Autors Tēma: Stokholmas diēta  (Lasīts 15492 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Re: Stokholmas diēta
« Atbilde #15 : 2017. gada 14. septembris, 21:08:59 »
Gan jau visa sāls ir saprātīgā diētā, jā, nākas mainīt ieradumus, bet, ja diēta ir saprātīga, tad tak viss kārtībā. Par St. diētu viedokļa nav, bet ir dzirdētas labas atsauksmes no saprātīgiem cilvēkiem, arī tiem, kas bez gaļas nav paēduši.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #16 : 2017. gada 14. septembris, 23:04:38 »
Ja jau St. diēta būtu tik unikāli saprātīga un efektīga, tad nez kāpēc dzenas ar to cilikiem pakaļ?Man gāja šitā:izlasīju kaut kur, ka sabiedrībā zināma māksliniece dikti šo reklamē un iedomājos - interesanti, kas tur tik unikāls - gribas zināt.Ņēmu un izpildīju testu, bet, kad uzreiz bija jāmaksā- maza naudiņa, bet tomēr, neturpināju, jo svara būšanas nav mani kreņķi - paldies vecākiem par labiem gēniem - varu cept un ēst tortes, cik gribas un citādi grēkot, ja sagribas.Tad nu sākās - 2 mēnešu garumā saņēmu no viņiem  e- kastē veselu lērumu visvisādus piedāvājumus - sākot no 90% atlaidēm utml."ekstrām" un tekstiem, ka tak vienreiz man tā jaunā dzīve esot jāuzsāk, jo vīriešiem es patikšot tikai 2 kg vieglāka esot :rofl:
Nu - tas vīriešcilvēks, kas man ikdienā blakus, nekad neko tm.l nav izdvesis.Nezin kāpēc, vērtējot ĶMI, viņiem neienāk prātā, ka svara kg dod ne tikai apaļumi, bet arī labi trenēti muskuļi?
Camma un Ineshuks jau ļoti sakarīgi izteicās

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #17 : 2017. gada 15. septembris, 06:52:18 »
Jā, mārketings viņiem ir uzbāzīgs, bet tagad jau visi, kam nav slinkums, sūta reklāmas.
Bet tas nemaina faktu, ka Stokholmas diēta strādā. Un strādā ne tikai kā īstermiņa diēta, bet kā uztura princips ilgtermiņā.
Turklāt tā ir katra paša izvēle, uz ko tādu parakstīties vai nē.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 15. septembris, 07:57:34 no Luīze »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #18 : 2017. gada 15. septembris, 08:22:14 »
Reklaama vinjiem ir nekorekta...
Gandriiz tieshaa textaa peec pusgada paartraukuma (es veel sapa laikos shiem samaksaaju, interesanti, ko tur samugjiijushi- tiesa, plaanu taa atii neatsuutiija pat peec atķaartoties atgaadinaajumiem :D bet ok, pienjemsim sisteemas gljuks)- sanjemt- sanjemies, ko Tu veel dziivo resna...
Vee...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #19 : 2017. gada 15. septembris, 08:24:54 »
Viena viinotavas pazinja, izraadaas, bija pas7utiijusi to plaanu... pirmajaas brokastiis bija puse melones... nejeedziiba...
Gan jau kaadam liidz, ka stingri noraada, ko eest, un tas eedamais ir kcik sakariigs...
Bet par individuaalu plaanoshanu vinji muld pa divi devinji...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #20 : 2017. gada 15. septembris, 08:55:58 »
Mani vienmēr uzjautrina fakts, ka turlupiņi, kuri piemeklē diētu man (ar domu samazināt svaru), izdod ēdienkarti zoodārza iemītniekam - gorillai. Vai nu tā izskatos, vai arī viņiem nav ne jausmas, kamī cik kaloriju ir :). Ar sagatavotajām ēdienkartēm noteikti uzbarotos un pie viena kuņģi sabeigtu.
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #21 : 2017. gada 15. septembris, 09:30:10 »
Reklaama vinjiem ir nekorekta...
Gandriiz tieshaa textaa peec pusgada paartraukuma (es veel sapa laikos shiem samaksaaju, interesanti, ko tur samugjiijushi- tiesa, plaanu taa atii neatsuutiija pat peec atķaartoties atgaadinaajumiem :D bet ok, pienjemsim sisteemas gljuks)- sanjemt- sanjemies, ko Tu veel dziivo resna...
Vee...

Vot par šito gan piekrītu. Šitadus tekstus man sūtīja arī tad, kad es tikko biju tikusi vaļā no liekajiem kg.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #22 : 2017. gada 15. septembris, 09:31:43 »
pirmajaas brokastiis bija puse melones... nejeedziiba...

Mani apdalīja!!! Man ne reizi nebija jāēd melone. :(

Atslēdzies ragana

« Atbilde #23 : 2017. gada 15. septembris, 09:46:56 »
Tur taču bija katram individuāli.  :sarcasm:

Atslēdzies itta

« Atbilde #24 : 2017. gada 15. septembris, 11:52:29 »
Nu jaaa, tak Luiize padalies, kas tai individuaalajaa dieetaa Tev bija, es reizeem arii, taa palasu, bet secinu, ka naudas zeel... peedeejais, kas ieintrigjeeja ir Paleo dieeta, tik man gruuti attureeties no piena produktiem...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #25 : 2017. gada 15. septembris, 12:28:30 »
Izdrukas man ir saglabātas, taču tekstu pārkopēt man neizdevās.
Nez vai es gribu pārrakstīt vienas dienas ēdienkarti kā piemēru...  :sarcasm:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #26 : 2017. gada 15. septembris, 12:29:17 »
Nofotografē un ieliec.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #27 : 2017. gada 15. septembris, 12:47:50 »
Skatīšos, ko varu darīt lietas labā. :)

Atslēdzies nure

« Atbilde #28 : 2017. gada 15. septembris, 14:34:40 »
Es kaut kad 2014 gadā nopirku nedēļas ēdienkarti, tas nebija nekas tāds ko es kādam ieteiktu kā veselīgu ēšanas plānu notievēšanai.

Atslēdzies nure

« Atbilde #29 : 2017. gada 15. septembris, 14:40:55 »
Ja šeit varētu ielikt bildes es varu kaut kur prtscrn samest savu nedēļu.