Autors Tēma: Svešā seja  (Lasīts 17439 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Svešā seja
« Atbilde #30 : 2017. gada 27. septembris, 21:48:54 »
Minne, tu esi bijusi zīlēšanas salonā 90. gados?
Es laikam neskatīšos. Bet jūsu recenzijas gan palasīšu.

Tas bija piemērs nemājīgumam un lētumam :) Bet reiz biju arī salonā, jā

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #31 : 2017. gada 27. septembris, 21:55:54 »
Es, piemēram, nezināju, ka zīlēšanas salonā ir nemājīgi, lēti. Iedomājos galvenos atribūtus - sveci, melnu kaķi, kādu lampu, kas met sarkanīgu gaismu un kārtis.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2017. gada 27. septembris, 22:02:12 »
Nu, vienalga...man tas atgādina lētu ofisu blokmājas dzīvoklī, pielāgotu biroja vajadzībām. Es biju tādā salonā, kur uzgaidāmā telpa bija tāda nekāda. Un Rīgā ģimenes ārsti guļamrajonos aŗī tādos pielāgotos dzīvokļos strādā, nemājīgi un bezpersoniski. Protams, gaumes lieta, es jau tikai savas domas izteicu

Bet vispār paskaties seriālu, tad zināsi, ko apspriežam ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #33 : 2017. gada 27. septembris, 22:14:26 »
Neskatīšos. Jūsu komentāri interesantāki.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #34 : 2017. gada 28. septembris, 00:08:59 »
Māsai patīk brālis, brālim tēva līgava, tēvam atliek dēla māte  :w:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #35 : 2017. gada 28. septembris, 07:35:45 »
uzņemt seriālu par mediķiem mūsdienās ir dārgi. Tur vajag kā minimums īrēt telpas klīnikā un nepieciešams konsultants - profesionāls medicīnā un medicīnas menedžmentā fišku rubījošs cilvēks. Vislabāk, ja viņš būtu scenārists.
Pēc dažu sēriju redzēšanas man interese pazuda pavisam. Ļoti nedabiski tur viss izskatās. Tad jau labāk ziņu atgremojums, lai gan tās jau pa dienu izlasītas..

Atslēdzies hm@

« Atbilde #36 : 2017. gada 28. septembris, 09:47:14 »
Māsai patīk brālis, brālim tēva līgava, tēvam atliek dēla māte  :w:

Aizmirsi otru dēlu:)  bet tas, spriežot pēc viņa ņuņņīguma, nebūs "Leona" dēls, to māte būs sadzīvojusi kādā "atslābuma" periodā. Tā`pec arī māte viņu tā baksta, bet Leons praltiski ignorē.

Kūciņu nosaukumus piefiksēju, bet nospriedu, ka tos noteikti izdomājusi konditora sieva viesnīcniece. Varu iztēloties, kā Pasternaka pārdod šitādas kūciņas:) viņai tas piestāv

Interjers slimnīcā ir baiss. Tas aizslietnis bija nenormāls, vienkārši nenormāls :)  dakterītim knapi bija vieta iespraukties. Kaklu un krūtis vēl viņš varēja apskatīt, bet līdz vēderam un rētai  fiziski nevarētu noliekties vietas trūkuma dēļ.

Žoržs ir diezgan jaukiņš, viņš vismaz zin, ka pavārs nemīl, ka grābstās gar viņa "instrumentu".

Otro sēriju būs jānoskatās - ieintriģēji ar to atdīvināšanas aprakstu. Tur vēl arī Ķ sadod Dumburam pa aci, jo D meties atdzīvināt Henriju.
Māsa - intervijā aktrise saka, ka viņas varone ir pašpietiekama un ģērbjas tā , kā grib. Ja vēlas, tad velk baltu blūzi un atlasa svārkus, neklausot citus. Acīmredzot aktrise pati jūt, ka apģērbs izvēlēts kļūdaini, pagrānts pirmais, kas gadījās, tāpēc intervijā tieši to arī atzīmē, lai cilvēki izlasa un nospriež, ka viss ir speciāli tā izdomāts rakstura atklāšanai.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #37 : 2017. gada 29. septembris, 16:29:36 »
Briesmīgs scenārijs, vnk briesmīgs. Tās mafiozņiku kaislības:(  viss koncentrējas ap "mūsu biznesu", pistoļu seriālā ir vairāk kā nažu Žoržika virtuvē. Labi vismaz, ka Ķ zināja, kuram viņš ir atļāvis staigāt ar pielādētu, kuram nē.
Visi tādi ņuņņas vai arī pārspīlēti kriminālisti. Henrijs šito padara līdzīgu Dzīvoklim. Jāteic - Šoriņš savā Bitītmatos seriālā absolūti neatgādina Žaņa Ezīša laiku humoršovu, resp, tos gadus, kad Neimanis un Šoriņš bija nedalāma jokotāju divsavienība, bet Neimanis nekādi nav mainījies.

Vienīgā jauka vieta, ko scenāristi ir izperējuši , bija Ķestera frāze, kad viņš zvanīja es-sievai un teica savā pe..ņa balstiņā: "Henriju atkal sašāva".

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #38 : 2017. gada 30. septembris, 11:05:08 »
Pie rīta kÕfe noskatījos visu nedēļu :) Krancmanis .... narkobarons!!!! Tieši tā arī viņi šo nosauca :D smējos skaļā balsī, nu kurš tad tā runā ... neesam jau Meksikā.
A Ķesteris man liekas amizants. Tāds tipisks 80to gadu tēls pārpratuma pēc iemests Bordertaunā :D. Slepkavas siešana pie ginekoloģiskā krēsla .... otrādi!!!! Komõn!!!
Par meitas tērpiem naja ... neizteikšos. Daneviča mosties!!!! Tu neesi uz teātra skatuves!!!
Paturpināšu paskatīt pagaidām. Fona troksnim ir OK.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #39 : 2017. gada 30. septembris, 15:38:48 »
Paldies, Afror, uzjautrināji, piekāp biežāk. Tev recenzijas labi sanāk.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #40 : 2017. gada 30. septembris, 22:31:11 »
Bļāviens, vot saintriģējāt! Ne prātā nebij skatīties, bet tagad nāksies - šitāāāds sižets, tāāādi kolorīti personāži!  :rofl:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #41 : 2017. gada 30. septembris, 22:40:13 »
Jā, negatīvais PR labākā reklāma.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #42 : 2017. gada 30. septembris, 23:22:02 »
Vispār te prasītos pieteikums, ka seriālu veido "saplēstās krūzes" komanda.
Jēcis tagad pa dienu ir super puper pieprasīts krūšu ķirurgs un pēcpudienā ieģērbts melnā tkreklā ar milzu ķēdi ap kaklu pārtaisās par galveno bandītu /oficiāli gan tas vēl nav ... mans pieņēmums/
Ēriks tagad ir anestēzists ... tēva neatzīts dēls ar visām no tā izrietošajām sekām. Tēls paredzēts tikai tēva/dēla līnijai ar domu izjaukt tēva attiecības
Atcerieties to brāli kurš meiteni ietrieca purvā ... izkritis vārds no galvas ...  tas tagad ir Milda ... vienīgā atšķirība viņam ir kruti naži un katli un viņš vismaz virtuvē valkā cepuri nevis parūku.
Krancmanis ... tas bija tas, kurš dabūja ar airi pa ķobi, kad sajūsmā spiedzot liecās pēc ūdensrozes.

no UG atnākuši tikai 2 ... Leons un Ramona
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #43 : 2017. gada 30. septembris, 23:24:59 »
Un Danēviča no Ēnu spēlēm (tās atsākdies otrdien). Un klīnikas ēku aizņēmušies no Gata Blūma no Melēm.
Nav nekāda Svešā seja, visi ģīmji redzēti:D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #44 : 2017. gada 30. septembris, 23:28:01 »
Oi, par Mildu izsmējos, labs, Afror.