Autors Tēma: spēļu zāļu likvidācija  (Lasīts 1240 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

spēļu zāļu likvidācija
« : 2017. gada 14. septembris, 13:26:02 »
Drīzāk jau pie kretīnu tekstiem vajadzētu likt.
Likvidēšot cik tur gadu laikā 9 spēļu zāles Rīgā. Īpašnieki uztraucas -darbu zaudēs 50 cilvēku un nodokļos neienāks pāri par 1 milj €.Kā tad!

Pilnīgi redzu -iet pilsonis uz savu iemīļoto naudas nospēlēšanas vietu, ierauga "slēgts", un nodomā, tad jau jāiet mājās, pa ceļam bērniem konfektes nopirkšu, sievai puķes.

Atslēdzies ineshuks

Re: spēļu zāļu likvidācija
« Atbilde #1 : 2017. gada 29. septembris, 14:08:59 »
Vinjas tak uz katra stuura... devinju truukumu neviens i nepamaniis...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #2 : 2017. gada 01. oktobris, 08:13:46 »
Spēļu zāles jau tikai centrā likvidēs, jo centrā spēļu zāles nereti bija arī mazi bordeļi (atceraties tak kampaņu par Rīgas nakts dzīvi lidostā), un ja vēl blakus ir viesnīciņa, tad tur i sauna i baseins utt Un galu galā, taksometru vadītāji zinot, kur šie iestādījumi ir, jo ar īrētu mašīnu tur neviens nebrauc.  Kopumā uzdzīve Rīgā mazumā neies, bet varbūt uzlabos Rīgas pilsētas dizainu, ka Rīgā centrā nav spēļu zāles kā Las Vegasā, kuras saīsinājums ir LV. :) Vienīgais ka šis pasākums ir unikāls bez tālāka plāna, kas atstātu iespaidu arī uz Latvijas iedzīvotajiem. 

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2017. gada 01. oktobris, 09:31:56 »
Taisnību sakot, tās zāles vajadzēja ar likumu aizvākt no lielākajām pilsētām labi tālu, pie viena dodot iespēju attīstībai kādai atpalikušās un depresīvās Latgales pilsētai vai palielākam ciemam. Nu, piemēram, Krāslavu varētu attīstīt. Likumā noteikt, ka spēļu zāles ārpus viesnīcām drīkst būt tikai Krāslavā un bijušajā Krāslavas rajonā. Pie viena arī par praidiem, - laipni lūdzam, - tikai tur. Ieguldiet savu miljonu un radiet tās ūbervērtīgās darba vietas tur, kur tās visvairāk vajag, ja jau esat tik ļoti norūpējušies par darba vietu trūkumu un par cilvēku iespējām nopelnīt. Un par visādu mecenātzuzānu pretargumentiem man vēmiens nāk no tā, cik tie vienmēr ir demagoģiski. Pēc analoģijas - ASV - Las Vegas, LV - Krāslava. Un tie, kuriem tik ļoti vajag, niez un gribas uzspēlēt, - laipni lūgti - 250 (?) km ar auto vai autobusu, un jūs esat savā sapņu zemē! Pie viena, līdz RUS arī tur nav tālu. Atvieglot vīzu režimu tai vietā un voila, naudiņa plūdīs kā pa reni!
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2017. gada 01. oktobris, 09:43:28 »
Rokas nost no Krāslavas!! Piektd. braukšu izglītojošā ekskursijā, gan jau kaut ko arī sabildēšu
Mans priekšlikums -Seda

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #5 : 2017. gada 01. oktobris, 10:09:42 »
Krāslavā visi dzer. Sedā arī. Fig tur kaut ko attīstīsi

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #6 : 2017. gada 01. oktobris, 10:14:38 »
Mans priekšlikums -Seda

Vai Sedā jau esi bijusi un sabildējusi un iedzīvotāju intervijas savākusi?
p.s. spēļu zāles jau nav vienīgais ļaunums, ko vajag regulēt, bet arī prostitūcija, alkohols, nikotīns... un drīz būs dīzeļdegviela ;) (bet tas ir lietas, kas attiecas uz Saeimu un latvieši Saeimā grib izvirtību padarīt latviešu nacionālo īpatnību).
Save

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #7 : 2017. gada 01. oktobris, 10:17:51 »
Krāslavā visi dzer. Sedā arī. Fig tur kaut ko attīstīsi

Kāpēc ne? Darbaspēku var mierīgi ievest, pats atbrauks, ja būs iespējas nopelnīt. Kā piemērs, šodienas Bolderāja un Bolderāja pirms gadiem 20. Vnk treknajos gados tur bija lētākie dzīvokļi, un viena daļa sakarīgu cilvēku uz turieni pārvācās. Pārvācās, y pats rajons izmainījās uz labo pusi.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #8 : 2017. gada 01. oktobris, 10:19:52 »
p.s. spēļu zāles jau nav vienīgais ļaunums, ko vajag regulēt, bet arī prostitūcija, alkohols, nikotīns... un drīz būs dīzeļdegviela ;) (bet tas ir lietas, kas attiecas uz Saeimu un latvieši Saeimā grib izvirtību padarīt latviešu nacionālo īpatnību).
Save

Es domāju, pašvaldības pēc tāda piedāvājuma rindā stāvētu un dūres vicinātu, it īpaši, ja zemes kadastrālā uzbrauks mākoņos un apstākļos, kad sākas runas par to, ka pašvaldībām jābūt naudiski ieinteresētām uzņēmējdarbībā. Iedzīvotāji? ... Vait' tādi jebkad un jebko ir lēmuši?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2017. gada 01. oktobris, 10:21:21 »

Kāpēc ne? Darbaspēku var mierīgi ievest, pats atbrauks, ja būs iespējas nopelnīt. Kā piemērs, šodienas Bolderāja un Bolderāja pirms gadiem 20. Vnk treknajos gados tur bija lētākie dzīvokļi, un viena daļa sakarīgu cilvēku uz turieni pārvācās. Pārvācās, y pats rajons izmainījās uz labo pusi.

Bolderāja pamainījās dēļ privātās apbūves, kas tur piekrastē attīstījās. Vecais centrs joprojām pabriesmīgs

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #10 : 2017. gada 01. oktobris, 10:24:40 »

Bolderāja pamainījās dēļ privātās apbūves, kas tur piekrastē attīstījās. Vecais centrs joprojām pabriesmīgs

Es runāju par iedzīvotāju kontingentu, kad nav tā, ka "visi dzer" vai "visi kaujas", vai "nestaigā tumsā, - aplaupīs". Ēku izskats šai gadījumā ir otršķirīgs.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #11 : 2017. gada 01. oktobris, 10:31:19 »
pēdējoreiz biju tur gada sākumā, kontingents bija tāds, kādu to atceros no agrākiem gadiem

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2017. gada 01. oktobris, 10:50:08 »
Save

Atkal jau Tplv dīvainais tonis -itkā Krāslavā tu būtu  aptaujas taisījis.