Autors Tēma: Čiv  (Lasīts 39301 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Čiv
« Atbilde #135 : 2017. gada 05. septembris, 21:29:50 »
Hmm, interesanti. Varbūt vari ielikt linku uz to japāņu lelli katalogā? Pati nezinu, kur meklēt, man šīs lietas galīgi svešas. Kad jau, tad jau - paskatīsimies.

Atslēdzies zemene

« Atbilde #136 : 2017. gada 05. septembris, 21:33:53 »
Aha Maruu turpin vien savā stila jo sviesc tagat dārgak maksā kā mēs visi zin, tātad vērtigaks.
 :confused:  Parād ari man to katalog, varbūt es var uz to nopelnit (hi hi)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #137 : 2017. gada 05. septembris, 21:35:13 »
Haha  :just_popcorn:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #138 : 2017. gada 05. septembris, 21:37:56 »
Hmm, interesanti. Varbūt vari ielikt linku uz to japāņu lelli katalogā? Pati nezinu, kur meklēt, man šīs lietas galīgi svešas. Kad jau, tad jau - paskatīsimies.
kur Tavas bildes no ķurķa? ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #139 : 2017. gada 05. septembris, 21:40:06 »
kur Tavas bildes no ķurķa? ;)
Iztiec vien ar avataru (Tev, starp citu, pat tāda nav). Un davai svešu tēmu nepiesārņojam, ok?

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #140 : 2017. gada 05. septembris, 21:41:55 »
Man nav tā kataloga. Ražotāja pārstāvis ierodas ar savu katalogu, kas ir papīra formātā, es pašķirstu, pabakstu ar pirkstu, ko mēs tirgosim, viņš savā planšetē to atzīmē, savāc katalogu un brauc pie nākamā tirgotāja. Tā tas notiek.
Man nevajag, lai kāds man baigi tic, pateicu to tikai tāpēc, lai nebūtu izbrīna par manu attieksmi. Nevienam citam taču es te nekad neesmu tā uzlikusies virsū, vai ne? Kāds man būtu iemesls pēkšņi sākt ar šo?

Atslēdzies zemene

« Atbilde #141 : 2017. gada 05. septembris, 21:42:30 »
Tu labak Maruu pieej pie spoguļ, pasmaid un apskat vai tav zod form nemainās kad tu pasmaid jo vismaz man mainās. Tapat kā man sej ir bijis gan vājak gan apaļigāk. Bet to ko tu par to japāņ katalog sarunāj es vispār nesaprat neko, mans kaimiņš teikt; Этой больше не наливать!  :alkofest:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #142 : 2017. gada 05. septembris, 21:46:35 »
Iztiec vien ar avataru (Tev, starp citu, pat tāda nav). Un davai svešu tēmu nepiesārņojam, ok?
man Tavā avatarā patīk, ka ķēve dibenu rāda! ...tā , jautri! :D

Atslēdzies diddly

« Atbilde #143 : 2017. gada 05. septembris, 21:47:27 »
zemenei progress!-po russki raksta perfekti!
atšķirībā no manis,es nemāku to rus valodu kompī

Atslēdzies Minne

« Atbilde #144 : 2017. gada 05. septembris, 21:49:15 »
Maruu, veltīgi to pateici (vai par ātru pateici), interesanti, kā zemene izlocītos :)

Bet kopīgu ģimenes bilžu no Ventspils laikam nebūs? Visi pa vienam atrādīti, tad jau nebūtu sapīgi vēl pāris grupiņbildes ielikt :)

Atslēdzies zemene

« Atbilde #145 : 2017. gada 05. septembris, 21:50:01 »
Tu esi jaunbiedrs tapat kā es Maruu un tev nav nekāds tiesibs lekt man virsū tikai tāpec ka personīg tev kaut kas liekas ne tā iekš tava subjektivā prātiņ un dēļ tavs šķības uztvers uz cilvēk sejām un gadiem. Ja tu varej pateikt ka tajs bildēs bij 15 g jauns meitens tad tas jau viss izsak par tav uztver.

Atslēdzies zemene

« Atbilde #146 : 2017. gada 05. septembris, 21:54:02 »
Bet tu minne un ari Maruu varat tagat ielikt savs grupiņbilds un arī savs sejs un tad es paprasīš kur jūs tās esiet nozagušs vai ko esiet samuldējušs par sev ok?

Atslēdzies zemene

« Atbilde #147 : 2017. gada 05. septembris, 21:57:18 »
Bet pitonam vai mellenei es palūgs izdzēst no šejiens visas mans ievietotās  bildes (arī vīr un man bērņuk) jo sāk jau piegrieztes viss tās kaislībs ap tām te no dažām agresivi noskaņotām "dāmam".

Atslēdzies Minne

« Atbilde #148 : 2017. gada 05. septembris, 21:58:02 »
Tā jau domāju - čušs

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #149 : 2017. gada 05. septembris, 22:03:22 »
Tā jau domāju - čušs
zemene, neņem galvā to Minni....viņu neviens neņem nopietni! ;)