Autors Tēma: Svešā seja  (Lasīts 17420 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Re: Svešā seja
« Atbilde #105 : 2018. gada 03. februāris, 12:27:58 »
Šajā visnīcā arī sūdīga skaņas izolācija. Klusu sarunu istabiņā dzird gaiteņa otrā galā.
Seksu gan jau dzird visi ēkā un tās apkārtnē esošie :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #106 : 2018. gada 03. februāris, 12:32:16 »
Šajā visnīcā arī sūdīga skaņas izolācija. Klusu sarunu istabiņā dzird gaiteņa otrā galā.
Seksu gan jau dzird visi ēkā un tās apkārtnē esošie :)

Jā, un visi to zinot, turpina skaļās diskrētās un ļoti bīstami slepenās sarunas numuros, gaiteņos, pa telefonu un citās vietās ;)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #107 : 2018. gada 03. februāris, 12:36:46 »
Mango, ak jel, tiešām tik radikāli nobendēja Righardiņu? Einariņš un Džeina filmējas? Dumburu redzēju pirmajā sērijā, zinu, ka ir.

« Atbilde #108 : 2018. gada 03. februāris, 12:42:50 »
Ak vai, pēdējā sērija, ko redzēju, bija riktīgs facepalm - nu kurā seriālā gan nav bijusi sieviete, kas cenšas noturēt vīrieti ar viltus  grūtniecību. Un tāda sajūta, ka visi ir vai nu pavāri vai plastikas ķirurgi, ieskaitot no cietuma izbēgušo Melbārdi.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #109 : 2018. gada 03. februāris, 14:30:25 »
Kura apgalvoja, ka ir stavoklī?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #110 : 2018. gada 03. februāris, 14:48:58 »
Aiztaisu acis un ausis - taisos skatīties Sejas un negribu nekonekonekotelasītdzirdētzināaattt...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #111 : 2018. gada 03. februāris, 18:15:43 »
Arta jaunā brūte Laura, noklausījusies Arta un Madaras sarunu, sagaidīja mājās ar brēcienu - paklausies, kā vēderā pukst vēl viena sirsniņa, dāāāā, kādi sirdspuksti apaugļotai olšūnai : D

Tā pavāru ņemšanās ar ēdienu maiņām omg.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #112 : 2018. gada 03. februāris, 21:45:28 »
Labi, Minne, vairak netirdīšu nevienu ar jautājumiem! Vismaz ne par svaigām sērijām!
Noskatījos gabaliņus, jā, nu tās pavāru lietas ir apnīkstošas. Bet Pole piestāv seriāluiem- nenāk līdzi nekādi štampi un pati tāda brīva.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #113 : 2018. gada 03. februāris, 23:54:23 »
Nu taču nē.....runājiet mierīgi, es dauzos un ienākšu vēlāk :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #114 : 2018. gada 04. februāris, 11:16:36 »
Pole ir histēriska, nu, iespējams, ne jau pati, bet Laura. : )

Atslēdzies hm@

« Atbilde #115 : 2018. gada 07. februāris, 10:38:16 »
https://sapniundzive.wordpress.com/2018/01/30/svesa-seja-jauna-sezona-ar-ceribu-staru/

Mana mīļākā vieta aprakstā :" Nu kā var sašķaidīt tikai seju avārijā? Iespējams, ka viņaprāt, Melbārdis, braucot izlicis galvu laukā pa logu un atsities ar seju pret stabu"

Atslēdzies hm@

« Atbilde #116 : 2018. gada 14. februāris, 17:02:31 »
Vakar pāris minūtes paskatījos - trāpīju uz Pujāta koncertēšanu:)
 Tas arī viss, ko gribu teikt par sēriju. Tinot redzēju, ka "avārijā cietušāis brālēns" staigā satinies togā un pēc tam dabūjis Dumbura treniņtērpu. Nespēju piespiest sevi apstādināt un uzzināt, kas notiek.

« Atbilde #117 : 2018. gada 15. februāris, 10:28:24 »
tici man, to sviestu labāk nezināt :D
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #118 : 2018. gada 23. februāris, 22:48:39 »
Tā, uz šo brīdi esmu jūs iedzinusi.

Vispār izklaidējos un baigi neiedziļinos, bet dažas sižeta līnijas reāli stulbas vai speciāli kariķētas? :scratch: Piemēram policists-vientiesis, visa tā pavāru brandža ar īpaši pajolīgo Vītoliņu pavāru Orestu, Lienes ieciklēšanās un tupums "homo" lietā. Maksis arī padarīts vēl kretīniskāks - kas par krutu vecā Muižnieka miesassargu, drošības dienesta džeku un klīnikas sanitāru vienā personā!. Ja speciāli kariķēts, tad baigi "ēdas" ar it kā nopietni domātajām tēmām.

Kas nēeeenormāaali besī - Eināra pastāvīgie, histēriskie falseta spiedzieni "aaahh!!", "aij!!". Da nu, šitādu ķirurgu!

Andris Bērziņš, kā parasti, kopē pats sevi (kaut bŗīžam jau iesmejos), patīk Indra Burkovska - nu, arī ir tā pati, kas vienmēr, bet mani nebesī, ir laba komēdiju aktrise. Šobrīd labāk nekā 1.sezonā iepaticies Neimanis. Mazais, spridžīgais Klētnieks arī patīk, un Pole arī.

Man izskatās, ka Džeina pēc dzemdībām ir stāvoklī, pavisam īstā ;)
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 23. februāris, 23:06:45 no Minne »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #119 : 2018. gada 11. aprīlis, 14:01:01 »