Autors Tēma: Svešā seja  (Lasīts 17400 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Svešā seja
« Atbilde #15 : 2017. gada 20. septembris, 16:19:32 »
Laikam jaunais Ugunsgrēks.
Gan jau Nāra skatās.

Neskatos ne tv, ne seriàlus jau pasen.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2017. gada 20. septembris, 20:04:13 »
Neskatos ne tv, ne seriàlus jau pasen.

Ar ko tad Tu, Nāra, tagad nodarbojies?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #17 : 2017. gada 20. septembris, 20:58:02 »
Jā, es arī nobrīnījos.
Laikam jaunu hobiju atradusi. Bet mums jau nestāstīs.

« Atbilde #18 : 2017. gada 21. septembris, 11:00:53 »
Paskatījos - nu vispār diezgan pabriesmīgi. Intriga jau ir skaidra - māsa samīlēsies brālī, par kura eksistenci viņa nenojauš, un iespējams  atplauks vecā mīla arī Ķestera un vaļmutainā "Ērika" mātes starpā. Vienīgais, kas šobrīd priecē, ir Neimaņa tēlojums - vai nu vecā skola, vai vienkārši smeķīgs tēls patrāpījies. Pasternakas/Kalniņa duets gadu gaitā noslīpēts, tāpēc gana pārliecinošs :) Villa/klīnika no ārpuses gan tā pati, kas Melēs, vai ta tiešām citu māju nevarēja nofilmēt un jā, UG dekorācijas jau nevar mest ārā arī pēc nezcik gadiem. Man patīk Ķestera mati - viņš uzreiz izskatās pēc Maikla Duglasa attiecīgajā vecumā :)   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #19 : 2017. gada 21. septembris, 12:05:53 »
nē, nu pēc Duglasa gan viņš toč neizskatās.. Drīzāk pēc puskukū trolejbusa vadītāja...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2017. gada 21. septembris, 12:08:58 »
Ķesterim savi mati vai aizlienēti?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #21 : 2017. gada 21. septembris, 12:09:36 »
šitie viņam tagad visas sezonas būs jāvalkā

« Atbilde #22 : 2017. gada 21. septembris, 12:26:22 »
varbūt scenāristes viņam izdomās vēzi (kas beigās, protams, izrādīsies kļūda) un viņš varēs oficiāli staigāt plikpaurains (t.i. ķīmijterapijas sekas)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #23 : 2017. gada 24. septembris, 20:52:05 »
Tviterī klida bilde, kur blakus noliktas divas focenes- Ķesteris no šī seriāla un Mūžīgā aukle, Viljamss... Neernormāli labi;)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #24 : 2017. gada 27. septembris, 09:59:11 »
Vakar mēģināju skatīties, godprātīgi mēģināju. Esmu tagad 6 sērijas skatījusies. Pārtīšanas režīmā. Lielā pārtīšanas režīmā. Citreiz ir tā, ka ir pāris tēlu līnijas, ko pārtin, un dažas, ko skatās. Te vispār gandrīz visu gribas tīt prom, dialogi nekādi. Laikam jāsaka - Pugas līnija bija skatāma, ja vien viņš nav kopa ar Milēdiju. Tā vispār bija baisa, scenāristus ziepēs. Kronis visam- izpalīgs-līķu savacējs tiek savaldzināts ar stāstiem par grūto bērnību un atriebi. Un otrs - profesionāla slepkava, nošauj sargu, bet pistoles gaili neatvelk uzreiz gaitenī, bet ieiet pie guļošā upura un tikai tad skaļi atvelk !

Dialogi izklausās uz vietas radīti. Tādā ziņā vismaz Kurpnieks jāuzslavē ( Ķesera puika), viņš tajā nenormāli stilīgajā ballītē vismaz bija atslābināts un radošs, atšķirībā no pārējiem jauniešiem.

Un pukojos, ka lielo sirdssāpju pamatā ir fakts, ka Ķ neatpazina Žannu. Es saprotu, ka neatpazīst kādu mīlīgi apvēlušos pirmo mīlu, bet Žanna šāda noteikti izskatījās jau 18 gadu vecumā. :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #25 : 2017. gada 27. septembris, 12:28:47 »
Mēs neapspriedīsim?? Vispār?? Neko??
ir vēlme aprunāt svešo seju? :)....nu, jā...par pàva "žo.." esam tikuši skaidrībā, tad ķeramies pie sejas? :D...nu, un kā? ..atkal vista? ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2017. gada 27. septembris, 13:12:28 »
Es arī noskatījos pirmās sērijas, bet tā kā gribas visam piesieties un apstrīdēt (ņeverju! vai jēziņ!), tad laikam lai izpaliek šis palags

Atslēdzies hm@

« Atbilde #27 : 2017. gada 27. septembris, 14:24:25 »
Minne, kamēr maz sēriju, labprāt parunātu par to, kam "ņeverju". Man skaļākie "neticu" bija pie ķirurga, kas metās seksa orģijās pusstundu pirms paredzētas operācijas. Par anestiziologu, kuru paķer no ielas un pieliek pie operācijas, lai arī "tikai" krūšu palielināšanas. Par Milēdiju, kas gaili atvelk snaudošajam upurim pie auss.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #28 : 2017. gada 27. septembris, 21:21:06 »
Tur "ņeverju" papilnam. Sākot ar vizuālām un beidzot ar psiholoģiskām lietām, tad man vesela lapa jāpieraksta ;)

Kruta plastikas klīnika izskatās prasti un neomulīgi kā 90.gadu sākuma zīlēšanas salons, man tādā negribētos savus tūkstošus atstāt :D
Administratore kā lēta krievuška spīdīgos svārkos.
Klientes apskata neapgaismotā šaurā istabas kaktiņā aiz aizslietņa.

Līdzīgi par Kalniņu/Pasternaku "ceptuvi":) Izskatās neprofesionāli tā standarta plītiņa ar vienu plāti. Kungs maizīti vispirms ar kko apkaisījis un tikai pēc tam ar kko apsmērē - atkal neprofesionali, lai gan skaitās izslavēts meistars.

Madara pērk maizītes:"Man, lūdzu, četrus Mākonīšus, Gardumiņus, Peciņas...". Marš, uz bērnudārzu ar tādiem nosaukumiem! :D

Klīnika bez personāla. Henrijam slikti, bet neviena nav. Tad uzrodas 2 luņi, no kuriem viens spazmatiski elpojošam, smokošam cilvēkam tausta pulsu uz kakla, otrs grābstās gar sistēmu un dveš:"Mēs neesam ārsti!". Izrādās, tie bijuši māsiņa un anesteziologs, kurus pēc tam tomēr atlaiž. Un ir par ko, kamon! :D Gandrīz nosmaku no smiekliem un reizē šausminājos, kādam līmenim jābūt, lai ko tādu scenārijā ierakstītu.

Sašauto līķi aizvelk uz virtuvi. Šaušanas vietā asinis ir, bet tālāk un no virtuves uz pagrabu - bez šumu, bez piļi, bez nevienas asins lāses

Pēc "mamma mia, santa maria un bambini spriežu, ka Žoržs ir itālis? Interesants vārds, hmm, nez kāds ir oriģinālais, garais variants?

Āboliņu omes-mafijas bosa ekvivalents Henrijs uzvedas kā mazs, kaprīzs bērns. Sorry, vecīt, ar tādu "iznešanos" diez vai par bosu var tikt.

Henrijs un viņa dēls "Leons" (aizmirsu Ķestera varoņa vārdu) izskatās vienu gadu. Laikam dēls neveselīgi dzīvo :P. Un vispār viņš ar to pričeni, tizlajiem roku žestiem un runas veidu atgādina pediņu, sorry.

Ai, un vēl daudz, daudz, daudz citu lietu. Bet tas viss ir nieks. Enjoy!  :smoker:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #29 : 2017. gada 27. septembris, 21:40:32 »
Minne, tu esi bijusi zīlēšanas salonā 90. gados?
Es laikam neskatīšos. Bet jūsu recenzijas gan palasīšu.