Autors Tēma: Stokholmas diēta  (Lasīts 15399 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

Stokholmas diēta
« : 2017. gada 12. septembris, 22:06:37 »
Stokholmas diēta. Vai kāds ir mēģinājis? Kādas atsauksmes? Netā jau palasījos, bet tā arī netiku gudra :(

Atslēdzies Luīze

Re: Stokholmas diēta
« Atbilde #1 : 2017. gada 12. septembris, 22:21:56 »
Mēģināju. Strādā. :)
Ir kādi konkrēti jautājumi?

« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 12. septembris, 22:29:06 no Luīze »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2017. gada 12. septembris, 22:27:16 »
Nemēģināju. Un pat netaisos mēģināt  :steak:

Atslēdzies dip

« Atbilde #3 : 2017. gada 12. septembris, 22:27:39 »
Īsi un konkrēti. Paldies :) .
Tas domāts Luīzei :smile:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2017. gada 12. septembris, 22:30:17 »
Īsi un konkrēti. Paldies :) .
Tas domāts Luīzei :smile:

:)

Atslēdzies magda

« Atbilde #5 : 2017. gada 12. septembris, 22:50:00 »
vecākais dēls ar šīs diētas palīdzību smuki nometas svaru! Ķā apsievojās un meta mieru sportam,kilogrami bija uzkrājušies. Diēta un labie rezultāti ,bija kā stimuls sākt veselīgi ēst un atkal pasportot.Rezultāts labs un svars turas tuvu ideālajam. Tagad visādi motivē jaunāko bračku! :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2017. gada 12. septembris, 23:36:53 »
Nemēģināju un nemēģināšu. Kaut kur internetā viens cilvēks bija nopublicējis to savu diētas plānu. Nu, es teikšu tā - tāda diēta gluži vienkārši ir dzīvošana pusbadā. Protams, ka nometīsi svaru. Ja izturēsi un ja veselība nenoprotestēs (viena mana kolēģe stāstīja, ka pēc glāzes svaigu kāpostu sulas palicis reāli slikti). Un tā "individuālā sastādīšana" pa manam tāds reklāmas āķis vien ir - ar tādu badošanos novājēsi pie jebkāda diētas plāna. Jautājums tikai - cik ilgi saglabāsi šo ar drastisku diētu iegūto svaru...

Atslēdzies dip

« Atbilde #7 : 2017. gada 12. septembris, 23:41:16 »
Mēģināju. Strādā. :)
Ir kādi konkrēti jautājumi?

Protams, ka ir jautājumi. Vai drastiska ir tikai 1.nedēļa (tāda nojauta, ka 1.nedēļā tiešām tikai kokteilīši un sulas)? Kāda ir maksa? Vai obligāti jāpieturas pie dienas ēdienkartes vai arī var variēt? Cik ilgi Tu ieturēji?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2017. gada 13. septembris, 07:08:20 »
Pirmās 3 dienas ir visgrūtākās, jo tad organisms pārkārtojas, atsakās no tā, kas bijis iepriekš ierasts. Pie plāna vajag turēties, bet nekas nav akmenī iecirsts. Man negaršo selerijas, tāpēc tās es neēdu vispār, ķirbju sulu aizstāju ar burkānu sulu. Pirts man arī nav, tāpēc aizstāju ar dušu. Galvenais - dārzeņus neaizstāt ar cepumiem. :D  Bada nāve nedraud, kā te Kvadra apgalvo. Galvenais pieradināt organismu pie savādāka uztura.
Maksa bija saprātīga. Raksturs gan pašai jāaudzina. :)

Atslēdzies dip

« Atbilde #9 : 2017. gada 13. septembris, 08:55:53 »
Pirmās 3 dienas ir visgrūtākās, jo tad organisms pārkārtojas, atsakās no tā, kas bijis iepriekš ierasts. Pie plāna vajag turēties, bet nekas nav akmenī iecirsts. Man negaršo selerijas, tāpēc tās es neēdu vispār, ķirbju sulu aizstāju ar burkānu sulu. Pirts man arī nav, tāpēc aizstāju ar dušu. Galvenais - dārzeņus neaizstāt ar cepumiem. :D  Bada nāve nedraud, kā te Kvadra apgalvo. Galvenais pieradināt organismu pie savādāka uztura.
Maksa bija saprātīga. Raksturs gan pašai jāaudzina. :)
Paldies!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #10 : 2017. gada 14. septembris, 13:06:24 »
Neticu, ka taa peekshnji kkaada panaceja...

Nerij.lv un viss

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2017. gada 14. septembris, 13:09:41 »
No visām diētām, ko nācies piedzīvot, efekti ir īslaicīgi. Toties sekas nereti ir smagi ārstējamas. Šitttā...
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2017. gada 14. septembris, 13:38:03 »
Ja sāks rīt kā pirms diētas, tad protams viss nāks atpakaļ. Tā Stokholmas diēta ir kā spēriens pa pakaļu, tur apakšā arī ir funktieris, ko var ēst un ko nevar, lai notievētu (tad ir skarbāki ierobežojumi) un nedabūtu visu pēc tam atpakaļ. Jāmaina ēdienkarte un dzīvesveids. Viss pārējais katra paša rokās.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2017. gada 14. septembris, 18:08:10 »
No visām diētām, ko nācies piedzīvot, efekti ir īslaicīgi. Toties sekas nereti ir smagi ārstējamas. Šitttā...

un šitamajā atzīstas mediķis.... pozoor :(

Atslēdzies Camma

« Atbilde #14 : 2017. gada 14. septembris, 19:13:15 »
Kamī atzīstas mediķis? Ka diētu sekas citiem ārstē? Varu neārstēt. Principā, tas ir ģā kompetencē.
Visus sakost!