Autors Tēma: Nedusmojos  (Lasīts 3494 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Nedusmojos
« : 2014. gada 05. novembris, 21:19:56 »
Ljoti aizkjeera - kkas totaali salauzts un izkropljots, tomeer vienlaiciigi arii netverami skaists shajaas sievietees. Varbuut agraakaas sievishkjiibas atblaazma un sapnji?

http://www.featureshoot.com/2014/10/thought-provoking-portraits-russian-sex-workers-designer-clothing-nsfw/

uzraugs001

• Viesi
Re: Nedusmojos
« Atbilde #1 : 2014. gada 05. novembris, 21:27:33 »
Plikas, sadurstītas narkomānes ar trulu skatienu bez jebkādām atblāzmām. Nav pilnīgi nekādu atblāzmu un romantikas.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2014. gada 05. novembris, 22:05:55 »
ui, es kā iegāju tai linkā vairs stundu ārā netiku ;o)  Nu kamēr dators pats ārā izmeta...  :computer: ... ļoti interesanta vietiņa :blushing:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2014. gada 05. novembris, 22:08:02 »
ui, es kā iegāju tai linkā vairs stundu ārā netiku ;o)  Nu kamēr dators pats ārā izmeta...  :computer: ... ļoti interesanta vietiņa :blushing:

Par ko tad Tevi izmeta? ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2014. gada 05. novembris, 22:13:15 »
Nop. Nepatika.
No sākotnējā posta iedomājos, ka projekts ir ar domu šīs sievietes uz brīdi "izcelt saulītē" - tipa Ievas pārvērtības. Izrādās - ar smalkāku vai ne tik smalku, vai galīgi nepiemērotu drēbi vēl vairāk pasvītrot sū..naino dzīves īstenību. Kaut kā nežēlīgi izskatās pēc "mākslinieku" vēlmes pucēt savu imidžu, mēreni nekorektā veidā izmantojot "padibeņu" pakāpiena sievietes.
Neko labu gan par modes industriju nedomāju jau līdz šim...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2014. gada 05. novembris, 22:18:13 »
Tās ielas meitenes it kā demonstrē kaut kādu modi, bet  būtībā pāc skatiena, pašas nesaprot kur atrodās , Labs materiāls , ko parādīt  tiem, kas prieka pēc sev šad tad kaut ko iešļircina. Kaut gan - Ārprāts, ko cilvēks ar sevi spēj nodarīt !!!

A izmeta - mani tas dators, ja es ilgāku laiku kaut kur atrodos un neko nedaru ... met ārā . Pati nesaprotu - parādās kauy kāds  faila logi ar šašķebtu ģīmi

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2014. gada 05. novembris, 22:19:53 »
a vieta man patika, tur , bija arī citi linki ar  foto, kas bildēti netradicionāli,  nekad neko tādu neesmu redzējusi ... tāpēc  pazaudējos laikā ;o)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2014. gada 05. novembris, 22:22:11 »
teiksim šis te bija interesants par transgenderiem, puikām ar meitenes izskatu ... tāds dabas  brīnums
http://www.featureshoot.com/2012/11/evocative-portraits-of-transgender-youth-by-bettina-rheims-nsfw/

vai šis, ar krītošiem cilvēkiem
http://www.featureshoot.com/2014/03/suspended-beauty-bence-bakonyis-floating-photos/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2014. gada 05. novembris, 22:24:38 »
Gan jau taaa arii ir. Taapeec mani aizkjeera shis tragjiskais absurds.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #9 : 2014. gada 05. novembris, 22:42:22 »
Godīgi sakot, šausmene :( un jā, man arī neliekas forši taisīt mākslu vai biznesu uz tik nelaimīgu cilvēku rēķina.

Tad jau tas ar invalīdiem bija labāks - dzīvespriecīgāks.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #10 : 2014. gada 06. novembris, 08:35:54 »
Saskatīju elegantas līnijas, par spīti šausminošas realitātes klātbūtnei. Šķiet, ka pieskāros fotogrāfa domai.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #11 : 2014. gada 06. novembris, 08:36:42 »
Nezinu, nepatika. Nevarēju cauri heroīna izdzēstajiem vaibstiem saskatīt dziļo dvēseli, skaistumu un nepiepildījumu. Tikai sagandēts ķermenis, ko pametusi dvēsele. :(

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2014. gada 06. novembris, 12:06:50 »
Nezinu, nepatika. Nevarēju cauri heroīna izdzēstajiem vaibstiem saskatīt dziļo dvēseli, skaistumu un nepiepildījumu. Tikai sagandēts ķermenis, ko pametusi dvēsele. :(

Dveeseles un skaistuma atblaazma no taa laika, kad vinjas staaveejushas izveeles priekshaa? Kad tas, par ko vinjas tagad runaa un sapnjo (?) dizaineru dreebiishu iegjeerbtas, veel bija iespeejamaa realitaate? Toreiz un tagad, spozhums un posts, viens celjsh vai otrs celjsh...nu, kaut kaa taa es uztveeru. Dveesele ir (ir bijusi) visiem..

Atslēdzies Betons

« Atbilde #13 : 2014. gada 06. novembris, 12:17:49 »

Dveeseles un skaistuma atblaazma no taa laika, kad vinjas staaveejushas izveeles priekshaa? Kad tas, par ko vinjas tagad runaa un sapnjo (?) dizaineru dreebiishu iegjeerbtas, veel bija iespeejamaa realitaate? Toreiz un tagad, spozhums un posts, viens celjsh vai otrs celjsh...nu, kaut kaa taa es uztveeru. Dveesele ir (ir bijusi) visiem..

"Stāvēšana izvēles priekšā" nereti nav tāda, kā Tu, iespējams, iedomājies. Vide ievelk sevī, nedodot izvēli. Vairumā gadījumu. Vai arī pie t.s. "izvēles" ir ļoti nopietni jāstrādā jau no bērnības, un arī ne vienmēr tas ir iespējams.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2014. gada 06. novembris, 12:33:12 »

"Stāvēšana izvēles priekšā" nereti nav tāda, kā Tu, iespējams, iedomājies. Vide ievelk sevī, nedodot izvēli. Vairumā gadījumu. Vai arī pie t.s. "izvēles" ir ļoti nopietni jāstrādā jau no bērnības, un arī ne vienmēr tas ir iespējams.

Pilniigi piekriitu Tev - skaidrs, ka nav viena noteikta diena, kad izdomaasi savu likteni. Es vairaak par to iespeejamiibu, potenci, kas bijusi (jo bijusi tachu) un aciimredzot izkjeernaata taadu vai citaadu iemeslu deelj. Shis apggeerbs uz vinju kjermenjiem  - kaa izsmiekls, kaa kropliiba, kaa ziimogs - ar tevi, sieviete, ir cauri. Ai, man vakar bija tik skumji par visaam pasaules sievieteem, taadas eksistenciaalas skumjas bija uznaakushas