Autors Tēma: varam uzvilkt šahīdu?  (Lasīts 7126 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

varam uzvilkt šahīdu?
« : 2017. gada 05. septembris, 23:33:05 »
Tēma var teikt no Džimlairudi làà!
Penši ( man vēl patālu) ir gatavi aizstàvēt Latviju tās armijà!
...nu un manas pārdomas...
Objektīvi, ja mums uzbruks, tad mūs iekaros...tie nato kareivji ir šeit kā brīdinājums, bet ne reāls spēks...un neviens nezin, vai nato būs pēc 20 gadiem...
Mūs var iekarot vienas dienas laikā, bet kādas ir idejas pretoties?
Man šķiet, ka mežabrāļi modernajā pasaulē vairs nav aktuàli....ne tie meži vairs tàdi, un izsekot ir elementāri...atliek cīņa pilsētās
kas pasaulē šobrīd ir efektīva cīņa?
..nu, jā...pašnàvnieki ar §ahīda jostām...
Atliek pajautàt - Latvijā tā mēs varam pretoties jaunai okupàcijai?
Arābi sūta savus bērnus, arābietes piedzemdès...mēs kā nàcija nevaram to , mums maz bērnu un katrs dàrgs!
Tad džimlairūdirallāà? Pensionāri kā šahīdi?
Es dēļ Latvijas uzvilktu §ahīdu jostu un uzlaistu gaisà okupantu virsnieku namu...
Bet neviens mani tam negatavo...ja pienàks tā X stunda, tad man nav tàs jostas un būs bezspēcībà jànoskatàs...

Atslēdzies Broņa

Re: varam uzvilkt šahīdu?
« Atbilde #1 : 2017. gada 05. septembris, 23:36:59 »
Pilnmēness pilnbriedā.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2017. gada 05. septembris, 23:42:28 »
Pilnmēness pilnbriedā.
ok, es tak saprotu...vienkār§i domāju ...uz priek§u...drusk tālàk, ko darit...mežā iet nav jēgas

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2017. gada 06. septembris, 00:01:21 »
Katram vajadzētu būt skaidram nodomam priekš sevis, ko viñš darīs, ja notiksies tas, kas notiksies...ir liela grupa, kura saka, ka muks....ir liela grupa, kurai vienalga, kas pie varas...bet ir, kas pretosies un par to jàdomà jau šodien....tad, kad tevi okupēs, tas būs daudz daudz grūtāk...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #4 : 2017. gada 06. septembris, 00:10:22 »
pagaid Mao..man domāt viņam ir idejas..

bet penši ar jostām..hm..doma vispār nav peļama :scratch: es domāju..mans tētis ar piedalītos... tik viņš tālu neaizies... un josteli viņam vieglu vajag iedalīt...pats sevi knapi kustina. :scratch:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2017. gada 06. septembris, 00:31:30 »
mellene88, par ko ir runa? ...ir par to, ka mēs neesam tam gatavi....cilvēki, arī tavs tēvs, būtu gatavi ziedoties Latvijas brìvībai, bet čussss....tam būtu jāgatavojas šodien, kaut kādi kamikadzes kursi ...es šodien ar pilnu apziņu saku, ka uzvilktu šahīdu jostu in uzlaistu gaisà okupantu oficierus un zaldātus Rīgas kinoteatrī, ja mūs okupès...bet šodien man ir 0 gatavība šādai misijai...man ir moràla pàrliecība, bet neko nezinu par tehnisko izpildījumu...un okupācija var būt pēkšņi...no rīta pamosties un ir ! ...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #6 : 2017. gada 06. septembris, 08:31:11 »
Man diemžēl šķiet tā - pat ja katrs pieaudzis cilvēks Latvijā (ar to domāju nacionālistiski noskaņotos) šādi ziedotos, rezultātā paliktu tikai nepieaugušie un principā tīra vieta priekš tiem, kas jau nu  te gribētu okupēt.  :(

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2017. gada 06. septembris, 08:46:45 »
Man diemžēl šķiet tā - pat ja katrs pieaudzis cilvēks Latvijā (ar to domāju nacionālistiski noskaņotos) šādi ziedotos, rezultātā paliktu tikai nepieaugušie un principā tīra vieta priekš tiem, kas jau nu  te gribētu okupēt.  :(
tāpēc jau piesaucu džimlairūdi...tiem, kam bērni izauguši...man visi bērni lieli, aug mazbērni...zemessardzē ņem līdz 50, tam esmu par vecu...un kaimiņos sākas tās mācības Zapad

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2017. gada 06. septembris, 09:05:22 »
Blēņas tas viss... NK, cik Tev gadiņu?? karā neuzvar vis tas, kuram vairāk ieroču, bet tas, kuram ir stiprāka pārliecība... Un nevajag par citiem, vajag par sevi runāt
Kā tad bija 1990. gadā? Latvija ar plikām rokām (tās dažas mednieku pukalkas un baļķvedēji pie vecrīgas nebija ieroči) uzvarēja kodollielvalsti PSRS - un dabūja neatkarību!   

PS. paskatījos vakar TV, kur to Zapad pieminēja - nu tautas baidīšana un naida kurināšana...daudz netrūka līdz aicinājumam iepirkt sveces un sāli...ĀRPRĀTS!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #9 : 2017. gada 06. septembris, 09:17:06 »
Daddy, nekas nebūs kā 1990.gadà...toreiz sistēma bija satrunējusi....kļūda ir gatavoties tà, kā uzvarējām iepriekšējo karu

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2017. gada 06. septembris, 09:27:18 »
Nedomāju, ka PSRS bija tik satrunējusi, ka nevarēja uzrīkot asinspirti Baltijā... Drīzāk mēs bijām pārņemti ar neatkarības ideju...

Piekrītu, ka šobrīd LV ir "satrunējusi", daudzi cilvēki netic šai valstij, daudzi jau ir prom... un rezultātā aizstāvji būs tikai tie, kas TIC šai valstij...bet tādu nav daudz, šai ziņā Tev taisnība   

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2017. gada 06. septembris, 10:48:52 »

Blēņas tas viss... NK, cik Tev gadiņu?? karā neuzvar vis tas, kuram vairāk ieroču, bet tas, kuram ir stiprāka pārliecība... Un nevajag par citiem, vajag par sevi runāt
Kā tad bija 1990. gadā? Latvija ar plikām rokām (tās dažas mednieku pukalkas un baļķvedēji pie vecrīgas nebija ieroči) uzvarēja kodollielvalsti PSRS - un dabūja neatkarību!   
OMG, daddy, nudien jāsāk domāt, ka ar šo niku raksta Tavs mazbērns, nu nevar būt tāāāds naivums cilvēkam labākajos gados! :rat:
[size=78%]Biju es arī toreiz uz barikādēm (starp citu, 1991., ne 90. gadā) un atceros to fantastisko kopības sajūtu un ticību nākotnei, kuru bija vērts vienreiz mūžā izjust, jo tādas nebūs vairs nekad, bet... Objektīvi skatoties, ne jau mēs ar saviem baļķvedējiem tur ko uzvarējām, vienkārši tobrīd PSRS pati jau tirkšķēja pa vīlēm un bija spiesta izspļaut tos kumosus, ko vairs nespēja paturēt. Protams, uz atvadām asinspirti uzrīkot jau vēl varēja. Paveicās mums, proņeslo.  [/size]

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2017. gada 06. septembris, 11:03:40 »
OMG, daddy, nudien jāsāk domāt, ka ar šo niku raksta Tavs mazbērns, nu nevar būt tāāāds naivums cilvēkam labākajos gados! :rat:
[size=78%]Biju es arī toreiz uz barikādēm (starp citu, 1991., ne 90. gadā) un atceros to fantastisko kopības sajūtu un ticību nākotnei, kuru bija vērts vienreiz mūžā izjust, jo tādas nebūs vairs nekad, bet... Objektīvi skatoties, ne jau mēs ar saviem baļķvedējiem tur ko uzvarējām, vienkārši tobrīd PSRS pati jau tirkšķēja pa vīlēm un bija spiesta izspļaut tos kumosus, ko vairs nespēja paturēt. Protams, uz atvadām asinspirti uzrīkot jau vēl varēja. Paveicās mums, proņeslo.  [/size]

1991. gads bija tikko iesācies, kad bija barikādes. Neatkarības ceļš sākās 1990. gada 4. maijā, kad tika pieņemta Deklarācija par Latvijas valstiskās neatkarības atjaunošanu, vēsturniece Tu mūsu... :) 
Piekrītu, ka mums ļoti paveicās, tomēr arī tā kopības sajūta ļāva iet tālāk, attīstīt savu valsti, jo liela tautas daļa gribēja vienu un to pašu.
Kāpēc tad "kumosi" Baltkrievija, Moldova, Ukraina u.c., joprojām kuļas kā pliki pa nātrēm ?...kaut vai IKP uz iedzīvotāju salīdzini, vai iesaldētos konfliktus... Manuprāt tāpēc, ka pie viņiem daudz vairāk cilvēku neticēja tām valstīm...brīvība iekrita klēpī, bet viņi nezināja ko ar to darīt...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #13 : 2017. gada 06. septembris, 12:34:49 »
Jau no paša sākuma esmu teicis, ka LV armijas kontingentiem Irākā un Afganistānā nevis no NATO instruktoriem mācīties vajadzēja vairāk, bet no tiem, kuri otrā barikāžu pusē. Mūsu situācijā jēgas varētu būt kudiiiii vairāk.
Šahīda josta ne vienmēr ir labākais un vienīgais līdzeklis. Esmu padaudz liveleak video skatījies, tāpēc ir aptuvena nojausma par pareizo taktiku, bet piekrītu, ka visu izšķir cilvēki.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #14 : 2017. gada 06. septembris, 19:27:53 »
Zigfrīd, tà laikam ir pareizā doma, ka mūsu armijai ir jāmàcās no talibiem, modžahediem, du§maņiem utt...