Autors Tēma: varam uzvilkt šahīdu?  (Lasīts 7117 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: varam uzvilkt šahīdu?
« Atbilde #30 : 2017. gada 07. septembris, 11:35:41 »
Nu bet to Sevastopoli līdz ar zemi nolīdzināja gandrīz katrā kariņā...
Krievi līdz Sīrijai raķetes varēja aizšaut arī no Kaspijas jūras... bet ir vajadzīga osta, kur tās raķetes atkal uzpildīt... šodien braukšana, atvaionojos, iešana ar karakuģi ir politisks, nevis militārs žests. :) Tā žestikulē gan Krievija, gan ASV, gan Ķīna... ar admirāli kuzņecovu gan tas žests iznāca tāds smieklīgs... :)   

Atslēdzies Mao

« Atbilde #31 : 2017. gada 07. septembris, 11:41:03 »
Nu bet to Sevastopoli līdz ar zemi nolīdzināja gandrīz katrā kariņā...
Krievi līdz Sīrijai raķetes varēja aizšaut arī no Kaspijas jūras... bet ir vajadzīga osta, kur tās raķetes atkal uzpildīt... šodien braukšana, atvaionojos, iešana ar karakuģi ir politisks, nevis militārs žests. :) Tā žestikulē gan Krievija, gan ASV, gan Ķīna... ar admirāli kuzņecovu gan tas žests iznāca tāds smieklīgs... :)   

Krima ir nevis bāze, bet maiņas kārts. Kā pie reketieriem - uzsper viņi tavu kiosku gaisā un tad piedāvā aizsardzību un atlaižu karti viņu klubos smieklu gāzes paošņāt'i, kaut viss divtik dārgāks...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #32 : 2017. gada 07. septembris, 11:43:38 »
Es jau tik par to, ka nevajag cēloņus ar sekām vietām mainīt. Neba nu tāpēc Krievija pievāca Krimu, ka vietējie darbaļaudis to pēkšņi sagribēja, bet tāpēc, ka Krima tai stratēģiski nepieciešama. A referendumu sarīkoja, lai piedotu šai aneksijai kaut kādu likumisku paskatu, sak, tauta tā nobalsoja! Kā panāca vēlamo referenduma balsojumu, tas jau pakārtots jautājums, kam faktiski nav nekādas nozīmes, kādu skaitli vajadzēja, tādu arī dabūja. Ka bija daļa tautas, kas par pievienošanos Krievijai priecājās (tādi noteikti atradās un arī pie mums tādu netrūktu, ja kas), labprāt ticu, tikai ne jau viņi bija aneksijas virzītājspēks.

Ja nomainām "Krievija" uz "ES" un "Krima" uz "LV", tad takšu viss paliek tāpat, pareizi, ne? :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #33 : 2017. gada 07. septembris, 11:49:02 »

Ja nomainām "Krievija" uz "ES" un "Krima" uz "LV", tad takšu viss paliek tāpat, pareizi, ne? :)

Nē, mēs "izvarotājus" un "piedzērušos gejus" nemērīsim ar vienu mērauklu gan.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #34 : 2017. gada 07. septembris, 11:56:48 »
Par Krieviju mēdz teikt, ka tā ir "tautu cietums".
Par ES to skaļi neviens nesaka, bet kautkāda čivināšana pa kaktiem notiek, kaut http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/676179-polija_bridina_ka_daudzu_atrumu_eiropa_var_radit_jaunus_breksitus

Personīgi es esmu par dziļāku integrāciju ar ES. Savulaik braucu ar Krievijā ražotu Moskviču, tagad braucu ar ES ražotu Volvo, ziniet - kā diena pret nakti... :)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 07. septembris, 12:05:18 no daddy »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #35 : 2017. gada 07. septembris, 12:28:38 »
Par Krieviju mēdz teikt, ka tā ir "tautu cietums".
Par ES to skaļi neviens nesaka, bet kautkāda čivināšana pa kaktiem notiek, kaut http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/676179-polija_bridina_ka_daudzu_atrumu_eiropa_var_radit_jaunus_breksitus

Personīgi es esmu par dziļāku integrāciju ar ES. Savulaik braucu ar Krievijā ražotu Moskviču, tagad braucu ar ES ražotu Volvo, ziniet - kā diena pret nakti... :)

Lietot var daudzko, Volvo, Moskviču, Tata ... Derēja vienreiz ņemt un palietot nacionālo pašcieņu vai kādas līdzīgas figņas ... bet nevienam nevajag - noputējušas mētājas uz plaukta. Grešnim ģelom atkal sliktas domas nāk prātā, - vai tik kāds (-i), kliedzot: "Kaut vai vīzēs, bet - brīvā Latvijā", izlēkuši no vienas savienības, mīņājoties nocietās drusku vairāk par 10 gadiem, bet vairāk nevarēja, - ielēca atkal citā savienībā. :) Un neko, -laikam īsā atmiņa glābj, ja sirdsapziņa nemaz nemoca. :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #36 : 2017. gada 07. septembris, 12:33:13 »

... Derēja vienreiz ņemt un palietot nacionālo pašcieņu vai kādas līdzīgas figņas ... bet nevienam nevajag - noputējušas mētājas uz plaukta.

Kas šito saka? Zigfrīds? Turiet mani, turiet mani jeibogu, tūlīt būs matom po baritonski antresolā! Atveriet Skabūža durvis, es nešpetni skriešu, ka nenositos. Taisiet vaļā!!!!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #37 : 2017. gada 07. septembris, 12:36:29 »
Kas šito saka? Zigfrīds? Turiet mani, turiet mani jeibogu, tūlīt būs matom po baritonski antresolā! Atveriet Skabūža durvis, es nešpetni skriešu, ka nenositos. Taisiet vaļā!!!!

Atvaino, aizmirsu, ka pareizo zābaku laizīšana ir nacionālā brieduma, pašapziņas un attīstības pazīme! :) Nepareizo zābaku laizīšana un sēžamvietu bučošana - gluži otrādi. Es pareizi sapratu? :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #38 : 2017. gada 07. septembris, 12:40:10 »
Nē. Tu pat nogāzies vēl zemāk par tiem pašiem slavenajiem, spīdumspīdīgi uzlaizītajiem zābakiem. Mani līdz nevelc, es ir babuīns.... pfu, t.i. - es ir pret!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #39 : 2017. gada 07. septembris, 13:08:54 »
Derēja vienreiz ņemt un palietot nacionālo pašcieņu vai kādas līdzīgas figņas ...

Paskaidro, ko Tu ar to domā - palietot nacionālo pašcieņu - vai te nesāk ost pēc nacisma - mēs latvieši ...un jūs, pārējie...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #40 : 2017. gada 07. septembris, 13:49:15 »
Eu, veči tēma bija, kur dabūt §ahīda jostu X stundā...esmu ar mieru aiziet uz okupantu balli un uzlaist gaisà...tas nav vajadzīgs šodien, jo tad dp sàks interesēties....vajag teoriju, kà tikt pie tàs okupàcijas apstàkļos!...àtràk nevajag! :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #41 : 2017. gada 07. septembris, 15:47:57 »
Eu, veči tēma bija, kur dabūt §ahīda jostu X stundā...esmu ar mieru aiziet uz okupantu balli un uzlaist gaisà...tas nav vajadzīgs šodien, jo tad dp sàks interesēties....vajag teoriju, kà tikt pie tàs okupàcijas apstàkļos!...àtràk nevajag! :)
Stājies ZS, X stundā varēsi plosīties rokas, kājas pa gaisu ar gudru ģīmi un vēl varbūt pat paliksi ar savām rokām un kājām!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #42 : 2017. gada 07. septembris, 16:03:10 »
Pa vecu, neņems.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #43 : 2017. gada 08. septembris, 09:17:37 »
Pa vecu, neņems.
nu, jā runa ir par to vecumu, kad ZS vairs neņem un bērni lieli...piemēram, Lembim es neieteiktu, jo mazs puika, kaut arī oligarhs ir kudī vecāks par mani!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #44 : 2017. gada 08. septembris, 09:27:31 »
nu, jā runa ir par to vecumu, kad ZS vairs neņem un bērni lieli...piemēram, Lembim es neieteiktu, jo mazs puika, kaut arī oligarhs ir kudī vecāks par mani!

tad Tu vari bērniem/mazbērniem lauka mācības uzrīkot un savas zināšanas nodot... manējiem sīkiem tas ļoti patīk, gan šaut, gan "granātu mest, īpaši patīk maskēties, jo tad var ar dubļiem smērēties :)