Autors Tēma: Elita  (Lasīts 2887 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Elita
« : 2017. gada 13. septembris, 11:08:51 »
"...Ir taču desmitiem ierosinājumu, kas spētu ne tikai padarīt Valsts prezidenta dzīvi krāsaināku, bet arī spodrinātu viņa tēlu tautas padzisušajās acīs."
http://nra.lv/latvija/elita-veidemane/222184-glevuliba-ka-stabilitates-garants.htm

Sapratāt, ja!!? Tauta ar padzisušajām acīm... kurās nupat iespļāva Latvijas demokrātijas māte...

Atslēdzies kvadra

Re: Elita
« Atbilde #1 : 2017. gada 13. septembris, 14:06:54 »
"Latvijas demokrātijas māte", ha... Kopš tiem "Vīriešiem manā dzīvē" ar viņu pat uz viena lauka netupētu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #2 : 2017. gada 13. septembris, 14:27:14 »
"Latvijas demokrātijas māte", ha... Kopš tiem "Vīriešiem manā dzīvē" ar viņu pat uz viena lauka netupētu.

Ūja, ūja, par ko ta tik bargi - viņa kādam Tavam vīrietim ceļu pārskrēja?  Par LTF un "Atmodu" viņa ordeni ir pelnījusi, kā labais piemērs...man viņa reāli spēku deva! Paskatos uz Elitu - ticu...palieku viens ar savām domām - a nafig vajag...

... tās atklāsmes par vīriešiem, šķiet nāca pēc tam...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2017. gada 13. septembris, 16:04:41 »
Jā, "Atmodas" laikā es arī viņu ļoti cienīju un iedvesmojos, kā Tu saki. Bet tie "Vīrieši..." pārvilka treknu svītru visam. Cilvēks uzskatāmi nodemonstrēja savu... nav latviski tāda vārda... elementāras porjadočnostj trūkumu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2017. gada 13. septembris, 16:26:48 »
Cilvēks uzskatāmi nodemonstrēja savu... nav latviski tāda vārda... elementāras porjadočnostj trūkumu.

hihihi... kā Nakats blakus tēmā ;) ...

mēs taču ar, i 90-tajos, i 00-tajos, dzērām, dziedājām un mīlējām, bet dienasgrāmatā savas "pahodkas" gan neviens nerakstīja... jo ir taču vispārējs princips, ka tas kas notiek Vegasā, paliek Vegasā...

oi, laikam offtopiks sanāca...   

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2017. gada 13. septembris, 16:34:19 »
Tieši tā.
Vēl sliktāk - viņa sarakstīja nevis anonīmā forumā vai personīgā dienasgrāmatā, ko glabā zem spilvena, bet visai Latvijai izbazūnēja ar visiem vārdiem/uzvārdiem, zem kura gulta salūzusi, kuram problēmas ar potenci... pretīgi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2017. gada 13. septembris, 17:17:26 »
Tieši tā.
Vēl sliktāk - viņa sarakstīja nevis anonīmā forumā vai personīgā dienasgrāmatā, ko glabā zem spilvena, bet visai Latvijai izbazūnēja ar visiem vārdiem/uzvārdiem, zem kura gulta salūzusi, kuram problēmas ar potenci... pretīgi.

Bet Tu taču nopirki un izlasīji?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2017. gada 13. septembris, 18:47:19 »
Gribi sacīt, ka nevajadzēja lasīt? Kaut kā nejūtos vainīga, ka gribēju savu viedokli par to, ko visur kur apsprieda un pat pa TV iestudētu rādīja. Neba es pa atslēgas caurumu lūrēju. Pirkusi gan netiku, jo nav man tās grāmatas, laikam kāds iedeva, nudien neatceros vairs. Bet atceros savas tā brīža sajūtas - pārsteigumu un vilšanos, ka TĀDS cilvēks var TĀ izpildīties.

« Atbilde #8 : 2017. gada 13. septembris, 18:49:04 »
Es gan braši varu mest akmeni, jo toč nepirku un pat nelasīju :) bet tāpat roka neceļas, esmu makten toleranta, ar ko nu katrs var, ar to zīmējas.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #9 : 2017. gada 13. septembris, 19:09:14 »
Gribi sacīt, ka nevajadzēja lasīt? Kaut kā nejūtos vainīga, ka gribēju savu viedokli par to, ko visur kur apsprieda un pat pa TV iestudētu rādīja. Neba es pa atslēgas caurumu lūrēju. Pirkusi gan netiku, jo nav man tās grāmatas, laikam kāds iedeva, nudien neatceros vairs. Bet atceros savas tā brīža sajūtas - pārsteigumu un vilšanos, ka TĀDS cilvēks var TĀ izpildīties.

Uz tādiem cilvēkiem parasto mirstīgo likumi bieži neattiecas. Nu, piemēram. Agrajos deviņdesmitajos, kad tipa veidojās LV partijas, arī es sastāvēju vienā sīkpartijā. Vadība noorganizēja braucienu uz vienu no Skandināvijas valstīm pie tipa idejas biedriem ciemos ar dzīvošanu turienes cilvēku ģimenēs. Pēc kāda gada - atbildes vizīte - turienieši - pie mums. Un? It kā respektablas Skandināvijas valsts partijas, kura ir ieguvusi deputātu mandātus vairākās pašvaldībās, vadītāja atbrauc uz LV un krogā dejo uz galda. :) Normāli, ne?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2017. gada 13. septembris, 19:28:15 »
Man šķiet, Zigi, tas tomēr nav gluži tas pats. Tā vadītāja tikai sevi pablamēja (nu labi, varbūt partijas reputāciju bik pamērcēja), bet šī izstrādāja cūcību pret citiem. Bezgodīgi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #11 : 2017. gada 13. septembris, 20:28:30 »
Grāmatu neesmu lasījusi, vien nelielu fragmentu, kas bija nopublicēts laikam reklāmas nolūkos. Kopumā saprotu Kvadras sašutumu, jo negribētu būt grāmatā pieminēto cilvēku vietā. Interesanti, vai Veidemane saņēma atļauju no katra grāmatā pieminētā vīrieša publiskot intīmas lietas?

Toties esmu lasījusi grāmatu "Sokolovs par...", kur autoram ir līdzīgas atklāsmes. Vienu meiteni pat atpazinu un, zinot konkrēto stāstu, varu teikt, ka tas ir krietni piepušķots un paspilgtināts, tāpēc to var uzskatīt par literāro jaunradi, kas balstīta uz patiesiem notikumiem. :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #12 : 2017. gada 13. septembris, 21:00:04 »
es atkal  apskaužu, ka tam sievišķim tik laba atmiņa! Tur tak nojūgties var, lai mūža garumā visus pielūdzējus ar viņu intīmiem sīkumiem  varētu atcerēties. Man pat liekas, ka šai ziņā neviens vecis viņai līdz netur - diez vai šie maz pusei no savu drostaliņu  vārdus atceras ... ar kurām maigojušies  :just_popcorn:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2017. gada 13. septembris, 21:09:01 »
Tāpēc tak visu vajag pierakstīt  :talking:  :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #14 : 2017. gada 13. septembris, 21:36:53 »
Man šķiet, Zigi, tas tomēr nav gluži tas pats. Tā vadītāja tikai sevi pablamēja (nu labi, varbūt partijas reputāciju bik pamērcēja), bet šī izstrādāja cūcību pret citiem. Bezgodīgi.

Kvadra, atslēgas frāze = pirmais teikums - "parasto mirstīgo likumi neattiecas".
Taisnību sakot, ja deja uz galda būtu tikusi kkā videonofiksēta un nosūtīta uz politiķes dzimteni pareizajiem cilvēkiem, kuri to publiskotu, tad rezultāts daudz neatšķirtos. Pat vēl vairāk, - par stulbeņiem un jampampiņiem būtu pataisīti bezmaz' visi tās partijas biedri, par deputātiem vispār nerunājot.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?