Autors Tēma: henrija millera pēdās..  (Lasīts 49893 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: henrija millera pēdās..
« Atbilde #15 : 2017. gada 11. septembris, 16:14:33 »
klau, Tu tak veselu kapitālu esi prostitūtās pajājis, latviski sakot... ;) 
...un visām vārdiņus atceries...moš bučojies arī ar šīm  :faint: :faint:
ja godīgi, daddy, tad esmu sievietēm iztērējis tik, cik pa divàm dzīvēm nesapelnīsi! ;)

Atslēdzies dip

« Atbilde #16 : 2017. gada 11. septembris, 16:16:36 »
Tie bija izmēģinājuma un pētījuma kniebieni - pēc nacionālās piederības un horoskopa zīmes.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #17 : 2017. gada 11. septembris, 17:39:24 »
Natàlija.
Atkal Ķengarags. Balto ķieģeļu piecstàvena.
Meitenei 19 gadi, tìģeris un zivs.
Augums - visur drusk pa daudz...ņem kuru vietu gribi - vidur drusk, drusk par daudz!
Blondìne. Ìsts biezpiena dìzelītītis! No skata nekas īpašs, bet gulēt virsù super, duper!
Enerģiski kniebjas! Spēj tik turēt...
No sarunàm - viņai ir papiks, kurš par viņu rūpèjas...nu, tāds bandīts ap 50, ar pliku pļe§ku un nedaudz tetovēts...papiks.
Kad dràzàmies otru reizi, pèkšņi Natàlija saka - viss, es beidzu ...nu, nekas par to neliecināja...ok, beidza tad beidza...es ar kaut kā tur pabeidzu...bet nav man tādas pieredzes,  ka beibe beidz un neļauj tev normāli beigt...lūk, tāda Natālija ķengaragā...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #18 : 2017. gada 11. septembris, 18:28:54 »
Ja es pareizi saprotu, autoram ir tik daudz informācijas (personiskās netipiskās dzīves pieredzes), ka pietiktu ... varbūt kopotajiem rakstiem - nē, bet kārtīgam pers. blogam, - jā. Nez', es pareizi saprotu? Materiāls manā uztverē galvas tiesu interesantāks par ceļojumu aprakstiem un lielu daļas cita, kā SF netrūkst, jo ... ceļojumos ir bijis bezmaz' katrs, bet palūkoties aiz šādas dzīves priekškara ... Domāju, ka varējis retais. Un runa nav par to, pozitīvi vai fui, fui, galvenais, ka ir pieredze, kādas nav katram trešajam.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #19 : 2017. gada 11. septembris, 18:33:57 »
Jeļena.
Atbraucu kaut kur Ziepniekkalna daudzstāvenēs. Neviens nesagaida, tad uzrodas darbīgs puika -  drāzīsi Ļenku?...tūlīt sameklēšu!...daudzstāvenes ielokā,  9 stāvi un katrā logā babulis blenž uz pagalmu, kur stāvu viens...puika auro pagalmā - gde Ļenka?...no logiem atskan padomi - tur, tur vai citur! :D
...visi babuļi skatàs kà tv! :)
Ļenka atnāk ...ļoti smuka beibe 18 gadi, strēlnieks , tīģeris...
Dodamies uz dzīvokli kaut kur 9.stāvā...mazākajā istabā 119.sērijas trīsistabniekā, citā istabā dzirdamas bērna raudas...
Nu,gribi pi*ties? - jaiutā Jeļena.
Gribu - atbildu.
Ko? Sieva nedod?
Dod...bet ...
Tu, tak pilnīgs kretīns...
Bet ko tu pārdodies?
Naudas nav un tāpēc ...
Esam gultā, mīlējamies un turpinām strīdu...dràžamies un skaidrojam, kas ir labàk - mirt badu vai pi*ties par naudu...
Esam sasvīduši un nikni..
Tu, mani skuķis nemācīsi!
Tu jobers nīkulīgais!
Ok, stunda pagàja jautri...
Nākot laukà no 9.stāvenes man sekoja vismaz 20 babuļu skatieni....laikam vajadzēja pateikt - dosvidanja uz soliņa sēdošàm...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2017. gada 11. septembris, 19:32:48 »
Ja atmetam "obļiko moraļi", Tev nebija bail iepīties kādā kriminālā vai dabūt sliktu slimību?

Bet kopumā stāsti interesanti un valoda baudāma. Turpini... :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2017. gada 11. septembris, 19:35:31 »
Es secinu, ka nakata kngam no prostitūtām vajadzējis vienu - uzzināt horoskopa zīmi

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #22 : 2017. gada 11. septembris, 20:09:31 »
Ok, ja patīk rakstītais, tad bùs stàsts kur uzrāvos pa īstam ...un izjuka mana trešā laulība :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #23 : 2017. gada 11. septembris, 20:31:42 »
Mana padauzīgà sieva dodas uz klases salidojumu, kur nopisī*es ar diez vien ko...es saprotu savu kļūdu precoties tre§o reizi un esmu totàls stulbenis.
Tas nekas, ka man 36.dzimšanas diena un neuzticīgà sieva ir aizpisusies prom pie klases biedriem! Pats vainīgs !
Ok, viens...pavisam viens...un
 tev ,ķēms; šodien 36..
Problēmas ar bērnības draugien...visi nabagi, bet man miljoni...nu, nevaru kopā neko svinēt...dažādas kategorijas...koroče, stulbenis es..
Zvanu Lady lux...un saruāju...lux nav lētais...jau 20 lati
Pirmoreizi prostitūcijā satieku latvieti!
Esmu kādas 20 izmēģinājis, dzīvojam Latvijā un nav nevienas latvietes!
Lūk, dzimšanas dienas dāvana - Sandra!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #24 : 2017. gada 11. septembris, 20:39:01 »
Lūk, dzimšanas dienas dāvana - Sandra!

Man jau likās, ka bildi ieliksi...  :faint:

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #25 : 2017. gada 11. septembris, 21:16:11 »
HIV 01.04.2017 HIV+ 7054,
Rīgā katrs 200, Ventspilī katrs 240, Jūrmalā katrs 300.
Galvenā vecuma grupa - 21-40g. 55% intravenozās narkotikas, 45% - seksuālā transmisija.
Uzskaitē ņemtie 2010. - 231, 2011. - 260, 2012. - 276, 2013. - 295, 2014. - 339, 2015. - 442, 2016. - 376, 2017. - 191 (līdz 22.jūn.)
174 - biseksuāli, 275 - homoseksuāli, 607 - nav datu, 4357 - heteroseksuāli
Vecuma grupas 15 - 20 inf. 85, 21 - 40 inf. 1961, 31 - 40 inf. 1918, 41 - 50 inf. 1015, 51 - 60 inf. 354, 61 un vairāk - inf. 80
Seksa veidi - orālais sekss - viszemākais risks, vaginālais - augstāks risks, anālais sekss - visaugstākais risks.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #26 : 2017. gada 11. septembris, 21:32:51 »
Sandra.
Latviete, 26 gadi. Kaza. Údensvīrs.
Dzimšanas diena 14.februàri - visu mīlētāju dienā.
Vienaudze ar Pamelu Andersoni, bet smukāka!
Man varat ticēt! :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #27 : 2017. gada 11. septembris, 23:20:50 »
beidzot vēl kāds dzīvs cilvēks ..cepums Tev Nakatk-kg. Vispār es gribēju pie visiem Taviem pastāstiņiem ielikt  pa laikiņam.. bet morālie sargi pārpratīs...  ;)

p.s a kapēc šķīries ar trešo sievu? ja jau bijāt lidzvērtīgi partneri?

p.p.s sekoju lidz un smaidu..mans horoskopa lops, tīrs un neaptraipīts(pagaidām)  :rofl:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #28 : 2017. gada 11. septembris, 23:56:25 »
Mellen, lai nu ko, bet to, ka Tu ņem pierē kaut kādus morālos sargus... to nu nekādi nebiju domājusi. Un ne tāpēc, ka domāju amorālu esam, bet tāpēc, ka pofigs, ko kurš domā.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #29 : 2017. gada 11. septembris, 23:58:49 »
Raimond, Taviem datiem būtu īsta vērtība tad, ja pie heteroseksuāļiem būtu arī cipars, cik no prostitūtām dabūts, cik - no mīlošajām otrajām pusēm...
Visus sakost!