Autors Tēma: varam uzvilkt šahīdu?  (Lasīts 7136 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: varam uzvilkt šahīdu?
« Atbilde #45 : 2017. gada 08. septembris, 09:43:02 »

tad Tu vari bērniem/mazbērniem lauka mācības uzrīkot un savas zināšanas nodot... manējiem sīkiem tas ļoti patīk, gan šaut, gan "granātu mest, īpaši patīk maskēties, jo tad var ar dubļiem smērēties :)
es Tevi lieliski saprotu, bet esmu kategoriski pret arābu taktiku, kuri par šahīdiem izmanto bērnus, pusaudžus...jàziedojas tiem, kas dzīvi izbaudījuši

Atslēdzies daddy

« Atbilde #46 : 2017. gada 08. septembris, 09:45:46 »
es Tevi lieliski saprotu, bet esmu kategoriski pret arābu taktiku, kuri par šahīdiem izmanto bērnus, pusaudžus...jàziedojas tiem, kas dzīvi izbaudījuši

Es savējos par šahīdiem viņus neaudzinu, bet domāju, ka prasme šaut un maskēties var dzīvē noderēt.
Turklāt labāk laiku pavadīt jebkādās reālās darbībās, nekā kompī šaut mošķus.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #47 : 2017. gada 08. septembris, 10:51:03 »

Es savējos par šahīdiem viņus neaudzinu, bet domāju, ka prasme šaut un maskēties var dzīvē noderēt.
Turklāt labāk laiku pavadīt jebkādās reālās darbībās, nekā kompī šaut mošķus.
tas pareizi, bet jāiemàca arī mukt, kad pretiniekam pārspēks....pret pārspēku ir jàiet cīņà tikai par ģimeni un Latviju...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #48 : 2017. gada 08. septembris, 11:13:02 »
Nekur nevienam ne par ko nav jāiet. Pretī jāstāv, kā klintij, tas gan.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #49 : 2017. gada 09. septembris, 19:59:15 »
Nekur nevienam ne par ko nav jāiet. Pretī jāstāv, kā klintij, tas gan.
...kā klints var pāris stundas...sabiedroto algotņi muks (ja paspēs), jo algotņi nekaro pret pārspēku 10:1...par to viņiem nav samaksāts...reāla pretošanās ir diversijas un terora akti....mežos vairs nevar laimi meklēt - tagad katru meža bunkuru no gaisa ar modernajām tehnoloģijām atklās...atliek cīņa pilsētās - iejukt pūlī...nu, un nav nekā efektīvāka par šahīdiem...
Kāda velna pēc tika uzņemta filma "Džimlairūdi " ?
Pensionāri tak nekaros kā jauni kareivji...bet kā šahīdi var..
Lūk, Broņa - uzvilks šahīda jostu un dosies ar spaini un slotu it kā uzkopt opantu štābu! Tur tak dzīvo kā cūkas un grīdu neviens nemazgā...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #50 : 2017. gada 09. septembris, 20:09:45 »
...kā klints var pāris stundas...sabiedroto algotņi muks (ja paspēs), jo algotņi nekaro pret pārspēku 10:1...par to viņiem nav samaksāts...reāla pretošanās ir diversijas un terora akti....mežos vairs nevar laimi meklēt - tagad katru meža bunkuru no gaisa ar modernajām tehnoloģijām atklās...atliek cīņa pilsētās - iejukt pūlī...nu, un nav nekā efektīvāka par šahīdiem...
Kāda velna pēc tika uzņemta filma "Džimlairūdi " ?
Pensionāri tak nekaros kā jauni kareivji...bet kā šahīdi var..
Lūk, Broņa - uzvilks šahīda jostu un dosies ar spaini un slotu it kā uzkopt opantu štābu! Tur tak dzīvo kā cūkas un grīdu neviens nemazgā...

Paskaties, Nakat, liveleak vecos Afganistānas vai Irākas video (filmētus no tās, otrās, nepareizās puses), ja tādi tur vēl saglabājušies. Nav pat runa par to, ka NATO algotņi pret apbruņotu pārspēku cīnīsies, - tur ir redzams, ka pat pret baskājainiem civilistiem ar pusgadsimtu agrāk ražotiem AK necīnās. Vnk vairumā gadījumu, glābjot savu pēcpusi, jebkādu nepatikšanu gadījumā paņem pēdu un izsauc aviāciju, kurai ar AK nevar tikt klāt. Kā Tu domā, no gaisa zigfridam radies tāds pesimisms attiecībā uz NATO spēju izpildīt 5. paragrāfu? Takšu nē, - nepareizos video saskatījies lielā skaitā esmu. :)
Nepareizie video, tie ir tādi, kuros galvenajā lomā nav neuzvaramais Teksasas reindžeris, kurš iesēdies neievainojamajā :) tankā Abbrams.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #51 : 2017. gada 09. septembris, 20:22:00 »
Zigi, kamēr nato un ābramu klātbūtne attur no iebrukums, jo negrib megakašķi - tikmēr par amīšiem paldies un neviena slikta vārda! Lamàsim tad , kad muks!
Šodien viņi ar mums un ne jau mēs nodosim! :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #52 : 2017. gada 09. septembris, 21:30:46 »
Tad, kad muks, lamāties būs par vēlu, Nakat. :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #53 : 2017. gada 09. septembris, 21:42:26 »
Nē, nebūs !...vēl nopakaļ saukšu paldies par tiem 26+ gadiem! ....tas nav maz un paldies ir cienīgi pelnīts! ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #54 : 2017. gada 09. septembris, 21:48:51 »
Nē, nebūs !...vēl nopakaļ saukšu paldies par tiem 26+ gadiem! ....tas nav maz un paldies ir cienīgi pelnīts! ;)

Un? 26 gadu pēc būtu vajadzīgs šis viss? Nav tā vērts. Jā, mani tikai cits jautājums nodarbina. Mēs te klanāmies, klanāmies, bučojam rokas visādiem vēstniekiem un prezidentiem par aneksijas neatzīšanu tumšajos sociālisma gados, par palīdzību neatkarības atgūšanā, utt. ... Vot, kad (kā Tev šķiet) jāpienāk tam brīdim, kad latviešiem būtu jāpasaka: "Viss, veči! Mēs savu parādu jums visiem esam atstrādājuši. Esam norēķinājušies ar jums visiem, - tagad mēs paši lemsim, kā mums dzīvot, pret ko ieviest sankcijas un pret ko - neieviest, ar ko sarunāties un ar ko - nē, ar ko sadarboties un ar ko - nē, utt."? Vai varbūt tādam brīdim vispār nav jāpienāk?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #55 : 2017. gada 10. septembris, 00:04:24 »
Zigi, dumjš! :D
Kamēr Krievija nav sabrukusi daudzslās provincēs, tikmēr esam atkarīgi no amīšiem vai ķīniešiem! :D...kad krievi sabruks kā arābi tur neskaitāmās arābu valstīs - Maroka, Lībija, Tunisija, Ēģipte uttt...tikmēr miera nebùs...iespējams tā bija kļūda aiziet kp Krievijas, kamèr tā nav sadalījusies  Maskavas valstì, Pleskavas valstī, Pēterburgas valstī utt... Latvijas neatkarība nav NATo, bet gan Kriebijas sadalīšanās....Balltkrievija atdalìjàs no CCCP un tà mūs apdraud? ...gandrīz draugs, ja nav Krievijas...Latvijas drošība ir sadalīt Kriebiju kàdās 50 valsīss..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #56 : 2017. gada 10. septembris, 07:00:54 »
 ;) ;) ;)
Čamdīja trīs aklie ziloni un karsti strīdējās. Viens teica, ka zilonis ir kā stabs, otrs - kā šļūtene, trešais - kā vēdeklis....

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #57 : 2017. gada 10. septembris, 09:01:18 »
Zigi, dumjš! :D
Kamēr Krievija nav sabrukusi daudzslās provincēs, tikmēr esam atkarīgi no amīšiem vai ķīniešiem! :D ...kad krievi sabruks kā arābi tur neskaitāmās arābu valstīs - Maroka, Lībija, Tunisija, Ēģipte uttt...tikmēr miera nebùs...iespējams tā bija kļūda aiziet kp Krievijas, kamèr tā nav sadalījusies  Maskavas valstì, Pleskavas valstī, Pēterburgas valstī utt... Latvijas neatkarība nav NATo, bet gan Kriebijas sadalīšanās....Balltkrievija atdalìjàs no CCCP un tà mūs apdraud? ...gandrīz draugs, ja nav Krievijas...Latvijas drošība ir sadalīt Kriebiju kàdās 50 valsīss..

Vot, vot, - tipiskā latvieša domāšana: "Kāds atnāks un visas manas problēmas atrisinās manā vietā, bet man ... nekas nav jādara." :) Kā teica Pliekšāns (?): "Mēs esam lieli tik, cik mūsu griba ..." (latviešu klasika, starp citu). Vot, tā griba iztrūkst, y nevajag tādu, vai ne? Iztrūkst, vot y latvietis pats ir izvēlējies būt un palikt par no citu labvēlības atkarīgu jampampiņu ar nulles spējām pašam kko veidot. :) Jā, bet par to, ka šajā pasaulē nekas nav par brīvu ... par to takšu var vienkārši aizmirst un to neredzēt! Nu, piemēram, ar skaistiem lozungiem iesoļojām ES! Cena? Sagriezti zvejas kuģi, nonullēta cukura ražošana, sankciju piespiedu ieviešana pret vienu no lielākajiem LV eksporta tirgiem (citiem mūsu šprotes nav vajadzīgas), ... Rezultāts - krīze un plika pa*aļa. :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #58 : 2017. gada 10. septembris, 09:20:36 »
Zigfrīd, nav mums plika pakaļa - visi apģērbti un paēduši.
Mums plika pakaļa ir salīdzinot ar bagātajiem, bet man tas neskauž, jo zinu cik šie nelaimīgi...
Cilvēkam pietiek ar vieniem džinsiem un putras bļodu, bet suši un dolčegabana ir muļķība..
Ja runā par problēmu atrisinàšanu manā vietā, tad piekrītu idejai, ka vajadzētu pievienoties Krievijai, lai palìdzētu tai sabrukt 50-100 valstīs...kad 91.gadā aizgājām, tā sabruka par 15....par maz....moš, mums jāatgriežas un jāsadala tas lācis 100 daļās?...to nevar izdarīt no malas, to var izdarīt tikai no iekšas

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #59 : 2017. gada 10. septembris, 12:13:00 »
Es, protams, iesmīnu par visiem šitiem gadījumiem, kad visu laiku ļaunie RUS murgi rādās, kamēr tepat, deguna priekšā ņifiga neredzam. :) Brāļuki leiši nez' kāpēc LV savās Maximās tura augstas cenas, kamēr LT tās cenas vietām ir par kārtu zemākas? :) Kā to izskaidrot? Da vienkārši, - tas saucas "cenu politika, lai es maksātu nodokļus LT, nevis LV." Kamēr mūsu tirliņpolitiķi izliekas neko neredzam un pingvīni tikpat glupi pavelkas uz iebaidīšanu ar lielo krievu lāci, brāļuki no kaimiņlietuvas paklusām dara to, ko neviens krievs vēl ij atļāvies nav. :)