Autors Tēma: Mūsu bernu joki  (Lasīts 2372 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies zemene

Mūsu bernu joki
« : 2017. gada 04. septembris, 18:35:09 »
Man patik joki un jautriba bet vislabak man patik joki no dzīvs nevis sadomatie
Te es liks savu bernu jocigs teiciens vai atgadījums un jūs var man pievienoties

Atslēdzies zemene

Re: Mūsu bernu joki
« Atbilde #1 : 2017. gada 04. septembris, 18:39:59 »
Kad man Elmars piedzim tad meitiņ Aija intresejās no kuriens brālits radās, ome jau paspeja pastastit dumībs ka stāŗķs atnes to bet es teic ka  brālits mammitei puncītī izauga. Meitai tas viss saputrojās kopa jo nesen kad Elmars sajauc puzli ko Aijiņ lik, viņ dusmīg sauc man Mammit liec brāl puncitī un nes viņ atpakaļ stārķim!

Atslēdzies zemene

« Atbilde #2 : 2017. gada 04. septembris, 18:46:09 »
Bet nesen mes ar bērniem bij zoodarzā bet kad stāvēj pie begemotiem Aijiņ skatijās un prasij Tēta bet kad ta lielā zemūdene atkal ienirs?

Atslēdzies zemene

« Atbilde #3 : 2017. gada 05. septembris, 11:26:20 »
Pa Lieldienam cepam pirāgus, pienāk Aijiņ un pras: Mammit,bet ko tajos pirāgos var likt iekšā? Es saku; Speķi, sīpols, var arī kāposts un viskautko citu. Pēc brīž Aijiņ nāk un nes rokā mazus akmentiņs un saka; Mammit tad iecepsim pirādziņos akmentiņs  - pārbaudīsim cik omei stipri zobiņ.

Atslēdzies zemene

« Atbilde #4 : 2017. gada 05. septembris, 11:39:04 »
Man vecākā meit Vineta kurai tagad ir jau 17g, kad viņai bij kād 6g skatijās vienreiz ar opi grāmatiņ par visādiem putniem. Opis rāda putnus un stāsta; Tas strazds ...tā zīlīt...tas dzenis....tas sīlis. Vinet pras; Opi vai to sīli sauc Pēters? Opis pras; Bet kapēc tu tā domā? Vinet sak; jo es vienreiz dzirdej ka ome teic; tie pētersīļi vel pavisam mazi  lai vēl paaugās!