Autors Tēma: Vairiņas jubileja  (Lasīts 3527 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Vairiņas jubileja
« Atbilde #15 : 2017. gada 18. septembris, 11:35:46 »
Pirms satraucies par Vairas dzīvokli, paskaties, cik Zatlera madāma valstij izmaksāja

Atslēdzies ragana

« Atbilde #16 : 2017. gada 18. septembris, 12:10:12 »
Da visi vienā plauktā bāžami. Un principā kāda gan atšķirība  - Vairiņa vai Z madāma. Fakts par mantrausību un alkatību nepārprotams. Z nav vismaz slēpusi - torgaška ir tāda, kāda ir. Toties V mūs (sevi!) veda " saulītē" un piesauca senlatviešu tikumu .  :sarcasm:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2017. gada 18. septembris, 13:09:20 »
veda " saulītē" un piesauca senlatviešu tikumu .  :sarcasm:

Nu un kāds ta šis ir tas tikums?? tur es dzēru, tur man tika... krauklīts sēž ozolā (augstu!), zelta kokle rociņā...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #18 : 2017. gada 18. septembris, 14:14:07 »
VVF bija "oligarhu" prezidente, un tautai pēc G.Ulmaņa patiktu jebkas sakarīgs, savdabīgs Bērziņa efekts agrīnajā izpildījumā ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #19 : 2017. gada 19. septembris, 16:27:34 »
Pirms satraucies par Vairas dzīvokli, paskaties, cik Zatlera madāma valstij izmaksāja

Vai nav zīmīgi (likumsakarīgi), ka abus gadījumus vieno situācija, kad lielmāte ir kopā ar neizteiksmīgu vīrietīti - viduvējību - zem papēža sēdētāju?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2017. gada 19. septembris, 21:29:47 »
https://www.pietiek.com/raksti/iznicinosas_liecibas_par_vairu_viki-freibergu_atklajas_eksprezidentes_loma_valstij_nozagta_pulkstena_lieta

Nu, ja viss minētais ir taisnība, tad nez' kā lai pareizi formulē? ... Kas VVF īstenībā ir? :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2017. gada 20. septembris, 08:58:22 »
Kas VVF īstenībā ir? :)

Tādu kā viņa, ir pilni meža kapi...  :sarcasm:

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #22 : 2017. gada 20. septembris, 14:02:42 »
Khekhe, pilsētā klīst baumas ka VVF varētu atbalstīt kādas jaunas partijas izveidi :D Tā kā VVF Brends jātur augstu un aktuāls  :) 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #23 : 2017. gada 20. septembris, 14:24:31 »
Khekhe, pilsētā klīst baumas ka VVF varētu atbalstīt kādas jaunas partijas izveidi :D Tā kā VVF Brends jātur augstu un aktuāls  :)

ar ko ta atbalstīt?? pateikt, ka šī gan ir viena laba partija... :)  Jūlijs K. var atbalstīt daudz tiešāk...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #24 : 2017. gada 20. septembris, 14:48:00 »
ar ko ta atbalstīt?? pateikt, ka šī gan ir viena laba partija... :)  Jūlijs K. var atbalstīt daudz tiešāk...
Jap, bet pat Jūlijam K vajag Sudrabu ;) 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #25 : 2017. gada 20. septembris, 14:53:10 »
Jap, bet pat Jūlijam K vajag Sudrabu ;)

Jūlijs spēlē ruleti...un liek gan uz sarkanajiem, gan melnajiem... Ingunas gadījumā uzmeta sīku monētiņu uz dubultnulles, arī tā reizēm gadās :D

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #26 : 2017. gada 20. septembris, 15:32:52 »

Jūlijs spēlē ruleti...un liek gan uz sarkanajiem, gan melnajiem... Ingunas gadījumā uzmeta sīku monētiņu uz dubultnulles, arī tā reizēm gadās :D
Jap, daddy liekas ka šis tavs secinājums liecina, ka tu nekad nebūsi tik veiksmīgs kā Jūlijs K ;)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #27 : 2017. gada 20. septembris, 16:11:23 »
Jap, daddy liekas ka šis tavs secinājums liecina, ka tu nekad nebūsi tik veiksmīgs kā Jūlijs K ;)

Veiksme nāk pa dažādiem ceļiem un tai ir dažādi kritēriji... cipars kontā ir tikai viens no daudziem :) 
zinu vismaz 3 jomas, kurās es esmu veiksmīgāks nekā viņš ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #28 : 2017. gada 20. septembris, 21:30:18 »
Un es pat nojaušu, kuras..