Vēl pirms Sandras ir jāpastāsta par vēl vienu meiteni.
Tatjana, 19 gadi, tīģeris, dvīnis.
Ar viņu nokļuvu tai pašā jugendstila dzīvoklī, klusajā centrā - par ko jau stāstīju.
Tatjana blondīne un no tām slāvu sievietēm, kuras blondas un smalkas.
Tieviņa. Vieni kauli un āda, 175 cm gara un varētu strādāt pie medicīnas studentiem par skeletu - visi kauliņi saskatāmi un aptaustāmi. Modele. Nu, kā pakarināmais priek§ kleitas. Smuka, lielas acis un klusa, klusa...dziļie ūdeņi...man pat labāk patīk sievietes ar drusk drusk tauciņu - tādi biezpiena dīzelīši, jo ir kur pieķerties!

Par tik tievām un trauslām meitenēm krievi saja - jebu i plaču!...
Bet viņa mani uzvilka! Reāli uzvilka!
Viņai sex nav darbs, nav vingrošana...viņa reāli atdodas...tu tiešām sajūti, ka viņa ir tava par 100% tieši šajā brīdi...nav daudz tādu sieviešu, lai neteiktu retums...
Viņai 19 gadi tiko palikuši, bet jau ir vīrs...uz paneļa ar uzkāpusi nesen...nu, tam teiktajam var ticēt, neticēt - šajās reizēs visas melo...bet viņā ir tas svaigums, ko nav uzspiedis profesionalitātes zīmogs....amatiere, kura kniebjas no sirds...
Viņa iedod man savu mājas tekefonu un kļùst par apmaksātu mīļāko...super, šķiet, ka manī samīlas....tas ir, viņai patīk mans jaunais importa auto, viņa nekad nav zvanījusi pa mobilo, apmàcu kā mani dabūt rokà uz piedžeri, jo mobilajam naudas zvanam nav...
Regulāri pusdienlaikā satieku un nokniebjamies, dodu naudu un nejautāju, kas notiek mājās....kad zvanu uz dzīvokli - tur viss pa īstam, ir ģimene, vīrs (stulbenis) utt...
Dāvinu arī visādas cackas - sieviešu rokaspulksteni, drēbes, veļu - nesaprotu, ko viņa pēc tam stāstīja vīram...
Jāpasaka vēl, ka viņai interesants augums tajà ziņā, ka nebija dibena ..mugura beidzas un sākas kājas....kad mēs doggy stilā, tad no mugurpuses skatos - dibena nav! ...tur kur beidzas mugura ir tāds kritums tieši iekšā...laikam nemàcēšu aprakstīt...bet interesanti...
Tas beidzās un satiku viņu pēc gadiem 5 vienā Rīgas veikalā iepērmoties...kruta tupeļu bode....man mute palika vaļā, cik skaista sieviete!...ieraudzīju, viņa ieraudzīja mani un es kāpos, kàpos atpakaļ un gandrìz nomaucos pa veikala trepēm