Autors Tēma: Elita  (Lasīts 2911 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

Re: Elita
« Atbilde #15 : 2017. gada 13. septembris, 21:59:02 »
Ja atmiņa neviļ, viņa ar saviem stāstiem, saucot personu vārdus un uzvārdus, gribēja paglābt savu avīzi no izputēšanas. Neizglāba.
Kā tur bija - demokrātijas māte (vaimandieniņ) - ka tik ne tā.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #16 : 2017. gada 13. septembris, 22:02:08 »
Nu nezinu, .... neviens no grāmatā minētiem vīrišķiem Elitu tiesā nesūdzēja un nepieprasīja  segt morālu kaitējumu. Tātad bija apmierināti un tādam riskam gatavi. Principā jau viņi zina, ka skuķis, ko gāž gar zemi un iespaido fiziski ir žurnālists... tātad riskus apzinājās... Ko tur vairs apspriest

Atslēdzies Camma

« Atbilde #17 : 2017. gada 13. septembris, 22:09:59 »
Par to, ka nosauca visus uzvārdos un ar niansēm - nu nav ko bāzt savu tapu katrā caurumā. Ja vairumam vīriešu katra staba izdrāšana ir goda lieta, tad lai nebrīnās, ja stabam fotokamera pierīkota.
Tāds ar tādu satikās. Man dziļi vienalga, kas ar ko un kādā tualetē. Laikam esmu galvā traumēta, bet nudien neinteresē.
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #18 : 2017. gada 13. septembris, 22:29:31 »
Es vispār nesaprotu tādus vīriešus, kuri ar tādām guļ. Cik dzīvajā esmu redzējis, - smēķē trakāk par Krievijas kara flotes kuģi, balss - kā pusnodzerta, formas ... Uzvedība ... Nu, atvainojiet ... Piedodiet par netaktiskumu, bet jāajutā Nakatam, vai par EV viņa dienasgrāmatā nekas nav? Es nebrīnītos. Mani tikai pie viena noteikuma varētu pielauzt ... Vienīgais, pieņemu (grāmatu lasījis neesmu), ka aprakstītie notikumi varētu būt notikuši, pirms es viņu pirmoreiz ieraudzīju dzīvē.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #19 : 2017. gada 13. septembris, 22:36:04 »
Par gaumi nestrīdas :).
Laikam jau vīriešiem estētika nav pirmajā vietā :).
Visus sakost!

Atslēdzies dip

« Atbilde #20 : 2017. gada 13. septembris, 22:58:54 »
Par gaumi nestrīdas :) .
Laikam jau vīriešiem estētika nav pirmajā vietā :) .
Tas ir labi vai slikti?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2017. gada 13. septembris, 23:04:55 »
Laikam jau labi. Citādi tautas izmirtu :)
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #22 : 2017. gada 14. septembris, 09:03:55 »
Par gaumi nestrīdas :) .
Laikam jau vīriešiem estētika nav pirmajā vietā :) .

Vīrieši no daudz kā atsakās idejas vārdā!  :talking:   :cry:  sapratāt...
un arī jūs kādreiz formu pazaudēsiet... un varbūt vecas paliksiet... 

Atslēdzies Camma

« Atbilde #23 : 2017. gada 14. septembris, 09:39:51 »
Vot padomāju pati par saviem izteikumiem - cik daudz tur patiesības! Takš patiešām - visas pasaules neglītenes, resnules, kāmekles, šķībās un garā vājās tiek pie vīrieša. Skaista, stalta un bagāta prinča. Jo princim nāvīgi gribās drāzties.
Nabaga neglīteņi, resnuļi, kāmekļi, šķībie un garā vājie - tiem nekas cits, kā pirkt pakalpojumu, neatliek.
Nū, vai arī tāds ar tādu?
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #24 : 2017. gada 14. septembris, 09:47:27 »
tā viš pasaulē iekārtots, lai "nabagi, neglīteņi, resnuļi, kāmekļi, šķībie un garā vājie" nevairotos... jo viss tač sākās no vīrieša (jūs bībeli palasiet!) :D

sieviete ir tikai ...ēee, klēpis, kur vīrieša sēkliņu iznēsāt!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #25 : 2017. gada 14. septembris, 11:13:46 »
Labi. Tikai.
Nuja.
Liec vien savu sēkliņu ledusskapī - lai nav tas smagums jānēsā.
Bībelē daudz kas sarakstīts, ne ar ko diži neatšķiras no kaimiņu sētas - patiesības ziņā.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #26 : 2017. gada 14. septembris, 11:14:52 »
P.s. Zeme jau arī ir TIKAI vieta, kur puķēm augt...
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #27 : 2017. gada 14. septembris, 11:17:55 »
Labi. Tikai.
Nuja.
Liec vien savu sēkliņu ledusskapī - lai nav tas smagums jānēsā.
Bībelē daudz kas sarakstīts, ne ar ko diži neatšķiras no kaimiņu sētas - patiesības ziņā.

Vot nevajag :)
Ledusskapi Tu pati izdomāji - bībelē par to nav neviena vārda :) 
Un bērna svarīgāko īpašību - dzimumu, tieši sēkliņas saturs nosaka, to zinātnieki esot izpētījuši, tur viss ar bībeli saskan!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #28 : 2017. gada 14. septembris, 13:07:54 »
A napig vispār vīriešu dzimumu? Dabā viss tā sakārtots, ka bez tā zooīda var mierīgi iztikt. :)
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #29 : 2017. gada 14. septembris, 13:12:35 »
A napig vispār vīriešu dzimumu? Dabā viss tā sakārtots, ka bez tā zooīda var mierīgi iztikt. :)

jā. es ar šo eksperimentu pašreiz mājās nodarbojos - sēžu rokas klēpī salicis un skatos kā šīs tekalē... bet bez vīriesa lampiņas nemainās, veļasmašīnas tece nebeidzās, alus neatjaunojas ledusskapī...drīz būs jābeidz, sāk jau besīt...