Autors Tēma: Svešā seja  (Lasīts 17388 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Svešā seja
« Atbilde #75 : 2017. gada 09. novembris, 12:40:22 »
Man ļoti patīk Vārpiņa. Ozoliņa-Zara(Lūcija) arī tikpat friša kā jaunībā, tiešām labi izskatās. Īsti nezinu, kā jābūt, bet tas Lauris, manuprāt, stipri pārspīlē savu tēlošanu. Stulbs tēls liekas tas matainais pakalpiņš.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #76 : 2017. gada 09. novembris, 12:46:21 »
Vārpiņa nemitīgi pozē, ok, nav jau viņas vaina, ka kadra beigās aktierim jāsastingst, kamēr režisors pasaka - Nofilmēts! - un visi drīkst kustēties, bet nu tā iepozēšana arī pārspīlēta, glītā pagriezienā, no savas labākās puses...
Par Lauri varu vērtēt tikai tās ainas ar meiteni, jo ainas ar anestiziologu es cenšos tīt pāri :(
Dredainis kā mafijas bosa labā roka ir tik nesaprātīgs tēls, ka pat muļķīgam seriālam viņš ir par muļķīgu .

Atslēdzies hm@

« Atbilde #77 : 2017. gada 10. novembris, 09:45:08 »
nupat izlasīju wordpress Svešos matos 37.sērijas atstāstu, sapratu patiesi - dredainis atgādina animatoru Pirāts zābakos :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #78 : 2017. gada 16. novembris, 13:39:02 »
Pilnīgi neko nezinu par sižetu, tikvien kā to, ka viss notiek plastiskās ķirurģijas viesnīcā... bet vakar apmēram 5 min paskatījos to amatierteātra izrādīti.

Ak. Vai.  (facepalm)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #79 : 2017. gada 24. novembris, 13:14:16 »
atzīstos, nezinu, ko es vakar uzslēdzu - vakardienas vai trešdienas sēriju, bet tās ainiņas , ko redzēju, bija traki smieklīgas. Dredaino pirātu zābakos laikam esmu iemīļojusi jau:)Vakar viņi nolēma veikt operāciju, jo pirāts apgalvoja, ka esot varens lopu dakteris un esot apsēklojis jaunībā pārdesmit govis. Patīkami bija, ka viņš bija noņēmis dredu parūku un tikai tad uzvilcis operāciju telpas cepurīti. :) un vēl visādi sīki jociņi. Piemēram - lai tiktu pie labākas griešanas, viņš uz podestiņa pakāpās, pirātiņš:)

Bet, kas apgrūtinoši - ka katrā seriālā visi dara pāri Danevičai, viņai laikam tāds štamps būs izveidojies, kad filmēs nākamo un vajadzēs apbižoto, atkal ņems viņu

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #80 : 2017. gada 25. novembris, 21:10:00 »
Neesmu skatījusies jau mēnesi ... nevelk, neinteresē. No šī atklanos
Daneviča vispār nepatīk. Fuj! Kas tā par aktrisi!!!! Ņeverju!!! Ēnās arī tizla
Ēnās šosezon arī Ančevskis kaut kāds samākslots :(
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #81 : 2017. gada 25. novembris, 21:17:23 »
Līdz kkādai 20.sērijai esmu tikusi. Mēģināju arī Viņas melo labāk, bet tas bija tāds vājprāts, notikumu mīņāšanās un reklāmas, ka Svešās sejas uz tā fona likās pat sakarīgas  :smej:

« Atbilde #82 : 2017. gada 27. novembris, 10:37:25 »
Noskatījos pēdējo sēriju ar to narkokurjera operāciju. Ja pat man, kas neko nejēdz no ķirurģijas, visu laiku nāca smiekli, tad mediķi noteikti vispār vārtījās pa grīdu. Jansona pakalpiņš jau reāli sāk besīt, nu kur var būt tik stulbs, un kā lielais mafiozņiks Jansons vispār tādu piecieš - ar viņa piķi jau nu nebūtu problēmu dabūt kādu jēdzīgāku "labo roku".       
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #83 : 2017. gada 27. novembris, 17:32:30 »
Vakar bija jāiesaucas - kas tas par sīku zvirbuli, saģērbts Karību jūras pirāta tērpā?

Nevar saprast - scenāristi paši zirgojas par šo visu vai arī tas vnk IR traģiski  :wtf:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #84 : 2017. gada 28. novembris, 09:18:38 »
Nīke, Minne - tas ir labākais tēls. Es gan tagad atkal kādu nedēļu neesmu redzējusi, bet katrā ziņā šis "seriāls" ir pārvērties no kriminālmīlas seriāla par tādu pašu sitkomu kā Bitīt matos. Ja nejaucu, sākumā tomēr pieteikums Svešajai sejai bija tāds nopietns, tagad tie ir riktīgi svešie mati. Gaidu to mirkli, kad Ķestera varonim kādā epizodē nokritīs parūka un tas tiks atstāts skatītājiem rādāmajā montējumā! mēs jau sen esam to pelnījuši!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #85 : 2017. gada 28. novembris, 09:31:02 »
Tas jau ir tas, kas mani....mulsina hmm....brīžam sižets atbilst pieteikumam un ir sakarīgs, nopietns/ticams, bet tad tiek parādīts kas pilnīgi debils kā Karību jūras zvirbulis. Turklāt pētu viņa bikšu priekšu, aizdomīgs pietūkums, man jāsmejas :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #86 : 2017. gada 28. novembris, 09:33:56 »
UG pret šo bija šedevrs.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #87 : 2017. gada 08. decembris, 21:11:49 »
Tā, esmu tikusi līdz šīs nedēļas sērijām un man jāsaka, ka nu jau vairs nebesos, nopietnajās (it kā) ainās nebesos, bet smieklīgajās patiešām smejos. Jā, par pirātu operāciju zālē un vēl šur tur bija smieklīgi. Brīžam jau viņš pārspīlē un ir patiešām stulbs, bet cenšos šo stulbumu kā komēdiju seriālu uztvert.

Man patīk tie jaunie, patīk Niklāvs Klētnieks savā jaunības maksimālismā, tāds dedzīgs tipiņš. Un vaļāmutis vairs nebesī.

Patīk ainiņas, kur Pasternaka ar Kalniņu pasēž un parunājas....liekas, patiešām netēlo Vītoliņu pāri, bet ir paši.

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #88 : 2017. gada 21. decembris, 22:45:22 »
Nu ko, sezona noslēgusies. Vismaz beidzot lielais noslēpums ir atklāts. Vai ta uzreiz nevarēja Klaudijs aiziet un izstāstīt, būtu atkritušas ntās sērijas par neko.  :rofl:
Diez nākamā sezona sāksies no šīs pašas vietas vai kā UG tas parasti bija - jau pēc kaut kādiem gadiem un ņemšanās par kaut ko citu? Prasītos kaut kādu loģisku risinājumu Madaras/Riharda attiecību stāstam, bet neko normālu pie visa šī nespēju iztēloties.  :confused:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #89 : 2017. gada 21. decembris, 23:24:52 »
Ei, šodien bija finālsērija???? Tik ātri jau beidzās?