Autors Tēma: henrija millera pēdās..  (Lasīts 49860 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: henrija millera pēdās..
« Atbilde #75 : 2017. gada 14. septembris, 08:52:41 »
Nāra arī varētu rakstīt savus jaunībsdienu trakulību stāstus. Citādi mums te ir tikai aptuvena nojausma, balstoties uz čatā izmuldētajiem fragmentiem. ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #76 : 2017. gada 14. septembris, 11:45:57 »
Nāra, paldies par kritiku! :)
Uzraksti savu horoskopa zīmi un es pacentīšos atrast materiālu, lai Tev patiktu  ;)

Atslēdzies dip

« Atbilde #77 : 2017. gada 14. septembris, 11:49:21 »
Kas Tu pats esi? Skorpions?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #78 : 2017. gada 14. septembris, 12:02:29 »
Kas Tu pats esi? Skorpions?
tu pirmā! ;)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #79 : 2017. gada 14. septembris, 12:02:55 »
vaitad visu citu (pārsvarā mūsu ) jaunībslaiks un visu gāzto bodu laiks nebija 90-o vidus.???
 Es neliedzos mans bija . nu lab man sanāk kkada robeža no 80-o beigām-90ie. pavisam normāla es paliku tikai kkādā 2010.jā. :D)(bet arī par to vēl ir šaubas)

Nāra  nerakstīs, viņai učenes stils jāietur :)....pareizais...

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies dip

« Atbilde #80 : 2017. gada 14. septembris, 12:05:32 »
tu pirmā! ;)

Teiksmim tā - auns es neesmu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #81 : 2017. gada 14. septembris, 12:09:47 »
vaitad visu citu (pārsvarā mūsu ) jaunībslaiks un visu gāzto bodu laiks nebija 90-o vidus.?

man "podu" laiks bija 80to vidus līdz 90to pats sākums, pēc tam vnk laika nebija un nemaz neprasījās... bet tad 00tajos podu laiks atgriezās... otrā elpa ;) 

pavisam normāla es paliku tikai kkādā 2010.jā. :D

...optimiste, vai ne, kolēģi!
:sarcasm:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #82 : 2017. gada 14. septembris, 12:11:12 »

man "podu" laiks bija 80to vidus līdz 90to pats sākums, pēc tam vnk laika nebija un nemaz neprasījās... bet tad 00tajos podu laiks atgriezās... otrā elpa ;) 

Vai varbūt otrā jaunība? :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #83 : 2017. gada 14. septembris, 12:38:24 »
Piedzīvjumu laiks 1993 - 1999.
Joprojām brīnamies kā neesam iesēdināti vai nošauti. Lodes gar ausīm ir svilpojušas, uz mežu braucām ne jau piknikā.
Un tam visam pāri regulārās "baltās naktis" :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #84 : 2017. gada 14. septembris, 14:20:57 »
Teiksmim tā - auns es neesmu.
es arī ! :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #85 : 2017. gada 11. oktobris, 00:36:56 »
Turpinām! ;
Latvijas neatkarība atnāca ar brīvību visās jomās...runa ir par jautrajiem 90.gadiem, pie mums beidzot ir striptīzs! :)
Viens pazīstams klubs, kurš darbojas vēl šodien, atved divas striptīzdejotājas no Brazīlijas! :)
Tāda eksotika šeit Rīgà vēl nav redzēta...slaidas mulates ar izteiksmīgàm formām dejo pie stieņa un novelk krūšturi!...veču ka biezs, jo interneta vēl nav, esam uzbūvējuši robežas, ar visām valstīm, izņemot kaimiņus baltiešus, vajag vīzas! ...un kur ir Latvija un kur ir Brazīlija! ...tā jebkuram no mums saistās kà eksotiska bumbum zeme arī šodien, kaut daudzi jau tur tagad paspējuši būt...bet tad redzēt smuku skaistu mulati striptīza danceri - ...interesanti! :)
Tā kā mans čoms pazīst toreizējos kluba īpašniekus un viñam asinis jau vārās, tad kaut kur šis tur skrien, kaut ko runà un atgriežas starojošs - varam tūlīt brazīļu mulates izdrāzt!...100 $ no katra un uz priekšu!
Ēēē, kurš vīrietis atteiktos dzīvē izmēģināt mulati? brazīlieti? pie stieņa dejojošu? .. vispàr dzīvī pirmo reizi redzot tik tuvu to "kafiju ar pienu"? :)
Lai iet! Dzīvojam vienreiz! :D
nu, sex ...tā...bija...ka kaut kas īpašs?...mūsu meitenes ir labàkas, jo galvenais, ka nav komunikācijas...brazīlietes runà tik portugāliski...
Bet ar to tas tomēr nebeidzas...kluba īpašnieki to visu ir safilmējuši! :D
Negrasos iet politikā vai valsts pārvaldē - man tas pie kājas....bet jàdomà, ka toreiz šajos slazdos ievilinàja džekus, kurus pēc tam varēja šantažēt...
Secinàjums viens - tevi var nofilmēt mauku màjā...izklaidēm vajag savu teritoriju! :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #86 : 2017. gada 11. oktobris, 20:08:15 »
...kluba īpašnieki to visu ir safilmējuši! :D
Negrasos iet politikā vai valsts pārvaldē - man tas pie kājas....bet jàdomà, ka toreiz šajos slazdos ievilinàja džekus, kurus pēc tam varēja šantažēt... Secinàjums viens - tevi var nofilmēt mauku màjā...izklaidēm vajag savu teritoriju! :)
Varbūt tas ir viens no faktoriem, kas palīdzējies iestādījumam noturēties.Iespējams, ka kāds no videomateriāliem kalpojis politiskas vai finansiālas aizmugures nodrošināšanai..
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 11. oktobris, 20:12:45 no Spārka »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #87 : 2017. gada 14. oktobris, 10:06:47 »
Pēc iepriekšējās pieredzes man vajag savu sexsodromu! :)
Tātad vienistabas dzīvoklis ar lielu platu gultu...vēl istabà japāņu televizors, kuram tolaik , ja ir metrs pa diagnoàli, tad divi metri pakaļà biezs! :D...audio stereo sistēma - laba mūzika dràzienam...virtuvē ledusskapis - pilns ar našķiem...un, protams, bārs ...desmit veidi viskiju, konjaki un martini....vodka ir saldētavà..
Nav tādu ekstru kà vienam ex bārmenim, kur§ virs gultas ir sakarinàjis spoguļus, lai pats varētu vērot pisienu...man nav ekstru seksadromam un filmē§anu ar negribu...negribu ne šantazēt, ne ne cūcības...gribu daudz kniebties! :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #88 : 2017. gada 14. oktobris, 14:32:48 »
...gribu daudz kniebties! :)

Bet tā, lai sieva neuzzina, ja?  :sarcasm:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #89 : 2017. gada 14. oktobris, 20:21:26 »

Bet tā, lai sieva neuzzina, ja?  :sarcasm:
es sapratu, Luīz, ka Tevi iekārdina šis seksodroms?  :sarcasm: