaut kā nepareizi vaicā pēc telefona numura :) Un Zemenītes īstais vārds visiem uzmanīgiem un sirsnīgiem pazinējiem ir zināms. :) Un zināms ka Zemenītei ir viens tuvs puščigāns ar lielu ģimeni!
p.s. visām foruma M, droši vien interesē personas kods ar, un kā var saglabāt pēc 2 bērnā tādu humora izjūtu :D   
Save
Save

Atslēdzies zemene

« Atbilde #123 : 2017. gada 05. septembris, 20:14:51 »
Maz ka mans un ģimens bilds redz uz zin kā man sauc, Nakats vel uzvārd grib zināt. Apetīt rodas ēdot bet zemene nav tas cilveks kurš ies kād pavadā jo man sav galv ir uz pleciem.

Atslēdzies zemene

« Atbilde #124 : 2017. gada 05. septembris, 20:17:40 »
Jā jā, Nakat kungs kā tu teiks tā es darīs ne? Gaid ar mais.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #125 : 2017. gada 05. septembris, 20:25:22 »
Maz ka mans un ģimens bilds redz uz zin kā man sauc, Nakats vel uzvārd grib zināt. Apetīt rodas ēdot bet zemene nav tas cilveks kurš ies kād pavadā jo man sav galv ir uz pleciem.
man pa lielam ir pie vienas vietas, vai esi Anna Liepiņa vai Anna Ivanova utt...bet Tev ir pretenzijas uz izràdīšanos...esmu naivs un ticu, ka bildēs esi Tu un Tavs bērns....un nesaprotu, kàpēc neraksti ar savu vārdu...atnàks te kàds un teiks - tā tak Anna!....bet ja neviens nenāks?
Tas ir jautājums par ticību rakstītajam...es te slēpjos un uzrakstu kaut ko, tam var ticēt un var neticēt, bet ja cilvēks blefo jau ar bildi sarunas sākumà?
Tev var ticēt?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #126 : 2017. gada 05. septembris, 20:29:50 »
A tev Nakata kngs var ticēt? (virtuālais marasms?)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #127 : 2017. gada 05. septembris, 20:30:03 »
Tplviņ, kas ir foruma M?
Malacis, zemene! Es to pašu gribēju teikt, ja mani nakats regulētu, ko man teikt, ko neteikt, lai taču ieskrienas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #128 : 2017. gada 05. septembris, 20:41:44 »
Bļāviens, nu tak lieciet cilvēkam mieru! Vārds jau ir nosaukts, ko vēl - uzvārdu, personas kodu, pases datus, mājas adresi? 
Šeit visi ir ar nikiem, un hvz, cik kurš reāls personāžs, cik veidots tēls. Kā noprotu, administrācija &Co ir savstarpēji pazīstama kompānija, bet es, piemēram, nevienu nepazīstu un mani neviens nepazīst, varbūt vispār neesmu nekāda kvadra labākajos gados, bet garlaicības mākts kvadrS, kas raksta no ķurķa, un kas par to? Kamēr personāžs netaisa durvis ar kāju, nevienam virsū nebrauc un foruma noteikumus nepiekāš, lai tak dzīvo, ne tā?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #129 : 2017. gada 05. septembris, 20:48:51 »
kvadra, man jau sen pārliecība, ka esi kvadrS no ķurķa! :D
Bildes ieliksi ? ;)

Atslēdzies zemene

« Atbilde #130 : 2017. gada 05. septembris, 20:52:49 »
Paldiesiņš kvadra un man vienalg vai tu vīriets vai sieviet, bet galvenais ka taisnigs cilvēks.

Atslēdzies zemene

« Atbilde #131 : 2017. gada 05. septembris, 20:56:42 »
Es domāj ka es te tāds lakmus papīriņš ir pateicoties kuram katrs ātri vien parād sav īsto sej! Kā redziet zemen toč nav dura.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #132 : 2017. gada 05. septembris, 21:00:34 »
eu,herr Nakat,vai tikt tu pats nebiji tas,kas te ar portfolio plātijies?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #133 : 2017. gada 05. septembris, 21:12:38 »
Forši, nu jau kkādas kombinācijas parādās :)

Ieliec, lūdzu, kādu mīļu bildīti, kur esat visa ģimenīte kopā...Nu, tur, Ventspilī pie gotiņām vai Rīgā, Lido.. Gan jau Tev bilžu čupa, jo esi sieviete, kurai patīk bildēties :)

Jau iepriekš paldies

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #134 : 2017. gada 05. septembris, 21:13:48 »
Un pareiz man māt teic ka man atrašanas pie jums būs tolerancs tests priekš pārejiem bet tās 3 dāms to test nau izturējuš!
Un mana māte teica, ka nav ne mazākā iemesla uzvesties toleranti pret cilvēku, kas komunikāciju uzsāk ar tik vāji slēptiem meliem, itkā sarunu biedrus turētu par pilnīgiem idiotiem.
Sieviete pēdējā bildē izskatās jau ticami, ka viņai varētu būt arī 35, bet tā nav tā pati, kas pirmajās bildēs, jau citādāka zoda un acu forma.

Kvadra, pat, ja Tu esi KvadriS no cietuma, Tavi komentāri neliek man domāt, ka kaut kas nav kārtībā un, ka es tieku uzskatīta par pamuļķi, kas noticēs visam. Skuķim ar viņas stāstu nebūtu ne vainas, mani netraucē arī viņas gramatika, bet, kad mani mēģina pārliecināt, ka lelle no kataloga ir dzīvs cilvēks, lai gan es pat tās cenu zinu, tad kam man būt jaukai pret viņu? Būtu vēl pateikusi, ka ok, tas bija joks ar svešām bildēm vai ko tādu, arī cita lieta, bet nevajag citus par muļķiem ar saviem meliem pataisīt. Liekot bildes vajadzēja tomēr rēķināties, ka kāds varētu būt tās kur jau redzējis. Vēl man atliek tikai noticēt, ka viņas bērna bildes japāņu rotaļlietu ražotājs liek savos katalogos kā preces ilustrāciju. Ticami taču, vai ne?