Autors Tēma: Stokholmas diēta  (Lasīts 15445 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: Stokholmas diēta
« Atbilde #60 : 2017. gada 16. septembris, 15:01:57 »
Ja ir kārtīga fiziskā slodze un vēl liekais svars, vienkārši vajag mazāk rīt nevis meklēt kādu brīnumdiētu. :)

Viss atkarīgs no tā, ko katrs saprot ar normālu ēšanu. Ja tādu, kā bija pirms diētas uzsākšanas, tad tiešām viss būs atpakaļ un vēl ar uzviju. :)

Nav jau nebūt viss tik viennozīmīgi, bet tās diētas, kur ļoti ierobežo ēšanu ir tomēr ar izsteiktu atgriezenisko efektu :(
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #61 : 2017. gada 16. septembris, 15:48:16 »
Oi, vēl takšu ir variants Nr. 2 - nevis mazāk ēst, bet kustēties vairāk. Skriešanas ekstremālim Bobim, es pieņemu, nekādas diētas 100-tu gadu ne vajadzīgas būs, ne interesēs. Un ēst var visu, cik vien un ko vien kārojas. Protams, skriet 12 km ... to es neesmu jums ieteicis. :) , bet ... ja būtu laika gana un vēl dzīvotu Rīgā, tad tos 8 .. 10 km uz un tikpat - no darba - noteikti brauktu ar velo, kā kādreiz to tiku darījis. Taisnību sakot, to kustēšanos var itin bieži (ja patiešām ir vēlēšanās), iekļaut jau esošajā dienas režīmā, nieka 10 .. 20 minūtes pieplusojot kādam pārbraucienam, kurš šobrīd tiek veikts ar transportu, un pēc tam savā kaloriju aprēķina blociņā ievilkt treknu mīnusu kopā ar Xciparu skaitli aiz tā.
Kas priekš tā vajadzīgs? Sarunāt ar priekšniecību darbā iespēju nodušoties un turēt vienu lieku kārtu apģērba, nu, varbūt vēl vietu, kur piesvīdušās uzdarbuskriešanas drēbes žāvēt. Domāju, ka pretīmnākošam darba devējam tas nebūtu nekas nenodrošināms.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 16. septembris, 15:57:30 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies itta

« Atbilde #62 : 2017. gada 16. septembris, 16:09:02 »
Piekrītu, bet man to 4 - 6 km izrādās ir par maz :(, organisms ir pieradis jau pie tās fiziskās slodzes, prasās ko jaunu pielikt apakalj, tik ar motivāciju pasvaki...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #63 : 2017. gada 16. septembris, 17:37:02 »
Pameklēšu mājās recepšu lapu, ko Nure gribēja, bet nedabūja. :D

Te būs uzreiz 10 dienām, kuras seko pēc pirmās nedēļas. :)

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies itta

« Atbilde #64 : 2017. gada 16. septembris, 17:40:40 »
Šis jau ir puslīdz sakarīgi...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #65 : 2017. gada 16. septembris, 19:36:12 »
Es neko nezinu par SD, bet papildinot pateikšu, ka pareizai vielmaiņai ir jādzer ūdens, tīrs!...2-3 litri dienà, un neskaitiet tur tajos litros iekšā alu, kafiju, tēju utt, kas nav tīrs ūdens...2 vai 3 litri, tas atkarīgs no personiskā svara...man katru dienu 2,5 litri...

Atslēdzies itta

« Atbilde #66 : 2017. gada 16. septembris, 19:48:12 »
Es neko nezinu par SD, bet papildinot pateikšu, ka pareizai vielmaiņai ir jādzer ūdens, tīrs!...2-3 litri dienà, un neskaitiet tur tajos litros iekšā alu, kafiju, tēju utt, kas nav tīrs ūdens...2 vai 3 litri, tas atkarīgs no personiskā svara...man katru dienu 2,5 litri...

Sai sakarā apsveru domu, ka būs jāpērk ūdeni butelēs, jo krāna ūdenim hlora piegarsa un to var iedzert tik ar kauc kādu piedevu.... brrrr. fui un peeee

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #67 : 2017. gada 16. septembris, 20:14:56 »
itta, ne tikai ūdeni, bet arī pamperus! ;)...kā darbā? vari regulāri un bieži uz sircmàjiņu?
...un pa nakti jāceļas...protams palīdz sports, kur kādu litru izsvīsti un atvieglojums pūslim...arī intensīvs sex ! ;)
..ja kas, tad zinot dažàdas dzīves situācijas, tāpēc esmu pats vilcis pamperu...noderēja! :D
Tas ir galvenais iemesls, kāpēc cilvēku vairums katru dienu nedzer 3 litri...

Atslēdzies itta

« Atbilde #68 : 2017. gada 16. septembris, 20:46:03 »
itta, ne tikai ūdeni, bet arī pamperus! ;) ...kā darbā? vari regulāri un bieži uz sircmàjiņu?
...un pa nakti jāceļas...protams palīdz sports, kur kādu litru izsvīsti un atvieglojums pūslim...arī intensīvs sex ! ;)
..ja kas, tad zinot dažàdas dzīves situācijas, tāpēc esmu pats vilcis pamperu...noderēja! :D
Tas ir galvenais iemesls, kāpēc cilvēku vairums katru dienu nedzer 3 litri...

Nav tik traki, jo vienu laiku ciitiigi arii dzeeru, pamperu nevajadzeeja, bet paartraukumi ar nekraajaas x 2 h uz 00 :D
Man gan 2,5 litri, 1.5 ir vispār pa vieglo :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #69 : 2017. gada 17. septembris, 11:40:24 »
Nav tik traki, jo vienu laiku ciitiigi arii dzeeru, pamperu nevajadzeeja, bet paartraukumi ar nekraajaas x 2 h uz 00 :D
Man gan 2,5 litri, 1.5 ir vispār pa vieglo :)
tad jau Tev liels puncis...bez ūdens jau vēl kafijas, tējas un augļos u.c. ir daudz šķidruma?
Esi izmērījusi- cik liels Tev u.pūslis? ;)

Atslēdzies itta

« Atbilde #70 : 2017. gada 17. septembris, 15:15:41 »
tad jau Tev liels puncis...bez ūdens jau vēl kafijas, tējas un augļos u.c. ir daudz šķidruma?
Esi izmērījusi- cik liels Tev u.pūslis? ;)
A vajag ?! :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #71 : 2017. gada 18. septembris, 00:00:41 »
2-3 l ūdens bez citiem šķidrumiem dienā normāli ir tiem cilvēkiem, kuri mitinās tropos un subtropos ar gaisa temperatūru +30 permanenti. Domājiet tak mazliet ar loģisku piešprici! Un ja tempsiet pliku ūdeni, tad ātri vien sagrābsiet elektrolītu disbalansu arī karstā klimatā, ne velti īstiem dienvidniekiem ierastas tējas un sāls piešprices dažādos izpildījumos - kopā ar treknu ēdienu vai garšvielām. Gadsimtos pārbaudītas lietas.
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #72 : 2017. gada 18. septembris, 11:59:31 »
Kādēļ Stokholmas vārda diēta?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #73 : 2017. gada 18. septembris, 12:20:41 »
Tāpēc, ka lietotāji sāk sirgt ar Stokholmas sindromu.
Visus sakost!

Atslēdzies MMuca

« Atbilde #74 : 2017. gada 24. septembris, 18:20:42 »
Paziņa stokholmēja. Kilogramus nometa, bet sen visi ir atpakaļ. Pēc operācijas, ķīmijterapijas un starošānas. Pati teica, nu es lasīju, ka Stokholmas diētas blakne ir skābs organisms un krūts vēzis, bet nedomāju ka tas uz mani attieksies.