Silvija, 32 gadi, lauva, tīģeris.
Kaut arī 90.gadu vidū latvieši ir puse, tad šajā biznesā izteikts mazākums!..es teiktu, ka mazāk par 10% no meitenēm, kas strādāja bija latvietes.
Tāpēc jebkura latviete bija interesanta ar to vien, ka varējām runāt dzimtajā valodā!:)..."melnā kārļa" reforma izglītībā vēl nebija sākusies un krievu meitenes latviski nerunāja.
Tātad firma man atved 2 beibes uz izvēli, un es izvēlos tautieti!

Nobriedusi sieviete. Lielās formas, brunete.
Man tobrīd ir maza pieredze ar lielām sievietēm, kurām svars 80+...bet vai tieši šādi to nevar?...iegūt to pieredzi...
32 gadi ar ir īpaši šajā biznesā tolaik...tādas sievietes nav pieprasītas, klienti krīt uz jaunajām..
Ok, pirmā reize notikusi un ir laiks parunāt līdz otrajai..
Precēta ! Ir vīrs. Esot arī parasts darbs.
Tad kāpēc uz paneļa?
Vīrs esot aizrāvies ar prostitūtām!
Viņa to kompensè, ka pati ar citiem vīriešiem un vēl +nauda!
Es kaut kā neticu šīm pasakām, laižu gar ausīm teikto un mums ir otrā reize stundas laikā...tāda silta, jauka lāčumāte...tāds silts sex, kā pie mammītes krūts?..forši
nu, man jauna pieredze un patika!

....
Paiet kāds mēnesis un no tās pašas firmas pie manis atbrauc cita meitene, par kuru nekas īpašs nav stāstāms...viss kā parasti!

Sarunas laikā jautāju - un kā iet Silvijai?
Ar Silviju esot bijis traki...padzīta no firmas, jo tikusi klāt firmas žurnālam ar adresēm, telefona numuriem utt...un spiegojusi!
Tātad izmesta...ceru, ka nekas ļauns..
Pārdomāju - varbūt devās šajā biznesā, lai noķertu savu vīru, kurš esot izklaidējies?
Meklēja sarakstos kādu pazīstamu adresi vai telefona numuru?
Tas, ko viņa stāstīja, bija patiesība?
Nezinu...Silviju nekad un nekur vairs neesmu saticis..