Autors Tēma: henrija millera pēdās..  (Lasīts 49999 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: henrija millera pēdās..
« Atbilde #45 : 2017. gada 12. septembris, 20:06:54 »
Vēl pirms Sandras ir jāpastāsta par vēl vienu meiteni.
Tatjana, 19 gadi, tīģeris, dvīnis.
Ar viņu nokļuvu tai pašā jugendstila dzīvoklī, klusajā centrā - par ko jau stāstīju.
Tatjana blondīne un no tām slāvu sievietēm, kuras blondas un smalkas.
Tieviņa. Vieni kauli un āda, 175 cm gara un varētu strādāt pie medicīnas studentiem par skeletu - visi kauliņi saskatāmi un aptaustāmi. Modele. Nu, kā pakarināmais priek§ kleitas. Smuka, lielas acis un klusa, klusa...dziļie ūdeņi...man pat labāk patīk sievietes ar drusk drusk tauciņu - tādi biezpiena dīzelīši, jo ir kur pieķerties! :)
Par tik tievām un trauslām meitenēm krievi saja - jebu i plaču!...
Bet viņa mani uzvilka! Reāli uzvilka!
Viņai sex nav darbs, nav vingrošana...viņa reāli atdodas...tu tiešām sajūti, ka viņa ir tava par 100% tieši šajā brīdi...nav daudz tādu sieviešu, lai neteiktu retums...
Viņai 19 gadi tiko palikuši, bet jau ir vīrs...uz paneļa ar uzkāpusi nesen...nu, tam teiktajam var ticēt, neticēt - šajās reizēs visas melo...bet viņā ir tas svaigums, ko nav uzspiedis profesionalitātes zīmogs....amatiere, kura kniebjas no sirds...
Viņa iedod man savu mājas tekefonu un kļùst par apmaksātu mīļāko...super, šķiet, ka manī samīlas....tas ir, viņai patīk mans jaunais importa auto, viņa nekad nav zvanījusi pa mobilo, apmàcu kā mani dabūt rokà uz piedžeri, jo mobilajam naudas zvanam nav...
Regulāri pusdienlaikā satieku un nokniebjamies, dodu naudu un nejautāju, kas notiek mājās....kad zvanu uz dzīvokli - tur viss pa īstam, ir ģimene, vīrs (stulbenis) utt...
Dāvinu arī visādas cackas - sieviešu rokaspulksteni, drēbes, veļu - nesaprotu, ko viņa pēc tam stāstīja vīram...
Jāpasaka  vēl, ka viņai interesants augums tajà ziņā, ka nebija dibena ..mugura beidzas un sākas kājas....kad mēs doggy stilā, tad no mugurpuses skatos - dibena nav! ...tur kur beidzas mugura ir tāds kritums tieši iekšā...laikam nemàcēšu aprakstīt...bet interesanti...
Tas beidzās un satiku viņu pēc gadiem 5 vienā Rīgas veikalā iepērmoties...kruta tupeļu bode....man mute palika vaļā, cik skaista sieviete!...ieraudzīju, viņa ieraudzīja mani un es kāpos, kàpos atpakaļ un gandrìz nomaucos pa veikala trepēm

Atslēdzies dip

« Atbilde #46 : 2017. gada 12. septembris, 21:43:18 »
Es dažreiz aizdomājos, kā zaglis/laupītājs var atcerēties 40 zādzību epizodes. Kad, kur ko paņēma. Kam pārdeva, kur izmeta. Izrādās, ka tas ir reāli. Pirmkārt, ļoti laba atmiņa, otrkārt - pieraksti.

Tu rūpīgi pieraksti visu savu dzīvi? Jautāju bez sarkasma.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #47 : 2017. gada 12. septembris, 22:01:39 »
dip, kā grafomāns, kuram patīk rakstīt , es rakstu dienasgrāmatu....lai cik Tev būtu augstprātīga attieksme, pret meitenēm , kuras pārdodas ...jo es jau nekad, nekad to nedarītu; tās ir kritušās, padauzas utt...to varēja izlasīt Tevis teiktajā....bet es kā Henrijs Millers mīlu visas sievietes kā cilvēkus, saprotu viņas un dodu, ko nu tur varu...jā, rakstu dienasgrāmatu un diemžēl par pusi no tā pirmā simta neko neatceros...pieraksti ir, atmiņas nav....bet tici, ka viņas nav ar neko sliktāki cilvēki kà Tu...

Atslēdzies dip

« Atbilde #48 : 2017. gada 12. septembris, 23:12:44 »
dip, kā grafomāns, kuram patīk rakstīt , es rakstu dienasgrāmatu....lai cik Tev būtu augstprātīga attieksme, pret meitenēm , kuras pārdodas ...jo es jau nekad, nekad to nedarītu; tās ir kritušās, padauzas utt...to varēja izlasīt Tevis teiktajā....bet es kā Henrijs Millers mīlu visas sievietes kā cilvēkus, saprotu viņas un dodu, ko nu tur varu...jā, rakstu dienasgrāmatu un diemžēl par pusi no tā pirmā simta neko neatceros...pieraksti ir, atmiņas nav....bet tici, ka viņas nav ar neko sliktāki cilvēki kà Tu...

Stop, nakata kungs! Ne ar vienu vārdu es neesmu aizskārusi, noniecinājusi, kritizējusi šīs meitenes. Pļac, kur Tu izlasīji, ka es domāju, ka viņas ir kritušas un padauzas? Vai es tā nekad nedarītu? Nezinu, nevaru apgalvot. Varētu būt situācijas, kad tā varbūt būtu vienīgā ātrā izeja.
Vispār man par viņām nav nekāda viedokļa. Tāpat kā par Auroras adītājām. Tiesa gan, es negribētu, lai mana meita izvēlas šādu profesiju.  Kaut gan - kāpēc tiek uzskatīts, ja seksu pārdod par naudu, tas ir fui, bet, ja citus orgānus un sirdsapziņu, tas - ok.
BET! Ja Tu izlasīju to visu tur, kur tā nebija, padomā par to, puisīt:)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #49 : 2017. gada 13. septembris, 00:01:50 »
dip, tas nicīgums Tev no zagļu pieminēšanas ar 40 epizodēm....tu to noliki vienā rindā, un viss skaidrs par Tevi...piezemējies no saviem augstumiem! :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #50 : 2017. gada 13. septembris, 00:56:38 »
Nakat - nebrauc augumā!
Es nevaru atcerēties par valdības vīriem un sievām, ko kurš kurā gadā teica vai kura partija bija vai nebija. Bet atceros visas sacīkstes sīki un smalki, kurās piedalījos (un tie ir vismaz pāris simti!). Nu nav Dip pieredzes, ar ko salīdzināt, salīdzina ar to, kas ienāk prātā.
Par tēmu kā tādu. Nja, nekad nebiju iedomājusies to lietu šādā rakursā. Nē, nu profesija kā profesija - ir pieprasījums, ir pakalpojums.
Neizprotu paša pakalpojuma nepieciešamību. Vot sit nost - neizprotu. Laikam nav bijis tik būtiski un svarīgi. Vai arī pilnīgi pieticis ar to, ko sniedz attiecības bez pirkuma.
Bez tam, nespēju iedomāties seksu ar tēvaini, kurš pilnīgi neiedvesmo - tak tām dāmām jāpakalpo jebkuram, kurš tik iedomājas seksu gribam. Brrrr.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #51 : 2017. gada 13. septembris, 07:28:05 »
Pirms gadiem bija tāds 'Barona blogs'. Autors arī bieži apmeklēja prostitūtas un veica lietišķus pierakstus, tā teikt, veidoja datu bāzi. Lirikas gan tur nebija, meitenes pseidonīms, telefona nr., izskats, prasmju vērtējums. Vēlāk blogs tika padarīts par maksas pasākumu, par pieeju prasot 3 latus.
No pretējās puses industrijā var ieskatīties, interneta arhīvā palasot erotiskā videočata meitenes dienasgrāmatu (jā, internets atceras visu. Bloga vairs nav, bet arhīvā ir klientu apraksti ar seju un arī krāniņu foto. Brīdinu, nepatīkami skati :D ).

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #52 : 2017. gada 13. septembris, 08:15:36 »
No pretējās puses industrijā var ieskatīties, interneta arhīvā palasot erotiskā videočata meitenes dienasgrāmatu (jā, internets atceras visu. Bloga vairs nav, bet arhīvā ir klientu apraksti ar seju un arī krāniņu foto. Brīdinu, nepatīkami skati :D ).

Ā, tad neskatīšos. :D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #53 : 2017. gada 13. septembris, 08:24:26 »
Ā, tad neskatīšos. :D
Bet teksts ir pārdomas rosinošs.

Atslēdzies dip

« Atbilde #54 : 2017. gada 13. septembris, 09:00:24 »
dip, tas nicīgums Tev no zagļu pieminēšanas ar 40 epizodēm....tu to noliki vienā rindā, un viss skaidrs par Tevi...piezemējies no saviem augstumiem! :)
Jā, atzīstu, tieši 40 epizodes izpauda manu nicīgumu.  Ne 50 un ne 38.

Par tēmu - tās meitenes prezervatīvus nelietoja?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #55 : 2017. gada 13. septembris, 09:42:48 »
Jā, atzīstu, tieši 40 epizodes izpauda manu nicīgumu.  Ne 50 un ne 38.

Par tēmu - tās meitenes prezervatīvus nelietoja?
dip, es atvainojos un nedusmo!
Meitenes, protams, ka tikai ar prezervatìviem...ok, man nav pieredzes ar Lienes/Čaka ielas kontingentu, kuras lietojot narkotikas u.c...bet tàs meitenes, kuras pazinu , ļoti rūpējās par savu veselību...visu sīki bija izpētīju§as par STS, pie mazàka riska skrēja pie daktera...tikai pieliekot nazi pie rīkles, varbūt varētu bez preža...bet ne jau es, kurš arī saprot riskus...jā, viņām bija arī bandīti 90.gados, kuri rīkoja "subotņikus"...tas ir bez samaksas, bet arī tad ar prezi....problemātiski ir piespiest reketieri uzvilkt prezi, bet ja izskalo viņam smadzenes un izstàsta šausmu stāstus pa STS, tad varot...lūk, parastàs un godīgās meitenes, kuras nocopēt klubos u.c...tās gan...prezis?...kas tàds? ...interesanti

Atslēdzies dip

« Atbilde #56 : 2017. gada 13. septembris, 09:52:30 »
Kad esi beidzis četras reizes, un vāvere ir pilna ar spermu (C)

Ar prezi?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #57 : 2017. gada 13. septembris, 09:56:53 »
Kad esi beidzis četras reizes, un vāvere ir pilna ar spermu (C)

Ar prezi?
tas nav ar prostūtām...tas bija par aunenēm, jau attiecībās, kur prezi nelieto....nu, jā divas tēmas sajuka, bet Samo.Nīke painteresējàs ..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #58 : 2017. gada 13. septembris, 10:45:22 »
Kad esi beidzis četras reizes, un vāvere ir pilna ar spermu, piedzītu gaisu un viss tur žļurkst un žļerkst, plūdi ne pa jokam un viss tur izstaipījies mega lielumā un platumā...

Biju nosolījies šajā tēmā neko nerakstīt, bet nupat jau ir bišķi par traku... :thinking: :thinking: :thinking: sapņojot vismaz acis vajaga aizvērt... :faint: :faint:
mazliet precizēšu sapņotāja teikto: vāvere ar spermu ir pilna jau pēc pirmās reizes. Trešajā un ceturtajā reizē izmestās spermas daudzums ir praktiski 0 (ne viss, ko redzam TV, ir patiesība), ar gaisu tur nav ko piedzīt (gaiss tur neturas iekšā) un  nekas tur neizstaipās dažu kopošanās reižu laikā... 

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #59 : 2017. gada 13. septembris, 10:56:14 »
Daddy, strīdēties nav jēgas, jo kopā vienā gultā neesam bijuši....varbūt iedod sievas telefona numuru ? ;) ...un pēc tam noprasīsi viņai vai es muldu? :D
joks protams, ceru ka neapvainoju!