Autors Tēma: Dzeltena klacha- Maligini  (Lasīts 23894 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Dzeltena klacha- Maligini
« Atbilde #45 : 2017. gada 11. decembris, 08:43:47 »
hmmmm...ja tāda doma prātā, tad tā runā par Tevi kà cilvēku, kurš analoģiskā situàcijà ,iespējams, ar tà rīkotos...:)

Nebuus gluzhi taa... ja es izsaukumaa, kur kundze ar acs traumu puuderee mozgas, ka pati kritusi a man mugiras smadzenes saka citu versiju (kura gala izraadaas pareizaa)... un tas nav taapeec, ka es pa savu maati mestu ar glaazi pa feisu...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #46 : 2017. gada 11. decembris, 09:17:55 »
Nebuus gluzhi taa... ja es izsaukumaa, kur kundze ar acs traumu puuderee mozgas, ka pati kritusi a man mugiras smadzenes saka citu versiju (kura gala izraadaas pareizaa)... un tas nav taapeec, ka es pa savu maati mestu ar glaazi pa feisu...

Šķiet, ka nakata kungs domāja, ka Tu būtu spējīga/pieļautu mest to glāzi attiecīgā situācijā ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #47 : 2017. gada 11. decembris, 09:43:26 »
Es runāju par to, kas te gaisā virmo :)...jauna sieviete apprec daudz vecāku bagātu veci naudas dēļ, lai viņu pēc tam nozūmētu :D...es jau ar neesmu tur labāks cilvēks, domātu līdzīgi, ja apprecētu 20+ vecāku bagātu kundzi ! ;)..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #48 : 2017. gada 11. decembris, 10:00:58 »
Hmm...52 vai cik tur gan nav pamats vecuma nāvei

Atslēdzies daddy

« Atbilde #49 : 2017. gada 11. decembris, 10:17:21 »
Nav. ar 70M kontā tak var dajebko pārstādīt... un nebija jau dzirdēts, ka viņš tur baigi vārgtu...
cita lieta - negadījums, bet to jau tagad pētīs...
RIP

Atslēdzies tex

« Atbilde #50 : 2017. gada 11. decembris, 10:53:13 »
nē, šiem tai ģimenē raibi iet... bailes ko iedomāties. Noteikti ir lietas, par kurām pat nenojaušam.
Kaut vai tas, ka Elīna pēkšņi vairs negrib šķirties un ar steigu ir atpakaļ. Teiksim, divi varianti -
zināja, ka drīz būs beigas un k čertu šķiršanos, ja viss notiek dabīgā ceļā. Vai atkal, šī ir atpakaļ,
 un, kā mēdiji ziņo, pēkšņi atkal laimīga. Tik tāl, kā šim veselība vairs netur līdz.
Tur sižetam ir TIK daudz variantu... un gala tam visam vēl nav. Jo priekšā vēl patologa slēdziens
 un mantas dalīšana. Mēs vēl dabūsim par to visu palasīt

Ja par literāriem pavērsieniem...
Ja nu uzzināja par kkādu slimību, piemēram, smadzeņu audzēju, kas lika viņam tik neadekvāti izrīkoties.Vai jūs kā sievas tādā gadījumā neietu atpakaļ pie tomēr iemīlēta vīra? Ja dzēris, sitis un ārdījies dēļ audzēja un uzzinājis, ka gals nav tālu? Arī tāds pavērsiens varētu būt. Tas ka clv bagāts, vēl nenozīmē, ka pa ārstiem patīk skraidīt...

Atslēdzies tex

« Atbilde #51 : 2017. gada 11. decembris, 11:21:49 »
Un jā, man kkā šķiet, ka kā cilvēki viņi bija viens otra vērti un viens otru pelnījuši  ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #52 : 2017. gada 11. decembris, 12:41:25 »
Daddy, tiešam domā, ka par naudu var jebko izārstēt  :rat:

Atslēdzies true detective

« Atbilde #53 : 2017. gada 11. decembris, 12:42:08 »
nāves iemesli varbūt daudzi, piem. pēkšņi  plīsusi smadzeņu aneirisma, sirds infarkts...bet kaut kā Maligina nāve kārtējo reizi lika aizdomāties, cik trausla ir robeža starp dzīvi un nāvi. pēc manām domām pa daudz pēdējā laikā ar savu bagātību plātijās pa dzelteno presi, nu bagāts esi, nu esi, dzīvo un baudi to, nauda tam ir domāta, lai tērētu un labi dzīvotu, bet izrādīšanās utml. tikai piesaista skauģus, nelabvēļus, ienaidniekus, vārdu sakot kāds pamatīgi noskauda.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies daddy

« Atbilde #54 : 2017. gada 11. decembris, 12:58:44 »
Daddy, tiešam domā, ka par naudu var jebko izārstēt  :rat:

jebko protams nē, bet daudz ko gan, kas parastam "mirstīgajam" nebūtu pa kabatai, piemēram saistībā ar vēžiem vai kardioloģju.
D.Rokfelleram sirds esot pārstādīta 7(!) reizes...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #55 : 2017. gada 11. decembris, 14:07:33 »

Atslēdzies reno

« Atbilde #56 : 2017. gada 11. decembris, 17:21:14 »
man šķiet, ka nepareizām vielām naudu tērēja

Atslēdzies Minne

« Atbilde #57 : 2017. gada 11. decembris, 22:47:12 »
Intervija neliecina, ka slims bijis.
Nē, nu ir jau slimības, kas strauji norisinās

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #58 : 2017. gada 11. decembris, 23:38:12 »
Vajag tak saprast kàdàs aprindās apgrozījās...un nerunāsim te par mākslas pasauli vai jaunām aktrisēm..
Viņš bija farmàcijas biznesā !!!!!
...tas ir - paziņu loks, kas saistīts ar ķīmiju un jaunāko indu (pareizi ir inžu?) - visas zāles ir indes, kuras tur indē ko nu katru reiz vajag - apēdam tableti un kaut ko noindējam savā organismā (pārsvarā sliktos noindējam)...nu, ja Tev blakus ikdienā ir cilvēki, kuri visu zin par indēm, tad kāds brīnums, ja nomirsti 52 gados un atstāji izlaupīšanai 100 ļamus...
Tur tak tik daudzas intereses, ka ne Puaro , ne Šerloks nesaprastu - kam tas bija izdevīgi!
Es lieku uz Kiru! :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #59 : 2017. gada 11. decembris, 23:44:23 »
Kas ir Kira?