Autors Tēma: henrija millera pēdās..  (Lasīts 49886 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: henrija millera pēdās..
« Atbilde #60 : 2017. gada 13. septembris, 11:03:20 »
Manējā nav auniene, Tev nederēs. ;)
 2 auni zem viena jumta nevar sadzīvot...

Atslēdzies roze

« Atbilde #61 : 2017. gada 13. septembris, 11:08:36 »
pilna jau pēc pirmās reizes. Trešajā un ceturtajā reizē [..]
Ir tāds dīvains ieradums starp tām reizēm aši noskaloties vai nopeldēties. Ideju uzturēties četriem kniebieniem nepieciešamo laiku apstākļos, kur nav pat minerālūdens pudelē, uzskatu par cilvēka cieņai neatbilstošu. Padzerties arī galu galā vajag.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #62 : 2017. gada 13. septembris, 11:21:54 »
tad jau netieci klàt otrai ieejai? ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #63 : 2017. gada 13. septembris, 11:29:27 »
tad jau netieci klàt otrai ieejai? ;)

tieku... bet pāris reizes pamēģināju - un nasing spešal ;) 

...turklāt man patīk "braukt un malt", nevis ņemties ar visādām klizmām un eļlām un biezajiem prežiem, lai tik pa "pakaļdurtiņām" varētu iebraukt. Manuprāt kārtējāis fetišs, ka bez anālā sexa jūsu dzīve nav izdevusies :)

Un vēlreiz - ne viss, ko jūs redzat TV, ir patiesība ;)       

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #64 : 2017. gada 13. septembris, 11:34:26 »
daddy..kāpēc tu strīdies,ja tev tikai viena sieva vien bijusi ? :) te nu es varētu padalīties, bet lai nu paliek.... neesmu auns un Nakata k-gu nepazīstu...bet tas ko viņš raksta nu nekādi nav neispējamā misija(patiesībā, tā tāda vien normāla epizode,kad divi cilvēki atdodas viens otram uz 100%)... :) :*
jāsecina ka daddy daudz palaidis garām...(lab laab jokoju )

p.s izstaipās/ neizstaipās  :rat: ja šits nebuutu publiskajā daļā toč pakomentētu konkrētāk :D
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broms

« Atbilde #65 : 2017. gada 13. septembris, 11:37:17 »

Oft.
Auns? Tad jau gadās, ka Tu līdz baltkvēlei vari izbesīt ar savu ietiepību. Un nākamreiz mīcīties pa tiem pašiem grābekļiem mēģinot tos salauzt :D
Man 20 gadu pieredze.

Bet abpusēji paredzot iepazīto tarakānu ceļus, izdodas izlaipot starp grambām un grābekļiem :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #66 : 2017. gada 13. septembris, 12:02:00 »
daddy..kāpēc tu strīdies,ja tev tikai viena sieva vien bijusi ? :) te nu es varētu padalīties, bet lai nu paliek.... neesmu auns un Nakata k-gu nepazīstu...bet tas ko viņš raksta nu nekādi nav neispējamā misija(patiesībā, tā tāda vien normāla epizode,kad divi cilvēki atdodas viens otram uz 100%)... :) :*
jāsecina ka daddy daudz palaidis garām...(lab laab jokoju )

p.s izstaipās/ neizstaipās  :rat: ja šits nebuutu publiskajā daļā toč pakomentētu konkrētāk :D

Es nestrīdos, man nevienam nekas nav jāpierāda, tikai izsaku šaubas par stāstītā patiesumu :) 
...sexa stāsti nav mazāk populāri par makšķernieku stāstiem, kad stāstā ir  :big_hug: , bet patiesībā bija  :blushing:

es arī varētu padalīties, bet lai nu paliek... tās manuprāt nav tās lietas, ar ko vajadzētu publiski dalīties... 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #67 : 2017. gada 13. septembris, 12:12:36 »
Aņuks:
Nakats mīlējas ar Olgu (vārdi izdomāti)...
Nakats: AAAA!
Olga: OOOO!
Nakats: VIIIISS, es beidzu...
Olga: ...es vēl ne....
Nakats: Nu, Tu mierīgi pabeidz, es iziešu uzpīpēt...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #68 : 2017. gada 13. septembris, 12:12:52 »
vaitad es ko citu?? es jau ar neko, es tikai saku,ka nevajag apšaubīt... jo citam stāsts , bet kādam realitāte uz 120% un tā tas par visu  ;)
IG- mellenessniega

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #69 : 2017. gada 13. septembris, 12:19:19 »

Es nestrīdos, man nevienam nekas nav jāpierāda, tikai izsaku šaubas par stāstītā patiesumu :) 
...sexa stāsti nav mazāk populāri par makšķernieku stāstiem, kad stāstā ir  :big_hug: , bet patiesībā bija  :blushing:

piekrītu, ka makšķernieku stàsti, ja tā katru dienu...bet reizēm jau ir! ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #70 : 2017. gada 13. septembris, 12:23:42 »
vaitad es ko citu?? es jau ar neko, es tikai saku,ka nevajag apšaubīt... jo citam stāsts , bet kādam realitāte uz 120% un tā tas par visu  ;)

apšaubīt vajag, jo tad stāstītājs drusku apkaunās un stāsts paliek patiesāks...

aņuks
Viens makšķernieks stāsta otram - es pagājšnedēļ noķēru 50kg smagu līdaku! Otrs - bet es velcējot aižķēru un izvilku zelta svečturi ar svecēm un visas sveces dega!
Pirmais tā kā šaubās - kā visas sveces dega??! Otrais saka - ja uz pusi samazināsi līdakas izmēru, tad nopūtīšu sveces...
:)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #71 : 2017. gada 13. septembris, 12:26:38 »
piekrītu, ka makšķernieku stàsti, ja tā katru dienu...bet reizēm jau ir! ;)

bet vienam gan varu piekrist - TĀS REIZES paliek atmiņā... vārdus, un vēzis vai auns bija, kas var atcerēties, bet - aizver acis un "karķina maslom"!!  :smile:
 :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #72 : 2017. gada 13. septembris, 12:36:01 »
OOO!! Bingo! Beidzot :) tās reizes paliek atmiņā ! un neviens jau neteica,ka tā ir katru dienu :)
man arī ir atmiņā, un tāpēc es,  tā kā aizstāvu Nakatu...ja kads runcs grib teikt- nuuu nesapņo te vaļējām aciim :)

IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #73 : 2017. gada 13. septembris, 22:30:18 »
Nebiju šo tēmu lasījusi, jo nosaukumā minētais vàrds neko neizteica. Aiz garlaicības šodien palasīju šo murgojumu. Boooorings pilnīgs. Autoram, piedodiet, nav pilns rublis  :rofl:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #74 : 2017. gada 14. septembris, 08:37:11 »
Aiz garlaicības šodien palasīju šo murgojumu. Boooorings pilnīgs. Autoram, piedodiet, nav pilns rublis  :rofl:
Kas ta rublim vainas, viss pie vietas. Tikai 90.gadu zīmogs ir pieres pašā viducī, tā lai visiem skaidrs. :)