Autors Tēma: Stokholmas diēta  (Lasīts 15437 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: Stokholmas diēta
« Atbilde #45 : 2017. gada 15. septembris, 15:54:25 »
Diētas plānu izsniedz vienai nedēļai? Vai arī ir turpinājumi?

Atslēdzies nure

« Atbilde #46 : 2017. gada 15. septembris, 15:55:26 »
Aha, pirmām kārtām zaudējot visu esošo muskuļu masu. Līdz ar to vēl vairāk samazinot vielmaiņas ātrumu. (Muskuļu esamība ķermenī ir tieši saisīta ar ikdienā nepieciešamo kaloriju daudzumu)

Atslēdzies nure

« Atbilde #47 : 2017. gada 15. septembris, 15:56:32 »
@Spārka
Es pat šo nemēģināju, līdz ar to man turpinājuma nav. Ieraudzīju, padomāju, ka man veselība dārgāka un turpināju sabalansēti ēst un sportot.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #48 : 2017. gada 15. septembris, 16:01:04 »
Diētas plānu izsniedz vienai nedēļai? Vai arī ir turpinājumi?

Es pameklēšu mājās kādu vēlāka laika dienas aprakstu.

Nure, es Tevi necenšos ne uz ko pierunāt. Brīnos vienīgi, kāpēc vispār ko tādu sāki.

Atslēdzies nure

« Atbilde #49 : 2017. gada 15. septembris, 16:03:45 »
@Lūīze Es cerēju iegūt labu sabalansētu diētas plānu, ar receptēm. Līdzīgi kā ir "food doctor" grāmatās.
Noteikti nebiju rēķinājusi iegūt plānu kur rakstīts ka ēdod vārītus burkānus un pusi kāpostgalvas pusdienās un 2 tomātus vakariņās es zaudēšu svaru.
To es kaut kā pati būtu datomājusies :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #50 : 2017. gada 15. septembris, 16:08:07 »
Tu dabūji tievēšanas plānu. :D

Pameklēšu mājās recepšu lapu, ko Nure gribēja, bet nedabūja. :D

Atslēdzies nure

« Atbilde #51 : 2017. gada 15. septembris, 16:10:43 »
Jebkurā gadījumā turēt organismu šādā kaloriju badā nav veselīgi!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #52 : 2017. gada 15. septembris, 16:10:50 »
nure

Reaali?

Nee, mana pazinja raadiija more or less sakariigu menjuu.vienai dienai...

Bet es neiespringtu jo zinu, kur mani gljuki, toreiz par SD samaksaaju tikai xinjkaares peec... maitas laikam juta, taapeec neatsuutiija :D briinos, ka neatziimee sisteemaa vismaz tik daudz, ka shim nesuutiit, otrrreiz tak pat intereses peec nemaksashu..

Atslēdzies nure

« Atbilde #53 : 2017. gada 15. septembris, 16:14:36 »
@Ineshuks - jā šādu man atsūtija. Un kā jau minēju es atzīmēju, ka es intensīvi sportoju vismaz 2 reiz nedēļā.

« Atbilde #54 : 2017. gada 15. septembris, 16:46:48 »
ak vai, celties stundu ātrāk, lai ietu vanna ar konkrētām ēteriskām eļļām un liela daļa no tā, ko tomēr drīkst ēst, ar speciāli veikalā jāmeklē - visādas citronverbenas un smiltsērkšķi. Būtu padomājuši par cilvēkiem, kam jau tā pietrūkst laika, nevis stādījuši programas laiskām mājsaimniecēm.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies nure

« Atbilde #55 : 2017. gada 15. septembris, 16:48:58 »
Visās dienās kaloriju skaits ir aptuveni 500 kalorijas. Ja palasīsiet par 500 kaloriju diētu uzzināsiet, ka tādu var ieturēt TIKAI ārsta uzraudzībā un arī tad ne vienmēr. Blaknes būs gan izkrītoši mati, gan muskuļu masas zaudēšana.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #56 : 2017. gada 15. septembris, 17:04:50 »
Pazinjas dieeta toch nebi ar 500 kcal... bija gandriiz normaala, ja neesi gjimenes maate, kurai paraleeli savai melonei viirs un eedeliigs pusaudzis jaabaro...

Atslēdzies itta

« Atbilde #57 : 2017. gada 15. septembris, 19:00:14 »
Nu, jaa, tas toc ir  :rat: :rat: :rat:

Saliidzinot ar isu citu, bdinasanaas un pie tam neticu, ka atsaakot normaali eest nav viss ar uzviju atpakalj
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #58 : 2017. gada 15. septembris, 21:57:41 »
Izskatās, ka šis kantoris ir prasti naudas pumpētāji - neticu, ka kaut ko tādu spētu normāli mediķi safantazēt.Nekādas loģikas nemanu viņu rekomendācijās - slinkums visu analizēt tagad.Nu kas liedz kādam, kurš grib koriģēt savu svaru, aiziet pie uztura speciālista, lai tiešām sastādītu individuālu sabalansētu plānu?
Šeit publicētajos piemēros redzams, ka pirmajā nedēļā cilvēks tiek reāli badināts - īpaši uzjautrina, kad tādas "individuālas" rekomendācijas tiek dotas cilvēkam, kam regulāra kārtīga fiziskā slodze :P Arī fiziskās rekomendācijas - nu labi, rīta kontrastdušas un berzēšanās - bet kāpēc tad pēkšņi vienā dienā tas tiek vakarā ieteikts?Utt.utml.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #59 : 2017. gada 16. septembris, 00:14:52 »
Ja ir kārtīga fiziskā slodze un vēl liekais svars, vienkārši vajag mazāk rīt nevis meklēt kādu brīnumdiētu. :)

Saliidzinot ar isu citu, bdinasanaas un pie tam neticu, ka atsaakot normaali eest nav viss ar uzviju atpakalj

Viss atkarīgs no tā, ko katrs saprot ar normālu ēšanu. Ja tādu, kā bija pirms diētas uzsākšanas, tad tiešām viss būs atpakaļ un vēl ar uzviju. :)