Autors Tēma: henrija millera pēdās..  (Lasīts 49883 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milka

Re: henrija millera pēdās..
« Atbilde #30 : 2017. gada 12. septembris, 01:04:32 »
90.tajos gados Olga, kura ir suns pēc horoskopa un 23 gadus veca, t.i. sanāk, ka dzimusi 1970. un nakatkgs zaudējis nevainību 1993.gadā.
Latviete Sandra, Pamelas vienaudze, 26 gadi viņai bija 1993.gadā, jo Pamela dzimusi 1967.gadā. Un nakatkgam ir 36 gadi un jau 3 laulība.

No dotā secinām, ka  nakatkgs zaudējis nevainību un 3 reizes apprecējies viena gada ietvaros 36 gadu vecumā.

Fantastiski!  :coffee:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #31 : 2017. gada 12. septembris, 01:13:36 »
Milka, nopratu, ka Olga bija nakata knga pirmā par naudu pirktā prostitūta, bet ne viņa pirmā sieviete

Atslēdzies Milka

« Atbilde #32 : 2017. gada 12. septembris, 01:32:28 »
Minne, te citāts:

"..Nav man šādas pieredzes...līdz šim bija tā aplidošana, valdzināšana, mēģinàšana piedzirdīt, lai tiktu biksiņās...šeit 15 lati, bet ko tālāk? Kaut ko jārunā?...nu, mēģinu iepazīt tuvāk...ok, Olga...pēc horoskopa vērsis un suns, 23 gadi...jopcik, mana pirmā meitene ar kuru zaudēju nevainību ar bija vērsis un suns....
Olga jautā, kāpēc bremzēju?...nu, jā...par sex ir samaksāts, bet man nav ierasts....pirmā reize takš"

Atslēdzies Milka

« Atbilde #33 : 2017. gada 12. septembris, 01:40:12 »
Un visas epizodes, ņemot vērā meiteņu horoskopus, ir 93.gadā.
Kaut kāds "zvaigžņu birums".

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #34 : 2017. gada 12. septembris, 05:45:05 »
Da labi, es jau ar čuju, ka te ir vismaz krietni piepušķots, bet lai tak.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #35 : 2017. gada 12. septembris, 06:54:03 »
Minne, te citāts:

"..Nav man šādas pieredzes...līdz šim bija tā aplidošana, valdzināšana, mēģinàšana piedzirdīt, lai tiktu biksiņās...šeit 15 lati, bet ko tālāk? Kaut ko jārunā?...nu, mēģinu iepazīt tuvāk...ok, Olga...pēc horoskopa vērsis un suns, 23 gadi...jopcik, mana pirmā meitene ar kuru zaudēju nevainību ar bija vērsis un suns....
Olga jautā, kāpēc bremzēju?...nu, jā...par sex ir samaksāts, bet man nav ierasts....pirmā reize takš"

Milka, Tu lasi tikai katru otro rindiņu? Visi, izņemot Tevi, visu saprata pareizi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #36 : 2017. gada 12. septembris, 11:26:39 »
Tie bija izmēģinājuma un pētījuma kniebieni - pēc nacionālās piederības un horoskopa zīmes.
ir tak ar cilvēku jārunā...nonākam ar meiteni divatā un nedaudz jāiepazīstas? Ko runāt ar sievieti, ar kuru esi iepazinies pirms 5 minùtēm?...ok, ir nerunīgi džeki....bet es tàds, kurš komunicē....varam daudz ko izrunāt...un ar ko sākt, kad pateikts vārds(bieži samelots)?
Horoskops ir neitrāla tèma un viegli risinās gandrīz ar katru sievieti, ne tikai prostitūtu.
Ko vèl veči grib uzzināt - vai es tev šodien pirmais? Tad visas meitenes melo...
Man patika ar viņām runāt par viņas pirmo sex, kā pazaudēja nevainību utt..
Uh, kas par stāstiem ir krājumā! :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #37 : 2017. gada 12. septembris, 11:28:50 »
Kāpēc viss ir jācenšas saprast??? ja vien neesi Nakata autobiogrāfs,tad taču pa lielam vienalga.(tas bi par Milkas kom.)

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #38 : 2017. gada 12. septembris, 16:29:47 »
Te tika teikts , kaut ko par pētījumu pēc horoskopa....padomāju, ka varètu būt tautai intersants šàdi...ok, pacēlu vecās dienasgrāmatas, savas dzìves meiteņu sarakstus, sa§ķiroju pēc horoskopa zīmes, un kas bija par naudu...tas nebija viegli, lūdzu tad §eit - ...un jà paņēmu datus par pirmo simtnieku, tas viss toreiz 90.gadu vidū...tā kā 100, tad tie uzreiz ir arī %...
Tātad uzvarētājs ir Zivis!
1.zivis - 15
2.dvīņi - 12
3.vērsis - 12
4.lauva - 9
5.vēzis - 9
6.strēlnieks - 8
7.ūdensvīrs - 7
8.mežàzis - 7
9.jaunava - 6
10.skorpions - 6
11.svari - 5
12.auns - 4

« Atbilde #39 : 2017. gada 12. septembris, 17:23:15 »
Aunu stipri maz - ņemot vērā, par ko tā statistika, laikam jāpriecājas, ka manas zīmes pārstāves reti nodarbojas ar vissenāko profesiju, nevis jāsaka Nakatam, ka viņš nezina, ko palaidis garām  :P   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #40 : 2017. gada 12. septembris, 17:55:01 »
Aunu stipri maz - ņemot vērā, par ko tā statistika, laikam jāpriecājas, ka manas zīmes pārstāves reti nodarbojas ar vissenāko profesiju, nevis jāsaka Nakatam, ka viņš nezina, ko palaidis garām  :P
man ar auniem sievietēm ir problēmas.....man mamma ir auns, un izšķirošajā vecumā (pirmsskolas) viņa aizfīrēja uz nedēļas dārziņu un pie viņas biju vienu dienu nēļā...tikai svētdienà....mamma bija modele Rīgas modēs, tikās ar tā laika prominencēm un es biju apgrūtinājums viņas personīgas dzīves sakartošanā....ar mammu konflikts mūža garumā, bet šobrīd viņa par 100% atkarīga no manis, uz gultas guloša...tuvojas 90...
Lūk, visus aunus sievietes kaut kā nepārvāru....varbūt tas ietekmē manu izvēli....kad tev nostàda rindā visu firmas kohortu, tad aunes vienmēr izlien pirmajàs rindās....un es izvēlos zivis! :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #41 : 2017. gada 12. septembris, 18:00:58 »
Auna sievietes ir foršas tādā ziņā, ka patīk anālais...ja runa par anālo, tad auna sievietes parakstās pirmās! :)
Žetons aunenēm! :*

Atslēdzies Broms

« Atbilde #42 : 2017. gada 12. septembris, 18:10:55 »
Auna sievietes ir foršas tādā ziņā, ka patīk anālais...ja runa par anālo, tad auna sievietes parakstās pirmās! :)
Žetons aunenēm! :*

Samotrākes Nīke  - taisnība? :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #43 : 2017. gada 12. septembris, 18:40:07 »
Brom, viņas ir vissaprotošokās...
Kad esi beidzis četras reizes, un vāvere ir pilna ar spermu, piedzītu gaisu un viss tur žļurkst un žļerkst, plūdi ne pa jokam un viss tur izstaipījies mega lielumā un platumā...un ejot piekto reizi, tu neko nejūti...nav ne mazàkās saķeres...stundu vari malt tur, bet kā esi uzvilkts un stāvošs, bet beigt nevari, jo nejūti...beibe ar 3 reizes stundas laikā beigusi un ir slapja kā tu pats....vajag šaurāku vietu....aunene vienmēr saprot vìrieti...

« Atbilde #44 : 2017. gada 12. septembris, 19:12:57 »
Samotrākes Nīke  - taisnība? :)

A vot te es gan personiski nepiekrītu.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!